|
Nu esti logat.
Am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfat#1 2008-08-04 01:34:23
am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatProblema mea e urmatoarea: acum 3 sapt jumate am avut un contact neprotejat cu iubitul meu, dar el nu a ejaculat deloc nici in timpu actului,nici mai tarziu. Menstruatia din luna aceea am avut o pe 3 iulie si pe 11iulie a avut loc contactul. time is precious..... Offline #2 2008-08-04 07:59:16
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatin primul rand sterge al doilea mesaj sau editeaza - regulile forumului Offline #3 2008-08-04 10:37:24
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfathoneyica ai warn...ti a spus mika pt ce...citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-08-04 11:27:16
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatda,imi pare rau... mi am dat seama ca o sa am warn, dar foarte tarziu cand mi am amintit. cred ca eram prea stresata.Mika,mersi pentru sfat, dar au trecut mai mult de 21 de zile si dupa cum am zis l am facut..dar a iesit negativ..(sunt bune alea de la Barza?) si cu toate astea inca nu a venit si sunt stresata pentru ca dupa cum am zis mie nu mi intarzie mai mult de maxim 3 zile. Si ideea e ca stiu, asa am citit si auzit ca nu trebuie sa ejaculeze, ca exista spermatozoizi si in lichidul ala nu mai stiu cum se numeste. Dar era posibil si mai ales in perioada aia la 8 zile dupa ce am avut ciclu? time is precious..... Offline #5 2008-08-04 11:29:07
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatpai testul a fost facut bine la 3 saptamani deci nu e sarcina...daca intarzierea persista mergi la medic sa ti dea ceva sa ti vina... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-04 12:30:41
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatmersi mult de tot..:*mi ai facut un mare bine si anume, m-ai linistit cat de cat ca zilele astea numai in stres am tinut-o.Mai am si eu o intrebare si sper sa nu deranjez: dupa ce am facut dragoste atunci cand am mentionat mai devreme, m-a durut putin si cam la 1 zi am observat ca mereu cand mergeam la toaleta aveam in secretia aceea albicioasa si putin sange maroniu, si m a tinut vreo 3 zile. care sa fi fost problema? si sa aiba acum vreo legatura cu intarzierea? time is precious..... Offline #7 2008-08-04 12:41:00
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatsa nu fie vreo raceala mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #8 2008-08-04 13:24:16
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatpai si imediat dupa se instala raceala? time is precious..... Offline #9 2008-08-04 13:38:06
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatdar racelile crezi ca au termen? poate a coincis cu actul sexual ca moment,nu inseamna ca el l-a declansat. mergi la un control mai bine mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #10 2008-08-04 13:55:23
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatmersi mult. time is precious..... Offline #11 2008-08-04 13:57:18
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatcu mare drag,sa te faci bine! mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #12 2008-08-04 14:15:29
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatmai am o intrebare .In legatura cu prima mea nelamurire si anume daca sunt insarcinata? ce credeti, ar trebui sa mai repet maine testul? dupa cum am zis l am facut la 4 zile de la intarziere si la vreo 24 de la contact de risc, si a fost negativ. deci e concludent sau sa l repet si maine?maine fiind 7 zile. am folosit testul Barza,e bun? sau sa fi luat altul?ms time is precious..... Offline #13 2008-08-04 14:19:14
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatpentru a fi concludent,un test se face la 7 zile de intarziere sau 21 de la contactul cu risc. daca zici ca l-ai facut la 24 de zile de la contact,e clar ca nu e vorba de sarcina mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #14 2008-08-04 14:23:38
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfathiu...mersi, m am mai linistit. deci mai il fac maine sau nu? aaa...si am uitat sa specific, testul l am facut pe seara nu dimineata, ptr ca scria ca se face in orice moment al zilei, totusi apoi am citit pe mai multe site-uri ca daca nu e facut dimineata cand e concentratia mare de ...nu mai stiu cum se numeste, am lapsus ...nu e prea ok. sa fac altul maine sau sa mai astept? time is precious..... Offline #15 2008-08-04 14:25:44
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatfa si maine,cu prima urina,si daca tot nu vine zilele astea,mergi la un control mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #16 2008-08-04 14:29:15
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatam si eu o dilema...as vrea sa imi decalez menstruatia dar problema este ca am fost putin cam nehotarata si nu am luat un al blister dupa ce l-am terminat pe cel dinainte si azi sau maine trebuie sa imi vina..ce sa fac se mai poate lua si sa aiba efect sau incep pastilele degeaba ca este prea tarziu? va rog astept un raspuns urgent Offline #17 2008-08-04 14:32:06
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfate tarziu acum, e foarte probabil sa-ti vina oricum... Offline #18 2008-08-04 14:40:23
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatmersi, o sa mai fac maine...Am o curiozitate,desi ma sperie ideea si nici nu stiu daca as putea face...dar cat costa un avort in general? si care sunt riscurile pentru cineva care nu a mai facut, care nici n a nascut vreodata? si durerile cate zile tin? time is precious..... Offline #19 2008-08-04 14:41:38
Re: am si eu o mare problema si va rog sa ma ajutati cu un sfatANdreutzaxyz ai warn pentru posturi multiple. Citeste regulile. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|