|
Nu esti logat.
Vaginita?#1 2008-08-04 10:13:57
vaginita?buna , am si eu o intrebare, in urma unui consult ginecologic mi s-a pus dgn de vaginita ,la ex lama :mobiluncus,si mi s-a dat tratament cu metronidazol oral si vaginal, puteti sa imi spuneti care ar putea fi cauza aparitiei acestui microb?si daca e bine sa fac tratament cu metronidazol? nu am decat o scurgere ceva mai abundenta in rest nimic.... Offline #2 2008-08-04 10:22:01
Re: vaginita?"Atunci cand flora vaginala se dezvolta anormal, in detrimentul lactobacililor (in special a celor producatori de peroxid de hidrogen ), speciile anaerobe sporindu-si numarul ( Gardnerella vaginalis, Mobiluncus speciae, Prevotella si Mycoplasma hominis), putem vorbi despre vaginoza bacteriana. Aceasta afectiune nu este determinata de un agent patogen extern si nu este considerata in mod obligatoriu boala cu mecanism de transmitere sexuala (desi se transmite si pe aceasta cale). Cativa dintre factorii ce contribuie la declansarea vaginozei bacteriene cunt irigatiile vaginale in exces, tampoanele externe zilnice sau chiar floricica datorita pH-ului alcalin ce afecteaza micromediul vaginal. happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-08-04 13:27:36
Re: vaginita?si eu subscriu cu tratament in plus pe gura ca flucovimul intr-o priza si in general la ce a spus cristyina There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2008-08-26 13:40:01
Re: vaginita?Hello , Offline #5 2008-08-26 13:57:14
Re: vaginita?sa nu ai si o rana pe col...investigheaza mai mult.. Dance like nobody is watchin.... Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-26 14:33:58
Re: vaginita?hmmm...nu am rana pe col , cel putin asa a reiesit din consultatie si din analize .... Offline #7 2008-08-26 14:36:04
Re: vaginita?mm nu stiu ce sa zic.. Dance like nobody is watchin.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|