|
Nu esti logat.
Cadou-2#20 2006-09-18 11:07:49
Re: cadousi eu intr-un an i-am luat un lant de argint cu o cruce mishto9 egipteana park se numeste) si o rama de foto cu o poza de a mea.un parfum bun dac ai destui bani.o caciulitza de aia vesela k tot vine toamna si se poarta:D sau un fular de toamna tot asa colorat. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #21 2006-09-18 14:02:01
Re: cadoumersi fetelor!!! i-am luat pana la urma brichetica sub forma de pistol, nu imi placu nici o bluza, nimic de imbracat si renuntai sa mai caut hainute. da oricum e super misto bricheta si la cum il stiu cred k o sa ii placa. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #22 2007-01-17 00:07:16Re: cadoufetele m-ati salvat cu topicul asta...(vechea problema, de Craciun nu stiam ce sa ii cumpar maica-sii acum vine ziua lui)...oricum, bricheta metalica cu un mesaj gravat mi se pare super...problema e ca eu sunt din galati..si aici nu am auzit de vreun loc in care sa gravezi diferite chestii...ma poate ajuta cineva? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #23 2007-01-17 09:41:16
Re: cadouincearca la un butic de-ala de repara bijuterii (si graveaza si verighete). s-ar putea sa ti-o faca acolo. Nobody home Offline #24 2007-01-20 14:48:55
Re: cadoueu i-am facut de craciun un calendar 2007 cu poze cu noi.nu e deloc costisitor.il faci tu pe calculator,cumperi hartie lucioasa care nu e mai mult de 3-4 mii lei,le scoti la imprimanta si le indosariezi,si gata.iubi meu a fost foarte incantat. expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|