|
Nu esti logat.
Nu va ingarasati de la anticonceptionale???-2#20 2008-09-02 08:01:56
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???iau anticonceptionale de aprope 2 ani iar silueta rezista VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2009-05-23 14:53:04
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???eu de la anticonceptionale m-am ingrasat 8 kilograme in 6 luni...retin f multa apa in organism...nu pt k as manca f mult...chiar mananc f putin...si as dori sa merg la doctoressa...sunt interesata daca ma pot programa in jurul datei de 5-6 iunie... Offline #22 2009-05-23 15:00:03
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???Pufuliciu, noi nu-ti putem spune daca atunci te poti programa... suna la cabinet si intreaba Offline #23 2009-05-23 15:07:48
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???
ok...am sa sun...ms pt raspuns Offline #24 2009-05-23 19:02:20
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???eu iau de 4 ani pastile si nu am pus nici un kg Offline Publicitateloading...
#25 2009-05-24 12:24:14
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???n-am nici pofta de mancare si nici nu m-am ingrasat, am slabit chiar Offline #26 2009-05-25 12:37:20
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???m-am ingrasat un picutz la inceput..dar nu de la ele, de la pofta mea de mancare...acum ca ma abtin..dau jos My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #27 2009-05-25 16:34:10
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???eu prima data data cand am mers la ginecolog, eram virgina si mi-a facut doar o ecografie abdominala. apoi mi-a prescirs tratament, inclusiv un anticonceptional, fara sa ma intrebe nimic. eu nestiind mare lucru despre ele, le-am luat asa, si imi venea menstra cand vroia, ba venea ba nu, senzatie de foame ingrozitoare ... si nush, am reusit sa pun 8 kg in 3 luni. probabil daca reuseam sa ma abtin nu se intampla asa rau ... drept e ca, nu erau potrivite pt mine, nici nu ma intrebase nimic, doar mi l-a trantit direct. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #28 2009-05-25 16:43:53
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???nici un gram...si cat am sperat ca vor fi salvarea mea #29 2009-05-25 16:46:49
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???aa .. si am uitat sa precizez, ca am mers la control la alt medic si pt ac, am fost intrebata dif chestii etc. iar de la astea (cu recomandarea medicului), nu mam ingrasat. dar acu incerc sa dau jos cele puse de dinainte A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #30 2009-05-26 14:52:11
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???Si eu am observat inca din prima luna de cand iau AC k parca imi dau pofta de mancare des.. si am zis : ia sa ma abtin eu si sa incep sa mananc mai multe fructe cand mi se face foame si acum, am slabit si 2 kg deci asta depinde de noi daca tinem la corpul nostru sau nu si depinde cata ambitie ai Ultima oara a fost editat de bia89 (2009-05-26 14:53:17) Offline #31 2009-06-05 14:25:19
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???Eu iau desorelle de 9-10 luni si am luat 9 kg, mamanc la fel ca ianate doar ca acum sunt poate mai linistita ,am tinut regim si oricum sunt atenta la ce mananc de fel, am facut sportsi nu s-a vazut nimic , kg rezista. Sa merg sa le schimb? pastilele mi-au fost recomandate de medic in urma unui control, in primele luni am avut crampe abdominale foarte puternice si nu ma lasau decat cu ceaiuri, retin si apa ca in per de pauza parca ma micsorez un pic. astept sfaturi , sunt disperata sa nu ma ingras mai mult. Offline #32 2009-06-05 14:37:24
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???Ameliii ai warn pt postare multipla. te rog sa citesti regulamentul si sa-l respecti. e suficient sa postezi intrebarea la un singur topic. Offline #33 2009-06-05 14:48:28
eu zic sa mergi inapoi la medic sa ti le schimbe ... nu e normal pui atat ... eu dupa ce am pus kg alea, am mers la medic si am spus clar ca vreau sa mi le schimbe .. mi-a dat altele, si nu am mai avut probl cu ele A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #34 2009-06-05 17:34:51
ma auto-citez si din experienta mea, zic ca nu ingrasa.. cel putin eu de la yasmin nu m-am ingrasat deloc. dar cum sunt paranoia cu ingrasatul, daca trebuie sa schimb yasminul o sa ma gandesc de 2 ori daca mai iau sau nu Offline #35 2009-06-05 17:37:49
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???eu nu m-am ingrasat de la Diane, ci pt ca manacam multe dulciuri si mancare nu tocmai sanatoasa..si nu faceam sport. Apoi, concomitent cu Dianele, am inceput sa fac sport si sa mananc mai sanatos...evident ca am slabit. Cine se ingrasa in timp ce ia antibebe...se ingrasa din cauza subconstientului ...poate or mai fi si exceptii..dak nu sunt potrivite pentru organism. ...HAPPY IN LOVE... Offline #36 2009-06-05 17:38:20
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???ioana, dar nu te gandi ca te trezesti intr-o dimineata cu 20 de kg in plus... daca vezi ca incepi sa te ingrasi mergi si le schimbi... eu asa am facut, nu stiu cum stau fetele sa puna 10 kg pe ele Offline #37 2009-06-05 17:39:11
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???dar chiar imi e teama heimdall.. ca o sa zic ok, am pus un kg, doua si poate nu sunt de la ele.. stiu ca sunt paranoia Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-06-05 17:40:25) Offline #38 2009-06-05 18:32:11
Re: Nu va ingarasati de la anticonceptionale???sunt atat de multe variante... eu am inceput prin a lua niste pastile nepotrivite (intamplator erau Yasmin)... pai trebuie sa-mi fie teama sa mai iau pastile dupa asta, nu ? puteam sa spun ca daca Yasmin, pastilele care slabesc, cum zice reclama, pe mine ma ingrasa, sunt pierduta... uite ca nu e chiar asa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|