Despre avort-2
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Re: despre avort
diana888, nu cred ca exista cineva care sa-si doreasca sa faca avort...
- Diana888
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-24
Sunt convinsa ca nu-si doreste nimeni...
"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
ce subiect trist
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- alexandrada
- New member
- Inregistrat: 2008-08-06
gata, fetelor, las' ca-l inveselesc tot eu:) acum am revenit, n-a fost cu nimic mai nasol decat celelalte controale ginecologice facute pana acum. un pic mai lung si mai dureros, dar... c'est fini! nus ce sa zic, momentan stau bine si fizic si psihic, tratament cu antibiotice intr-adevar, s-a intamplat totul in cele mai mici detalii cum mi-ati pov voi (va multumesc enorm pt ca m-ati 'pregatit'), acu astept sa curga. inca n-a curs niciun firicel de sange in tampon... mi-a infipt in schimb unu-n mine imediat dupa 'operatiune' si cica tre sa-l scot peste 2 ore. si, sincer, mi-e cam teama. daca nu-l gasesc?
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
alexandrada a scris:gata, fetelor, las' ca-l inveselesc tot eu:) acum am revenit, n-a fost cu nimic mai nasol decat celelalte controale ginecologice facute pana acum. un pic mai lung si mai dureros, dar... c'est fini! nus ce sa zic, momentan stau bine si fizic si psihic, tratament cu antibiotice intr-adevar, s-a intamplat totul in cele mai mici detalii cum mi-ati pov voi (va multumesc enorm pt ca m-ati 'pregatit'), acu astept sa curga. inca n-a curs niciun firicel de sange in tampon... mi-a infipt in schimb unu-n mine imediat dupa 'operatiune' si cica tre sa-l scot peste 2 ore. si, sincer, mi-e cam teama. daca nu-l gasesc?
Bine k ai scapat,sper sa nu mai ai asemenea problema,de fapt,nimeni sa nu treaca prin asa ceva.Sanatate multa si ai grija de tine!
Iubesc si sunt iubita
- mimi0305
- New member
- Inregistrat: 2008-10-09
alexandrada a scris:gata, fetelor, las' ca-l inveselesc tot eu:) acum am revenit, n-a fost cu nimic mai nasol decat celelalte controale ginecologice facute pana acum. un pic mai lung si mai dureros, dar... c'est fini! nus ce sa zic, momentan stau bine si fizic si psihic, tratament cu antibiotice intr-adevar, s-a intamplat totul in cele mai mici detalii cum mi-ati pov voi (va multumesc enorm pt ca m-ati 'pregatit'), acu astept sa curga. inca n-a curs niciun firicel de sange in tampon... mi-a infipt in schimb unu-n mine imediat dupa 'operatiune' si cica tre sa-l scot peste 2 ore. si, sincer, mi-e cam teama. daca nu-l gasesc?
buna am citit ca ai trecut printr-o experienta prin care cred ca voi trece si eu peste cateva zile... de unde esti? si la ce medic ai fost?.. am observat ca ai fost multumita de cum s-a purtat cu tine
ms
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
scumpa ai repetat testul?
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- maria_82
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-11-12
Nici eu dupa avort nu m-am simtit rau deloc....nu mi-a curs sange, nu m-a durut nimic...doar ca eram ametita. Cel mai nasol e ca la momentul respectiv sa pastrez copilul nu era o optiune, pentru ca eram cu tipul respectiv de vreo luna si ceva...si plus ca luasem anticonceptionale peste sarcina. El a fost ft dragutz si mi-a zis ca e ok indiferent ce decizie o sa iau eu. M-am hotarat sa fac avort si m-am gandit la asta ca si cum mi-as fi scos o masea. Singura data cand m-am induiosat a fost inainte sa intru in sala cand m-a pus iar la ecograf. Prima oara era ca un bob de mazare...iar acum crescuse mult, eram deja in 2 luni si 2 saptamani cred...am simtit un gol in stomac, m-a luat cu rece pe sira spinarii. Avortul pentru mine a fost nasol, nu din punct de vedere fizic, ci prin prisma lucrurilor pe care m-a facut sa le simt la mult timp dupa ce l-am facut...ma gandeam daca era fetita sau baiat, daca ar fi semanat cu mine sau nu, etc. Imi pare rau ca am facut asta, mai ales ca relatia mea cu "taticul" dureaza deja de un an jumate, ne intelegem perfect, nu ne-am certat aproape niciodata....e relatia perfecta. Acum ne gandim sa facem un copil, eu am lasat pastilele de vreo 3 luni, si mereu imi spune "uite vezi, daca-l tineai acum ne jucam cu el"... Sunt atatea femei care ar da orice sa poata sa ramana insarcinate, si noi restul....
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
hai sanatate si nu va mai chinuiti cu ganduri asa !
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
muty...in incepe sa te gandesti la de astea
happy with him...inlove with him...
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
Nu e cazul sa te necajesti cu ganduri negre...Asteapta sa faci testul de sarcina,k poate nu-s probleme.
Iubesc si sunt iubita
- alexandrada
- New member
- Inregistrat: 2008-08-06
Mimi, sunt din Ploiesti. Daca te ajuta si esti din zona, scrie si-ti spun nume, nr tel etc etc etc Bafta multa si capul sus!!!!
mimi0305 a scris:alexandrada a scris:gata, fetelor, las' ca-l inveselesc tot eu:) acum am revenit, n-a fost cu nimic mai nasol decat celelalte controale ginecologice facute pana acum. un pic mai lung si mai dureros, dar... c'est fini! nus ce sa zic, momentan stau bine si fizic si psihic, tratament cu antibiotice intr-adevar, s-a intamplat totul in cele mai mici detalii cum mi-ati pov voi (va multumesc enorm pt ca m-ati 'pregatit'), acu astept sa curga. inca n-a curs niciun firicel de sange in tampon... mi-a infipt in schimb unu-n mine imediat dupa 'operatiune' si cica tre sa-l scot peste 2 ore. si, sincer, mi-e cam teama. daca nu-l gasesc?
buna am citit ca ai trecut printr-o experienta prin care cred ca voi trece si eu peste cateva zile... de unde esti? si la ce medic ai fost?.. am observat ca ai fost multumita de cum s-a purtat cu tine
ms
Ultima oara a fost editat de alexandrada (2008-10-13 10:14:40)
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Ar trebui toate femeile sa invete sa se protejeze sa nu se mai ajunga la asa ceva, sunt atatea metode de protectie ca zau daca va inteleg de ce nu apelati la ele... E f trist... si mai trist e sa vreti dupa aia sa faceti... si sa nu mai puteti...
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Asa e love, de acord, dar nu stii niciodata ce se intampla; o situatie ipotetica - sex protejat, barbatul foloseste prezervativul ( deci vorbim de un caz in care actul sexual se consuma cu cap ), dar se rupe, femeia ia Postinor dar na, si ala are o marja de eroare de 2 % - cineva din lumea asta in mod cert se va afla in acel 2 %. Si mai sunt n astfel de cazuri cand se intampla accidente. Desigur, sunt si persoane inconstiente care nu folosesc nici prezervativul si nici anticonceptionalele, aceia da, intr-adevar, gresesc; dar restul persoanelor nu cred ca ar trebui judecate. Accidente s-au intamplat, se intampla si or sa se intample intotdeauna, tocmai de aceea se numasc astfel. Nu cred ca fata de ei e corecta o astfel de atitudine.
Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-10-13 14:47:10)
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Kdeea, aici vorbesc clar despre acei oameni acre sunt inconstienti. Am si eu o cunostinta care la 22 de ani a facut nici mai mult si nici mai putin de 15 intreruperi de sarcina. La oamenii astia ma refer eu... daca se mai pot numi oameni
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- kdeea
- Platinum member
Da, in conditiile astea ai dreptate love. Acum, sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de asa ceva.
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
love_t a scris:Kdeea, aici vorbesc clar despre acei oameni acre sunt inconstienti. Am si eu o cunostinta care la 22 de ani a facut nici mai mult si nici mai putin de 15 intreruperi de sarcina. La oamenii astia ma refer eu... daca se mai pot numi oameni
dak te ref in special la cunostinta ta ....sunt de acord cu tine se pare fata de care zici a facut un obicei din a face avort ...nu pot sa cred nimeni nu trebuie invinuit pt k a facut un asemenea lucru (un avort ) ....
..be the best ...fuck the rest ))
- kdeea
- Platinum member
Valy I hope you got over it darling
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|