|
Nu esti logat.
Colesterol ridicat#1 2006-09-16 19:02:38
colesterol ridicatE posibil ca de la anticonceptionale sa-ti creasca colesterolul? Am citit pe internet ca au si astfel de efecte. Intreb asta deoarece mi-am facut analizele si mi-a iesit colesterolul 31 ceea ce m-a mirat f. mult pt. ca nu obisnuiesc sa mananc gras. Precizez ca am luat multi ani Rigevidon, dar le-am intrerupt de 3 luni si vreau sa iau de acum Yasmin. Oare si Yasminul are astfel de efecte? Offline #2 2006-09-16 20:47:09
Re: colesterol ridicateu zic sa iei yasmin doar daca ti-l recomanda un doctor nu pt ca asa vrei tu.cat despre colesterol sa stii ca nu se face numai de la mancare grasa depinde de ce metobolism ai. Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #3 2006-09-18 11:20:26
Re: colesterol ridicatNereida are dreptate, colesterolul nu creste pentru ca maninci gras, ci in functie de parametrii metabolici...si de functionarea ficatului. Se poate sa creasca si in timpul tratamentului cu contraceptive, insa scade cind le intrerupi... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2006-09-18 12:48:51
Re: colesterol ridicatMi s-a intamplat si mie sa imi creasca colesterolul foarte mult cand luam Harmonette (311 fata de 240 cat era normal), dar la 3 luni dupa ce am intrerupt pastilele a scazut la 180. Yasmin nu mi l-a crescut, dar depinde de organismul fiecareia. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #5 2007-04-25 12:53:04
Re: colesterol ridicatpai 193 nu e asa ed rau, ca nu depaseste 200, daca depasea era de rau "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-25 14:04:16
Re: colesterol ridicatalexia, indiferent de la ce e, cita vreme e in limite normale e bine. De aceea sunt date limite, pentru ca nu toti avem aceeasi valoare. 196 e normal, deci nu iti fa probleme inutil. Repeta daca vrei peste 3 sau 6 luni analiza...daca creste, ne panicam daca nu, nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-04-26 11:28:11
Re: colesterol ridicatcu drag Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-04-26 20:53:09
Re: colesterol ridicatmie mi-a iesit 209,adica putin peste limita normala.ar trebui sa ma panichez?ce-ar trebui sa fac sa-mi scada? To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #9 2007-04-26 20:56:30
Re: colesterol ridicatnu e grav parerea mea...daca obisnuiesti sa mananci gras sau mai nesanatos schimba ti regimul alimentar...si vezi dupaia cum stai... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-04-27 15:50:39
Re: colesterol ridicathappy_girl, incearca un regim alimentar mai sanatos, asa cum a zis crys_ty_na si refa analiza peste 3 luni. Daca colesterolul continua sa creasca(ar fi bine sa faci si trigliceridele) atunci trebuie evaluata utilitatea schimbarii contraceptivelor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-05-16 23:03:21
Re: colesterol ridicatAm fost surprinsa sa aflu in urma analizelor medicale ca am colesterolul 339,m-am speriat foarte tare ca nu am stiut de la ce,deoarece nu sunt grasa de loc,si cu alimentatia am f mare grija,,,,dar spre surpriderea mea am aflat de la medic ca una dintre cauze sunt anticonceptionale.Am renuntat la marvelon de o luna,,sper sa imi scada... Offline #12 2007-05-17 15:00:51
Re: colesterol ridicatda, e posibil sa fie de la contraceptive....o solutie insa e sa le schimbi si sa le iei sub supravegherea unui profesionist....nu neaparat sa le intrerupi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-05-18 10:54:54
Re: colesterol ridicatMultumesc pentru raspuns Offline #14 2008-03-04 14:35:38
Re: colesterol ridicatdaca discutam de o luna, riscurile practic nu exista...nu ai de ieri colesterolul mare....pe termen lung insa, riscul e de hipertensiune/boala de inima/accident vascular cerebral Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-03-06 09:01:02
Re: colesterol ridicatIn urma analizelor am descoperit ca am colesterolul total 280 ( am 29 ani). Mi s-a recomndat regim fara carne porc, grasimi, prajeli , lactate grase si dulciuri , dupa care la o luna sa repet analizele. Mentionez ca nu iau AC , nu fumez si nici antecedente in familie nu am din cate stiu. Intrebarea mea este daca regimul pe care il tin este ok: multe fructe ( greph roze, mere, banane) legume, peste ( nu prajit), cereale integrale, lapte 0,1% grasimi, pui ( gratar) fara piele, soia ..Ce altceva as putea sa mai mananc? Este recomndat de asemenea sa iau niste medicamente ce contin ulei de peste cu omega 3?( Lachsol) Offline #16 2008-03-06 09:14:57
Re: colesterol ridicatincerca si un ceai pentru scaderea colesterolului ajuta si ala Offline #17 2008-03-06 10:18:30
Re: colesterol ridicatgrefele sunt bune scad colesterolul.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-03-08 21:05:04
Re: colesterol ridicatPai si eu am probleme cu colesterolul>de 5 ani creste si a ajuns la 280.Eu tin mereu regimuri pentru ca am probleme cu greutatea.Nu am salam in frigider,nici smantana ,nici cascaval etc.Iaurtul 0,1%.Tensiunea 9 aseara am avut 8 si mi-a fost foarte rau.Acum,citind ca ai luat rigevidon imi aduc aminte ca in studentie am luat si eu rigevidon.De la 49 -50 kg am ajuns la 62 si acum la 32 de ani am 67kg.Nici ca mi-am revenit.Acum slabesc foarte greu.Tin regimul disociat.3 zile lactate,trei zile legume.Abia slabesc.Eu cred ca mi-am dereglat sistemul hormonal.Mi-am facut tsh-urile si mi-au iesit bine.asta e.Nu sunt pentru anticonceptionale fara analize. Acum mamica obosita dar fericita de fetita Maria Offline #19 2008-04-09 09:38:30
Re: colesterol ridicatNu am avut niciodata probleme cu nivelul colesterolului, dar recent am descoperit ca este foarte ridicat. Nu obisnuiesc sa mananc alimente bogate in grasimi, iar analizele le-am facut dupa o perioada de aproximativ 1 luna de cand tin post. Nu imi explic ce s-a intamplat. Primul gand mi-a fugit la anticonceptionale, yasmin, iau de 9-10 luni. Pot sa le consider vinovate, pot fi si alte cauze? In afara de alimentele de origine animala (carne de porc in special, galbenus, smantana sau iaurt nedegresate, cascaval, mezeluri etc) si dulciuri, mai sunt si alte lucruri care pot influenta colesterolul? Ce sa fac sa il readuc la limite normale? I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|