homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Habar nu am-4

#58 2008-08-11 19:27:41

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: habar nu am

Raluk_ a scris:

crys_ty_na a scris:

stresata ai fost tongue vezi ca s a rezolvat? puss

dapoi cum sa nu fiu dak eram fantana arteziana? lol multumesc din suflet crys! pusspusspuss
katami la anu` ne punem pe treaba k sa aiba timp viitoarea mamica sa se faca bine smile

rotfl fantana arteziana?

absolut... sa avem bebei de aceeasi varsta hjarta

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#59 2008-08-12 13:16:54

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

katami a scris:

Raluk_ a scris:

crys_ty_na a scris:

stresata ai fost tongue vezi ca s a rezolvat? puss

dapoi cum sa nu fiu dak eram fantana arteziana? lol multumesc din suflet crys! pusspusspuss
katami la anu` ne punem pe treaba k sa aiba timp viitoarea mamica sa se faca bine smile

rotfl fantana arteziana?

absolut... sa avem bebei de aceeasi varsta hjarta

pai da...km asa eram  fantana arteziana.
sa de`a Dumnezeu sa avem...
esec total...durere si usturime in timpul contactului grater a stat yubi deasupra si park era ceva mai bine daer diferenta nu era mare.am uitat ieri sa`mi iau ovulele si le iau azi,incep trat de 3 zile.oare asa tre sa doara?canesten ovule se dau pt candida,asa scrie in prospect...oare sa mai aman contactele? grater nu vreau sa`l fac nici pe yubi sa se simta nasol...

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#60 2008-08-12 14:38:09

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Raluk_, cum ti s-a recomandat sa pui aceste ovule? Prin telefon? Ca vad o diferenta intre mesajele tale de cateva ore? Te-a consultat inainte de a iti spune ca esti ok pentru sex?

#61 2008-08-12 14:57:22

Raluk_
Hero member

Lavinia_tia a scris:

Raluk_, cum ti s-a recomandat sa pui aceste ovule? Prin telefon? Ca vad o diferenta intre mesajele tale de cateva ore? Te-a consultat inainte de a iti spune ca esti ok pentru sex?

grater prin tel pt k dr e la iasi eu la roman si l`am sunat pt programare si a zis k e in vacanta dar sa iau ovule canesten (i`am zis de o usoara usturime si mancarime) si k pot sa incep...oooff....credeam k e gata dar uite k nu e asa... grater

#62 2008-08-12 15:29:46

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Raluk_, de ce astepti?
Eu o sa mai imi spun o data punctul de vedere, poate te influentez smile :
Ai sangerat exagerat de mult, eu nu am mai auzit de atata sangerare la cauterizare. Chiar daca a fost de la pastile, crezi ca acea rana sau ce a ramas in urma cauterizarii a putut sa se vindece bine?
Stii ca la cauterizare te cheama cand ti se temrina menstruatia, tocmai pentru a avea o perioada mai lunga pana la urmatoarea menstruatie si a ajuta colul sa isi revina, nu sa balteasca in sange imediat dupa (scuze de expresie, ma grabesc sa plec si incerc sa nu imi uit ideile asa ca scuze daca sunt si putin mai ametita).

Asa, nu stiu ce doctor este acesta care ti-a dat canestenul, dar daca este cel la care trebuia sa mergi in urma recomandarilor anei, i-ai povestit tot ce s-a intamplat in ultimul timp cu tine?
Daca este cel care nu poate fi sunat decat dupa o luna, serios, schimba-l...

Iti doresc multa bafta si mergi la medic. Nu are sens sa astepti!
Daca omul asta sta in concediu o luna, doar nu vei sta inca o luna sa te intrebi ce si cum? Si mai ales, se creeaza o atmosfera foarte tensionata in cuplu, in viata ta de zi cu zi si nu are sens.
Ceea ce ai sau ai avut are rezolvare: pune piciorul in prag si mergi la medic: AZI!
Sau daca nu crezi ca gasesti medic bun, mergi la doi!

Bafta inca o data! smile

Publicitate

loading...

#63 2008-08-12 18:06:49

Raluk_
Hero member

ai dreptate,nu cred k rana s`a vindecat 100%
dr ce mi`a zis sa iau canesten este dr meu,ala cu faza de o luna de zile.acum imi este bine:nu mai sangerez,nu nimic.doar k aseara knd am avut contact sexual usturimile si durerile nu ma lasau...dimineata a fost ceva mai bine...ca sa nu mai zic k orgasm pauza sprit,ceea ce eu aveam de fiecare data.oooff....dau din una`n alta grater
multumesc lavinia! puss

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-12 18:07:07)

#64 2008-08-13 12:24:59

Raluk_
Hero member

maine dimineata merg la un medic de aici,cel mai bun se pare din oras...o`i vedea si ce e de capul astuia.azi noapte a fost un chin sa fac dragoste cu yubi...nici nu am inceput bine si am terminat...nu suport nimic acolo,simt k nijte umflaturi mari kre dau sa iasa,usturime nu prea este,doar durere ingrozitoare grater trat cu canesten nu l`am inceput ink...ce poate fi?
ajutati`ma fetelor...doctoressa da`mi te rog un sfat grater
stiu k sotul meu ma iubeste.dar nuj dak nu o sa se plictiseasca de problemele mele de sanatate..grater

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-13 13:39:47)

#65 2008-08-13 14:56:00

katami
Platinum member

n-o sa se plictiseasca, stai linistita si nu dispera!! puss

asa stiam si eu, canestenul e pt candida... ciudat ca asta ti-a dat.

vezi ce zice medicul cel nou... poate-poate da Dumnezeu si e mai luminat la cap.

si (stiu din proprie experienta ca e greu) incearca sa nu-ti faci scenarii si ganduri negre... incetinesc vindecarea, sa stii! asa ca "pisicu" (psihicu) sus si mult curaj!!! puss puss

las' sa vezi ca ai sa uiti de toate cand va veni bebe mic smile merita toate eforturile atunci!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#66 2008-08-13 15:06:26

Raluk_
Hero member

katami a scris:

vezi ce zice medicul cel nou... poate-poate da Dumnezeu si e mai luminat la cap.

si (stiu din proprie experienta ca e greu) incearca sa nu-ti faci scenarii si ganduri negre... incetinesc vindecarea, sa stii! asa ca "pisicu" (psihicu) sus si mult curaj!!! puss puss

las' sa vezi ca ai sa uiti de toate cand va veni bebe mic smile merita toate eforturile atunci!

ooofff...mi`e atat de greu,nu mai pot grater am 12 ore de knd plang intr`una k cine a putut sa doarma...ma simt obosita
la dr cel nou am mai fost,el mi`a prescris ac in iarna.sa vad ce`mi zice
nuj dc am asa un feeling k intr`adevar am chisturile alea nenorocite grater
psihicu nu mi`e asa sus...is atatea probleme k nuj kt de mult o sa le mai fac fata...in fine,nu vreau sa va mai plictisesc cu pr mea sad

#67 2008-08-13 15:42:59

katami
Platinum member

nu ne plictisesti, mai.... esti culmea!!! de aia suntem aci smile

din cate stiu eu chisturile nu dor...

hai... vezi ce-ti spune ala... iar daca nu-ti place, incearca la dr anei... eu in iasi merg la dr holicov monica, e ok, n-am ce sa ma plang.... dar nici nu mi s-a parut extraordinara cu ceva, ca sa ti-o recomand 100%

#68 2008-08-13 16:05:52

maya_78
Full member
Inregistrat: 2008-07-30

Raluk_ a scris:

katami a scris:

ooofff...mi`e atat de greu,nu mai pot grater am 12 ore de knd plang intr`una k cine a putut sa doarma...ma simt obosita
la dr cel nou am mai fost,el mi`a prescris ac in iarna.sa vad ce`mi zice
nuj dc am asa un feeling k intr`adevar am chisturile alea nenorocite grater
psihicu nu mi`e asa sus...is atatea probleme k nuj kt de mult o sa le mai fac fata...in fine,nu vreau sa va mai plictisesc cu pr mea sad

cum a zis si katami nu ne plictisesti
tu fii tare ca sa iti  rezolvi problemele
vorbeste si cu sotul tau explicai prin ce treci, nu te mai forta sa faci dragoste dc nu te simti bine, mai rau iti faci
sunt sigura ca sotul o sa inteleaga kram

“O femeie care nu poate fi urata nu este frumoasa”- Karl Kraus

#69 2008-08-13 16:31:49

Raluk_
Hero member

am vb cu sotul meu.am stabilit sa ne mai luam o mik pauza,e mai bine asa
nu ma fortez sa afc dragoste,dar e groaznic k in loc de placere sa simti o durere de aia "super" si kre nu se mai termina sad
mai najpa e k nu pot sa`mi iau nici o zi libera k e colega mea in concediu si eu fac treaba la 2pers...
multumesc fetelor pt incurajari...de fapt pt tot kram puss

#70 2008-08-14 13:28:54

katami
Platinum member

raluk_, ai mai fost la dr? ce ti-a zis?

#71 2008-08-14 13:43:07

Raluk_
Hero member

katami a scris:

raluk_, ai mai fost la dr? ce ti-a zis?

am fost si a dat din umeri zicandu`mi k ia si tu tratamentul dak asa ti`a zis dr tau si dute la un control.nu eu ti`am facut cauterizarea asa k...
si asta mi`a zis dr cel mai bun din oras...asta aseara.knd am ajuns aksa am facut un dush si mi`am pus ovulul(canesten).dar dak apar complicatii mor cu el de gat!!!
si`asa abia m`a putut linisti yubi k tremuram de nervi si boceam
multumesc mult k te interesezi de sanatatea mea puss kram

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-14 13:44:06)

#72 2008-08-14 13:56:00

katami
Platinum member

ce naspa... urat din partea lui. pai daca nu ti-a placut ce a facut ala, ce voia, sa stai la el o viata? sad

vezi si tu ce scrie pe prospectul ala, eu una daca ar fi doar antimicotic nu l-as lua, ca e degeaba

incearca amcar sambata sa vii in iasi la alt medic. nu se poate sa fie toti asa sictiriti

#73 2008-08-14 14:04:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ralu mama...le pui cam degeaba...tu nu ai candida...cel putin nu cred...

happy with him...inlove with him...puss

#74 2008-08-14 14:18:54

Raluk_
Hero member

crys_ty_na a scris:

ralu mama...le pui cam degeaba...tu nu ai candida...cel putin nu cred...

katami nu pot sa vin in iasi...
crys eu i`am zis knd am vb la tel k am mancarimi,dar cred k e si de la atatea absorbante si cred k de aici a zis sa iau canesten.
este doar antimicotic katami

#75 2008-08-14 14:28:40

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu mai pune ovulele atunci...spala te cu ceai de musetel extern si date cu niste crema de galbenele...secretie albicioasa ai?

happy with him...inlove with him...puss

#76 2008-08-14 14:33:22

Raluk_
Hero member

crys_ty_na a scris:

nu mai pune ovulele atunci...spala te cu ceai de musetel extern si date cu niste crema de galbenele...secretie albicioasa ai?

da am...ok crys,asa o sa fac puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.