homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Habar nu am

#1 2008-08-06 16:35:16

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

habar nu am

fetele...ajutati`maaaa grater grater
stau pe scaun si ma iau nijte intepaturi de imi taie respiratia in partea drepta jos,sub op de apendice..nu mai pot...sa fie oare de la ovare ceva?sunt tare speriata...m`am saturat de pastile,doctori si de dureri...sau k tre sa imi vina is inepaturile astea,cu toate k nu am mai avut pana acuma...is k nijte sageti grater grater
de la ce sunt astea? grater
si mai am o frik...de la cauterizare,cu durerile kre le aveam inainte..mi`e si frik sa mai fac dragoste cu yubi...nu vreau sa ma mai doara iar...cine a trecut prin asta sa`mi spuna si mie cum e primul contact dupa cauterizare...

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-06 16:37:12)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#2 2008-08-06 16:54:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: habar nu am

ralu...nu ai cumva si anexita?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-08-06 17:21:48

Raluk_
Hero member

crys_ty_na a scris:

ralu...nu ai cumva si anexita?

nu stiu iubita...abia astept sa merg la control k nu mai pot
s`a oprit 2 zile sangerarea si azi iar...dar e sange curat...am avut spotting in astea 2 zile...acum nik..grater

#4 2008-08-06 17:24:21

crys_ty_na
Platinum member

daca te doare tare ia un indometacin...si tin pumnii puss

#5 2008-08-06 17:32:06

Raluk_
Hero member

crys_ty_na a scris:

daca te doare tare ia un indometacin...si tin pumnii puss

dupa ce termin munk merg la farmacie sa iau...multumesc mult!te tin la 220V cu ce se mai intampla lol

Publicitate

loading...

#6 2008-08-06 17:36:13

crys_ty_na
Platinum member

big_smile te rog puss

#7 2008-08-06 17:37:24

Raluk_
Hero member

crys_ty_na a scris:

big_smile te rog puss

ooff...am mai spus`o si o mai spun cu riscul k ma repet...nuj ce m`as fi facut fara voi...crek eram in pragul disperarii acuma...dpdv al sanatatii pusspuss kram

#8 2008-08-06 17:45:43

crys_ty_na
Platinum member

nici nu trebuie sa te gandesti kram

#9 2008-08-06 18:31:41

Raluk_
Hero member

crys_ty_na a scris:

nici nu trebuie sa te gandesti kram

kram puss

#10 2008-08-06 21:15:59

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

eu nu inteleg ceva, poate reusiti sa imi explicati si mie: de la ce atata sange?
saraca fata spune ca ii curge sange curat. tot citesc despre cauterizarea ta raluk_, nu este un subiect foarte cunoscut de mine, dar am facut si eu o vaporizare cu laser si incerc sa fac asocieri. eu de la vaporizare nu am sangerat deloc si a fost f intinsa aria vaporizata. cat de mare sa fie diferenta intre ele? pentru mine au cam acelasi principiu  la baza: arderea unui tesut.
de la ce sa curga atata sange? de la ce sa schimbi cateva absorbante pe zi? poate e ok ceva sange, poate cateva zile, dar la tine parca este fara oprire. ma gandesc ca sigur nu e ok, o sa ti se slabeasca tot corpul de la atata pierdere de sange.

eu pana acum mergeam la alt doctor, ceream o analiza a interventiei facute.

nu vreau sa fiu cobe, dar atata sangerare, atatea dureri nu cred ca intra la categoria "urmari normale ale interventiei".
iar legat de prima oara dupa interventie, da, va fi ciudat (cel putin pt mine asa a fost) pt ca o sa ai sentimentul ca deranjezi lucurile acolo. tocmai d'asta iti trebuie un medic bun, care sa comunice cu tine (nu doar la o luna de la interventie), care sa explice totul si care sa iti dea incredere cand spune: "esti ok, poti sa iti reiei viata de pana acum" (sexuala sau orice alte activitati fizice ai avea).

#11 2008-08-06 23:31:02

crys_ty_na
Platinum member

nici ea nu stie...nici noi nu stim sad eu sincer inclin sa cred ca e menstra care vine mai des din cauza chistului...

#12 2008-08-07 09:23:07

Raluk_
Hero member

Lavinia_tia a scris:

eu nu inteleg ceva, poate reusiti sa imi explicati si mie: de la ce atata sange?
saraca fata spune ca ii curge sange curat. tot citesc despre cauterizarea ta raluk_, nu este un subiect foarte cunoscut de mine, dar am facut si eu o vaporizare cu laser si incerc sa fac asocieri. eu de la vaporizare nu am sangerat deloc si a fost f intinsa aria vaporizata. cat de mare sa fie diferenta intre ele? pentru mine au cam acelasi principiu  la baza: arderea unui tesut.
de la ce sa curga atata sange? de la ce sa schimbi cateva absorbante pe zi? poate e ok ceva sange, poate cateva zile, dar la tine parca este fara oprire. ma gandesc ca sigur nu e ok, o sa ti se slabeasca tot corpul de la atata pierdere de sange.

eu pana acum mergeam la alt doctor, ceream o analiza a interventiei facute.

nu vreau sa fiu cobe, dar atata sangerare, atatea dureri nu cred ca intra la categoria "urmari normale ale interventiei".
iar legat de prima oara dupa interventie, da, va fi ciudat (cel putin pt mine asa a fost) pt ca o sa ai sentimentul ca deranjezi lucurile acolo. tocmai d'asta iti trebuie un medic bun, care sa comunice cu tine (nu doar la o luna de la interventie), care sa explice totul si care sa iti dea incredere cand spune: "esti ok, poti sa iti reiei viata de pana acum" (sexuala sau orice alte activitati fizice ai avea).

lavinia,stiu k nu e normala sangerarea mea...de ex aseara in balci m`au luat nijte dureri de ovare de imi venea sa urlu...stiu k sunt fff sensibila,dar chiar in halul asta?luna trecuta mi`a venit pe 13,deci tre sa`mi vina de`acuma dar nu am nici un spm.dr meu este in concediu.am intrecut 100 de absorvante intr`o luna.sunt f speriata,ingrijorata si incep sa dau in disperare,nu mananc,nu`mi trebuie mankre deloc...o fi fost rana marisoara dar 90 de absorbante de la cauterizare si pana azi?nu ma simt deloc bine,aseara knd ma dureau f tare ovarele yubi saracu` vroia sa ma mangaie pe burtik si m`am simti super najpa,stinghera....nuj cum sa va explic,dar nu imi era indemana.mi`e frik sa nu`mi afecteze viata sexuala(pt k intr`o rel conteaza destul de mult si asta).am noroc de un barbat kre este langa mine,kre ma respecta,ma iubeste si ma intelege iar sentimentele sunt reciproce,dar asta nu ma face sa ma simt ok.
am momente in kre ma doare,ma ustura si nu imi dau seama ce se intampla.yubi e si el ingrijorat,speriat chiar dak mie nu`mi arata asta.
acum iar astept sa`mi vine cm dupa kre sa plec la iasi la control.
sper chisturile sa nu mai fie k nu vreau operatie,de 6 luni a inceput povestea mea cu "domniile" lor doctori internisti,radiologi,ginecologi.
nu vreau sa plictisesc pe nimeni.crys saraca e satula de problemele mele dar credeti`ma k nu am cui sa`i cer un sfat,o parere.nu vreau sa credeti k ma plang mereu,dimpotriva sunt o persoana vesela,plina de viata si fericita,dar problema asta incepe sa ma macine din ce in ce mai mult...
crys,cum sa fie iubita menstra care vine mai des de la chisturi?se poate asa ceva?pt k pana acum nu am mai auzit asta.
va multumesc pt rabdarea de care dati dovada! pusspuss kram kram

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-07 09:52:00)

#13 2008-08-07 11:12:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

raluk_, eu zic sa incerci o vizita la ALT MEDIC. si eu sunt de acord cu lavinia... asta nu e etica medicala sa-ti spuna "suna intr-o luna!" sad daca s-a facut medic trebuia sa fie dispus sa raspunda pacientilor cam 24 din 24.... asta e meseria, daca voia program fix trebuia sa aleaga altceva!

sanatate puss dar eu repet... nu mai sta asa, Doamne fereste sa nu fie ceva naspa... mai bine te duci mai repede la dr si rezolvi din timp...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#14 2008-08-07 11:33:43

Raluk_
Hero member

katami a scris:

raluk_, eu zic sa incerci o vizita la ALT MEDIC. si eu sunt de acord cu lavinia... asta nu e etica medicala sa-ti spuna "suna intr-o luna!" sad daca s-a facut medic trebuia sa fie dispus sa raspunda pacientilor cam 24 din 24.... asta e meseria, daca voia program fix trebuia sa aleaga altceva!

sanatate puss dar eu repet... nu mai sta asa, Doamne fereste sa nu fie ceva naspa... mai bine te duci mai repede la dr si rezolvi din timp...

stiu katami!si eu is destul de revoltata,dar deocamdata nu ma pot duce la medic sangerand...sau sa las rusinea la o parte si sa merg cu tupeu? nuj ce sa fac
multumesc! pusspuss

#15 2008-08-07 11:38:55

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

eu as merge chiar si asa, cand o sangerare nu se opreste,ceva nu e in ordine,si cu cat dureaza mai mult ,cu atat poate fi mai daunatoare. e datoria lor,nu e vorba de nici o rusine

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#16 2008-08-07 11:39:18

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

de ce sa iti fie rusine?
du-te cu tupeu. poate sa vada de la ce sangerezi doar daca mergi cand sangerezi. nu are sens sa astepti.
mergi azi si macar stii ca ai incercat sa rezolvi.

#17 2008-08-07 11:48:36

Raluk_
Hero member

Lavinia_tia a scris:

de ce sa iti fie rusine?
du-te cu tupeu. poate sa vada de la ce sangerezi doar daca mergi cand sangerezi. nu are sens sa astepti.
mergi azi si macar stii ca ai incercat sa rezolvi.

nu pot sa merg azi k vreau sa merg in iasi.mi`a zis ana un medic f bun din iasi dar nu mai tin minte cum se numeste grater

#18 2008-08-07 13:33:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

crauciuc sau asa ceva se numea.... are cab prin podu ros

iar rusinea n-are nici o treaba cu asta!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#19 2008-08-07 14:03:43

crys_ty_na
Platinum member

o buna prietena de a mea m a sunat disperata caci ii venea menstra de 2 ori pe luna...am trimis o repede la un ginecolog si medicul i a gasit chisturi pe ovare si i a spus ca din cauza lor ii venea asa...poate la fel e si in cazul tau...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.