homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am uitat o pastila de Microgynon

#1 2008-08-06 23:26:19

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

Am uitat o pastila de Microgynon

Buna ziua ,

ma numesc Loredana si am 26 de ani , iau Microgynon de 11 luni  si nu am avut probleme cu ele , nu am uitat niciodata nici o pastila tot timpul le am luat la timp , iar menstruatia imi venea in cea de a 4 a zi sau in cea din a 5 a zi din cele 7 ZILE DE PAUZA. Luna aceasta am uitat sa iau a 5 a pastila apoi am citit pe prospect si scria ca daca o uiti mai mult de 12 ore trebuie protectie cel putin 7 zile . M am protejat pina la sfirsitul foliei, acum cea de a 4 a zi de pauza din cele 7 zile a trecut si ciclul nu a venit. Credeti ca este vreo problema ????Am luat celelalte pastile normal, la ora fixa in continuare si ne am protejat!!! In seara cind am uitat pastila nu am avut contact sexual cu sotul, doar cu o seara inainte dar luasem pastila la ora fixa.

Multumesc foarte mult pentru raspuns:)!!!

#2 2008-08-06 23:27:56

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: Am uitat o pastila de Microgynon

daca te-ai protejat 7 zile, nu e nici o problema. menstruatia poate veni in oricaqre din cele 7 zile de pauza

#3 2008-08-06 23:31:37

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

daca protectia suplimentara nu a esuat, (sa se rupa prezervativul, sa alunece, etc) eu zic ca nu ar trebiu sa iti faci griji.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#4 2008-08-09 03:05:36

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

HEYYYYY smile a venit:) multumesc pt raspuns! va pup !smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.