|
Nu esti logat.
Sal :D#1 2008-08-07 20:10:16
sal :DO intrebare Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!! Offline #2 2008-08-07 20:11:09
Re: sal :Ddin cate stiu eu ,nu I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #3 2008-08-07 20:14:20
Re: sal :Dnu cred ca pastilele de slabit diminueaza efectul anticonceptionalelor. vezi daca scrie ceva pe prospectele de la pastilele de slabit si de la antibebe Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #4 2008-08-07 20:17:46
Re: sal :Dnu, pastilele de slabit nu diminuiaza efectul anticonceptionalelor....dar sunt pastile care au un efect diuretic f puternic...asa ca daca in primele 4 ore de cand ai ingitzit pastilutza ai 4 scaune moi...exista posibiltatea sa o elimini....deci scade efectul de protectzie...in rest nu e nici o problema...doar antibioticile si sucul de grefii si sunatoare baut in cantitatzi mari scade efectul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|