|
Nu esti logat.
Ovule cervugid#1 2008-08-08 08:35:24
ovule cervugidsalutare...salutare...am si eu o intrebare. pot sa folosesc "de capul meu" ovulele cervugid? de regula imi place sa ma doftoricesc de una singura....si acum am o mancarime destul de suportabila, dar de ce sa o am ....si inca ceva care m-a speriat, o scurgere abundenta, alba, vascoasa, deloc mirositoare, dar repet abundenta, ca si cum as fi eliminat un ovul de peste noapte. ce este in neregula cu toate astea? Offline #2 2008-08-08 08:37:34
Re: ovule cervugidmai bine du-te la medic. pentru ca la ce ai tu, poate ca acele ovule nu se potrivesc. Offline #3 2008-08-08 09:06:39
Re: ovule cervugiddap...la medic am programare abia miercuri...si nu cred ca reusesc sa stau peste weekend cu aceasta mancarime...este destul de deranjanta la urma urmei... Offline #5 2008-08-08 10:34:31
Re: ovule cervugidmai bine astepti sa iti prescrie medicul ovulele potrivite.din cate stiu eu,cervugidul este un ovul mai puternic fata de celalalte.cum a spus si camish,da cu crema de galbenele,te mai calmeaza Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-08 10:46:12
Re: ovule cervugidmancarimea este suportabila...doar ca este cauzata d acea scurgere abundenta..e senzatia neplacuta...de menstra...se scurge ceva din mine... Offline #7 2008-08-08 12:59:42
Re: ovule cervugidmadilutza...cervugidul nici macar n ar fi bun pt ce ai tu...ori iti iei bioclin gel de la farmacie...ori spalat cu ceai de musetel extern si apoi crema de galbenele cum a zis camysh...bafta happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-08-08 15:12:37
Re: ovule cervugidSunt o viitoare mamica nefericita!Am urmat un tratament cu cervugid si in timpul tratamentului am ramas insarcinata.Acum sunt in 5 saptamani vreau sa intreb daca pot aparea probleme copilului.Va rog ajutor Offline #9 2008-08-08 16:07:37
Re: ovule cervugid
posteaza mesajul la forumul pt mamici!nu fi nefericita,nu cred k are ce sa pateasca bebe.sanatate si sarcina usoara! Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #10 2008-08-08 16:19:51
Re: ovule cervugidnu afecteaza copilul...stai linistita happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-08-11 09:11:24
Re: ovule cervugidBuna, sunt noua pe aici si am o intrebare daca imi poate da cineva un raspuns, am fost la medic si am facut testul papanicolau,rezultatul a fost negativ dar am o rana pe col si am primit tratament cu cervugid 12 zile /1 pe zi iar de cand am inceput sa fac tratamentul au inceput sa ma doara sanii mai acut cel drept si o durere in burta, nu stiu ce poate ovarele sau nu imi dau seama dar este destul de puternica si continua,ce ma sfatuiti sa fac? Offline #12 2008-08-11 16:47:56
Re: ovule cervugidnu esti cumva inainte de menstra? happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|