homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tanga - un adevarat pericol!?!?-6

#96 2008-08-10 16:52:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: tanga - un adevarat pericol!?!?

si eu port de obicei tanga, dar (spre mirarea mea lol ) a inceput sa-mi placa sa port si chilotei normali big_smile mi se pare ca e fundul mai sexy in din-astia normali. mai ales ca am unii cu o inimioara desenata pe fund si cu o funditza aplicata rodnar
si cred ca o sa ies si eu la vanatoare de brazilieni lol

#97 2008-08-10 16:58:14

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ia uitati ce am gasit pe net smile

1323 i.Hr.: Regele Egiptului Tutankamon este inmormantat impreuna cu intreaga sa avere: bijuterii, mobila, lampi, sculpturi, obiecte decorative si... 145 piese de lenjerie intima, care la vremea aceea constau intr-o fasie de panza care se infasura in jurul soldurilor. Pe langa acestea, camera este plina de 400 de statui ale servitorilor insarcinati cu spalarea lenjeriei.

634 d.Hr.: Acest tip de lenjerie incepea sa nu mai fie la moda in Europa. Era inlocuita treptat cu un soi de kimono comfortabil, niste bermude foarte largi.

1482: Regele Edward IV interzice prin decret regal ca persoanele care au statut social inferior celui de lord sa poarte tunici scurte, care nu le puteau ascunde formele prin colantii mulati. Decret care a pus in incurcatura intreaga societate englezeasca, care a fost nevoita sa inventeze asa numitul suspensor, o bucata de material care sa ascunda partile din corp scandaloase.

1525: Henry VIII - poate din cauza frustrarii ca nu avea inca mostenitori pe linie barbateasca - pentru a-si asigura virilitatea in ochii lumii isi indesa cu tot felul de materiale in lenjeria intima, dand startul unei noi mode care a schimbat intrebuintarea suspensorului: in loc sa ascunda ceea ce se dorea a fi ascuns ca atunci cand fusese inventat, acum era marit prin diferite metode, pentru a arata mai mult decat era de aratat.

1793: Este inventata lenjeria din bumbac, lucru care a crescut necesitatea bumbacului ajungand ca acesta sa fie produs in cantitati industriale. Asa numita "union suit" - lenjeria care consta intr-o salopeta din bumbac - o versiune timpurie a izmenelor, a devenit lenjeria de corp obisnuita in secolul al XIX-lea. Oamenii de la tara purtau aceeasi "union suit" toata iarna, spaland-o doar cand venea primavara.

secolul al XIX-lea: Se speculeaza ca unul dintre motivele pentru care femeile lesinau in mod constant in epoca victoriana era din cauza corsetelor mult prea stranse si stramte, neputand din cauza lor sa respire bine.

1880: Este inventata turnura rochiei, acea pernita sau bucata de stofa pe care femeile o purtau sub rochie, la spate, mai jos de talie, care devine foarte la moda peste 200 de ani, iar dupa ce a facut furori in epoca, dupa zece ani dispare total.

1909: Horace Greeley Johnson inventeaza ceea ce astazi se numesc izmene, iar pentru aceasta importanta contributie a fost poreclit Edison al lenjeriei.

1919: Interesul crescand al femeilor pentru tot soiul de sporturi, mai ales pentru mersul pe bicicleta si tenis, a facut ca vechile corsete sa nu mai fie practicabile. Ca urmare, pantalonii bufanti purtati sub fuste au devenit cat se poate de populari.

1922: Este probabil cel mai important an din istoria lenjeriei intime a femeilor: este popularizata, mai ales in randul adolescentelor, un nou tip de lenjerie, de lux, din sifon si satin.

1946: Anul in care, oficial, bikini a devenit celebru. Imediat dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, doi designeri francezi au creat aproape simultan ceea ce numim de atunci bikini. Primul dintre ei, Jacques Heim, proprietarul unui magazin situat pe o plaja din Cannes, a lansat la inceputul anului 1946 varianta sa a costumului de baie? foarte mic. Numindu-l Atome (cu referire la particula minuscula a materiei), l-a promovat in primul rand prin intermediul magazinului sau, fara prea mult succes insa. In vara aceluiasi an, Louis Reard a inceput comercializarea unei variante foarte asemanatoare a Atome-ului lui Heim. Ceea ce a diferentiat apoi succesul celor doi a fost sloganul simplu, dar sugestiv, sub care s-a desfasurat campania de promovare a lui Reard: ?Bikini ? mai mic decat cel mai mic costum de baie din lume?.

1970: Se ia o noua turnura in istoria lenjeriei: pe plajele Braziliei apare lenjeria tanga. Si desi astazi se gasesc in tot soiul de modele si culori, se pare ca moda a stagnat de atunci

#98 2008-08-10 18:43:28

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

mi-am luat azi 3 perechi de lenjerie...asa tip brasil big_smile 2 mai sport din bumbac si una cu nu stiu ce material si danteluta..e mai eleganta asa putin...

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#99 2008-08-10 20:26:11

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

eu port boxeri si decat foarte rar tanga big_smile prefer sa am lenjerie comoda hjarta hjarta hjarta

My Tears Dry On Their Own

#100 2008-08-10 20:42:05

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

cu extrauterina n'o ineteleg nici eu..eu mult timp nu suportam altceva in afara de tanga..dar acum am 50-50(tanga - boxeri) la menstra nu suport decat tanga pt ca mi se pare ca chilotul normal nu tzine bine absorbantul(aripioarele) cum o face tanga
si cu sarma am si eu..altfel cum imi tzin ugerele? doamne apara! ce sa fac acum

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#101 2008-08-11 10:12:36

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

mie mi se pare tocmai invers
ca este tinut mai bine de chilotul mare
si tu JJ nu porti brazilieni??????????????????? auuuuuuuuu????????????

#102 2008-08-11 10:23:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mi-am luat brazilieni, dar nu prea merge treaba lol trebuie sa mai exersez
daca e materialul mai elastic stau cum stau, dar am unii din voal subtire de tot, si se aduna ca naiba
in plus, cusatura aia care e fix pe mijloc ma streseaza mai tare decat ata de la tanga
dar cum ziceam, o sa perseverez, sa fiu si eu in pas cu moda, ca vaz ca sunt cam demodata big_smile

#103 2008-08-11 11:42:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

mi-am luat brazilieni, dar nu prea merge treaba lol trebuie sa mai exersez
daca e materialul mai elastic stau cum stau, dar am unii din voal subtire de tot, si se aduna ca naiba
in plus, cusatura aia care e fix pe mijloc ma streseaza mai tare decat ata de la tanga
dar cum ziceam, o sa perseverez, sa fiu si eu in pas cu moda, ca vaz ca sunt cam demodata big_smile

pai NU iti lua din aia cusuti pe mijloc... aia nici eu nu-i suport, sunt mult mai nasoi decat tanga

vezi ca exista un model cusut ca un chilot normal... fara cusatura aia pe mijloc... cauta asa, sunt super-comozi... doar ca n-am prea vazut decat din bumbac asa

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#104 2008-08-11 11:46:08

heimdall
Diamond member

aaa... pai eu credeam ca toti sunt cusuti pe mijloc dumbom ca sa le dea croiala aia... greu, greu
las' ca deocamdata n-am primit critici, dar presimt ca or sa vina smile poate pe un fund mai mic or veni mai bine, stiu si eu...

#105 2008-08-11 12:18:04

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

pai daca e asa... eu n-am nicio pereche de chiloti tanga.. adica cu atza... am numai din astia care stau tot in fund, dar sunt mai lati lol  Oricum... nu cred ca ei se refera doar la cei cu atza... ci toti chilotii care iti stau permanent in fund! Si din experienta mea, si boxerii stau permanent in fund....

Ultima oara a fost editat de alexia (2008-08-11 12:18:30)

#106 2008-08-11 15:25:40

katami
Platinum member

heimdall a scris:

aaa... pai eu credeam ca toti sunt cusuti pe mijloc dumbom ca sa le dea croiala aia... greu, greu
las' ca deocamdata n-am primit critici, dar presimt ca or sa vina smile poate pe un fund mai mic or veni mai bine, stiu si eu...

box fundul meu e nitelus mai mare ca al tau si nu ma plang!!!

alexia, astia fara cusatura pe mijloc de care zic nu intra in fund, sunt comozi ca niste chiloti normali, doar ca au croiala de boxeri wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#107 2008-08-11 15:28:34

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

lasa gagici ca fac in seara asta poze cu ei...sa vedeti de ce zic eu ca-s comozi

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#108 2008-08-11 15:31:27

heimdall
Diamond member

saru' mana, mica, m-am zapacit de tot
eu nu inteleg cum nu se vad pe sub haine, mai ales cu boxeri eu ma si simt nasol, de cand sunt grasa nu prea mai suport multe straturi de haine pe mine, ma simt ca un sac

#109 2008-08-11 15:32:25

katami
Platinum member

micanarcisa a scris:

lasa gagici ca fac in seara asta poze cu ei...sa vedeti de ce zic eu ca-s comozi

rotfl si eu ma gandeam... dar am zis ca ii prea de tot... sa-mi pozez chilotii ca sa-i arat pe forum rotfl

bine ca faci tu asta big_smile

#110 2008-08-12 09:57:23

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

ba am vreo doi care zic eu ca's brazilieni..da' nush exact ca'i cu schepsis cu denumirile astea lol
am din dantela 2..seamana cu boxerii....
sunt mici jos si mari sus nu? lol

aaaha lol am vazut niste poze..am multi asha lol

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-08-12 10:00:09)

6 ani de dragoste  hjarta

#111 2008-08-20 10:38:57

micicutza
Banat

deci am revenit...nu va mai explic ce dureri am eu de aseara..imaginati-va numai ca as mai fi avut si atza sa ma taie pe acolo...ma aruncam in Dunare ca e colea la 100 de m de biroul meu lol

aaa si pozele promise... (sunt noi nouti nepurtati pana acum lol )
fata
http://i55.servimg.com/u/f55/11/65/79/79/img_5045.jpg
spate
http://i55.servimg.com/u/f55/11/65/79/79/img_5046.jpg
la fel sunt si din dantela si alte materiale si sunt sexyyyy...mult mai sexy si mai igienic decat un fir lol

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#112 2008-08-20 11:03:14

heimdall
Diamond member

pai si cusatura aia nu te taie ? ca pe mine asa ma streseaza ca odata cu cusatura imi mai intra si tot chilotul in fund... macar la tanga era numai ata... naiba stie, oi fi avand eu fundul prost construit de nu stau chilotii pe el lol

#113 2008-08-20 11:23:35

micicutza
Banat

nu ma taie deloc..nici nu simt cusatura...si nu-mi intra nici in fund

#114 2008-09-03 21:30:45

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

exact modelul asta mi l'am luat si eu...insa caut fara cusatura pe mijl smile
si aceeasi firma k m'am uitat pe ei lol

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-09-03 21:32:14)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.