|
Nu esti logat.
Baietii simt vreo diferenta???#1 2008-08-08 17:05:28
baietii simt vreo diferenta???prietenul meu nu prea vrea sa facem sex cu prezervativ si desi nu se termina in mine mie mi se pare totusi riscant atata timp cat eu nu fol antic. nu prea inteleg de ce nu vrea, ei nu simt aceeasi placere cu prezervativ, e vreo diferenta??? Offline #2 2008-08-08 17:06:51
Re: baietii simt vreo diferenta???depinde de fiecare.sunt baieti care spun k nici nu simt prezervativul,dar sunt si altii kre nu il suporta.....si eu cred k e o diferenta,dar ma repet,depinde de fiecare Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2008-08-08 17:09:39
Re: baietii simt vreo diferenta???daca pt tine nu e bine asa, daca nu te simti in siguranta fara protectie, de ce faci asta ? vorbeste cu el. trebuie sa inteleaga. nu conteaza doar placerea lui. nu cred ca nu se poate simti bine cu prezervativ. kiar daca e o diferenta, la ei nu e mare problema sa aiba orgasm.. Offline #4 2008-08-08 17:10:40
Re: baietii simt vreo diferenta???e o diferenta, clar. dar riscul de sarcina zic eu ca e mai important decat stropul de placere in plus sau in minus... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2008-08-08 17:12:39
Re: baietii simt vreo diferenta???sau gandeste-te daca vrei sa iei AC... Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-08-08 17:12:52) Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-08 17:35:47
Re: baietii simt vreo diferenta???poi eu as lua AC dar nu am o viata sexuala regulata, o data pe sapt, uneori chiar mai rar si am auzit k AC trebuie luate numai cand faci sex destul de des...nu doar cand apuci:D Offline #7 2008-08-08 17:37:51
Re: baietii simt vreo diferenta???n-are a face, nu scrie nicaieri de cate ori trebuie s-o faci Offline #8 2008-08-08 17:38:52
Re: baietii simt vreo diferenta???nu-i adevarat exista si virgine care iau ac, pt reglarea menstrei... nu conteaza de cate ori faci sex, conteaza daca vrei sau nu sa le iei. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #9 2008-08-08 17:41:37
Re: baietii simt vreo diferenta???poi atunci o sa incept eu sa iau AC, m-am gandit mai demult la lucrul asta, avea totusi o singura retinere, daca va spun poate o sa radeti de mine , dar eu nu prea vruiam sa iau pt k auzisem k de la AC poti sa te ingrasi si tin foarte mult la corpul meu:))) dar decat sa stau cu stresul sa nu raman insarcinata, mai bn ma apuc de sport:D Offline #10 2008-08-08 17:41:54
Re: baietii simt vreo diferenta???mie mi-a spus doamna doctor sa iau ac daca am o viata sexuala activa . in cazul in care fac dragoste mai rar de o data pe saptamana a spus ca recomanda prezervativul Offline #11 2008-08-08 17:47:59
Re: baietii simt vreo diferenta???tot asa shtiam si eu k de preferat, dar daca nu reusesc sa il conving sa fol el prezervativ, o sa incep sa iau eu AC, trebuie sa vb mai serios cu el despre asta k in nici un caz nu ii doresc un copil la 19 ani Offline #12 2008-08-08 17:49:19
Re: baietii simt vreo diferenta???
si mie la fel. si folosim prez.. Offline #13 2008-08-08 18:02:09
pt ca e mai simplu asa... nu pt ca ar avea consecinte negative daca iei ac si nu faci sex des Just like a tattoo I'll always have you... Offline #14 2008-08-08 18:47:28
Re: baietii simt vreo diferenta???faza cu "nu imi place prezervativul" mi se pare super aiurea din mai multe motive: If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #15 2008-08-08 18:50:30
Re: baietii simt vreo diferenta???ai foarte mare dreptate andreea86 Offline #16 2008-08-08 19:00:22
Re: baietii simt vreo diferenta???nu sunt impotriva anticonceptionalelor, sa nu intelegeti gresit...dar eu am avut prea multe probleme de la ele (foarte probabil din cauza medicilor care in loc sa-si dea interesul, iti prescriu ce eu ei pe stoc sau ce dau de obicei la toate fetele) incat sa pot sa recomand si la alte fete atat de usor. Daca iei sau nu anticonceptionale mi se pare o decizie care se ia in cuplu, cand fata e siuga ca vrea asta si-si asuma si riscul efectelor negative (in cazul in care nu nimereste un medic bun si nu ii sunt prescrise apstilele cele mai potrivite). Nu e o decizie care s-o iei doar pentru ca "domnu" nu are chef sa foloseasca prezervativ...si decat sa ramai insarcinata e ok si cu Ac. Nu sunt niste bomboane. Aveti grija de corpul vostru fetelor, si puneti-va pe voi pe primul loc....faceti-va respectate. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-08-08 19:02:40) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #17 2008-08-08 19:29:06
Re: baietii simt vreo diferenta???Andreea86 ma face sa renunt la ideea AC si cu argumente foarte bune, cred k mai bn as vb cu el despre cum sa ne protejam pe viitor k sa pot sa stau si eu linistita si sa fiu mai relaxata Offline #18 2008-08-08 23:11:19
eu tocmai...ca am mancat ca de obicei. nu pot sa zic ca mancam sanatos...se mai intampla sa nu mananc nimic toata ziua...si seara sa mi se faca foame si sa mananc....dar asa am fost mereu si niciodata nu am avut probleme cu kilogramele...mai punem 2 kg pe mine pe care in 2 zile le dadeam jos imediat...nu am avut niciodata mai mult de 47de kg...si dupa 3 luni de AC am ajuns la 52 kg (de la 45 cat aveam inainte sa incep sa iau)....si problema e ca nu pot sa le dau jos...oricat sport am facut...si am avut zile cand mancam numai cartofi fierti. Cosurile au disparut cand am schimbat anticonceptionalele, dar kg au ramas acolo.
Unele fete nu au avut asemenea efecte aiurea, ca mine...depinde de noroc (si de medic, desi eu am fost la vreo 4 medici si degeaba). Dar in momentul in care te hotarasti sa iei AC, sa fie pentru ca asa vrei tu si consideri ca esti pregatita...nu ca nu-i convine lui prezervativul (mai ales daca tu zici ca nu simti nici o diferenta si nu te deranjeaza sa folositi prezervativul). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #19 2008-08-09 00:36:01
Re: baietii simt vreo diferenta???Eu is foarte multumita de AC. Iau din februarie si m-am ingrasat un kg acum ca-i vacanta si am scapat de bac si de stres, nu de la ele Ma simt foarte bine cu ele. Imi vine menstruatia regulat, ma tine mai putin decat inainte, nu mai am dureri nici inainte sa-mi vina nici cand is bolnava...singuru dezavantaj a fost ca am avut in prima luna spotting. da a tinut numa 5 zile..si acum e totul foarte bine. Eu una as lua pastile si daca nu as face sex. Ma simt chiar foarte bine cu ele 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|