|
Nu esti logat.
Nu stiu exact ce inseamna....Help ....#1 2008-08-08 19:26:29
nu stiu exact ce inseamna....Help ....in urma cu cateva saptamani am avut contact sexual protejat cu un baiat foarte dotat...iar dupa o zii de la contact am inceput sa am mancarimi foarte puternice si o secretie vascoasa si galbuie...am mers la medic si mi am facut examenul de secretie si rezultatele sunt : celule epiteliale: superficial frecvente; material inflamator: rare leucocite; hematii absente; flora microbiana :frecventi bacili si cocobacili gram negativi(aspect de Gardnerella vaginalis),rari bacili gram negativi.....ce reprezinta toate acestea...si daca se poate transmite ceva partenerului .....astept rasp ...multumec anticipat Offline #2 2008-08-08 20:25:05
Re: nu stiu exact ce inseamna....Help ....sa inteleg ca ti-a pus diagnosticul ca ai avea Gardnerella vaginalis.... Offline #3 2008-08-08 20:27:33
Re: nu stiu exact ce inseamna....Help ....ce iti ramane tie de facut, este sa urmezi neaparat un tratament deoarece lasat la voia soartei aceasta infectie vaginala poate duce la complicatii cum ar fi: anexita, uretrita sau cervicita Offline #4 2008-08-08 20:34:10
Re: nu stiu exact ce inseamna....Help ....Si eu am avut ceva de genu si am fost sa-mi fac analizele si tot Gardnerella vaginalis mi-a iesit la analize am facut tratament si n-am scapat ...scapi greu ...majoritatea femeilor trec prin asa ceva stai linistita se trateaza. Si eu din cate stiu se poate transmite partenerului...A si am si eu o intrebare ptr cine stie mai bine...de la ce puteam face eu gardnerella vaginalis daca timp de 4 ani m-am culcat cu o singura persoana si persoana aceea doar cu mine?? De la ce se face boala asta?? "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #5 2008-08-08 20:37:45
Re: nu stiu exact ce inseamna....Help ....cititi aici Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-08 20:41:51
Re: nu stiu exact ce inseamna....Help ....Da intr-adevar poate sa nu fie si pe cale sexuala trasmisa , dar si din alte cauze. Offline #7 2008-08-09 22:56:29
Re: nu stiu exact ce inseamna....Help ....nadylina ai warn pt ca nu ai editat...citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-08-10 20:08:49
Re: nu stiu exact ce inseamna....Help ....ms mult d tot pt toate sfaturile...sapt aceasta o sa merg din nou la medic sa vad ce tratement imi da si ce trebuie sa fac..dar si unde trebuie sa mearga partenerul meu si ce analize trebuie sa faca si el Offline #9 2008-08-10 23:55:24
Re: nu stiu exact ce inseamna....Help ....cu placere...partenerul tau nu e obligat sa mg niciunde...vb cu medicul si acesta iti va spune ce trebuie sa ia si el...multa bafta happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|