homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Duphaston pt intarzierea CM???!!!!

#1 2008-08-08 20:10:03

nadylina
New member
Inregistrat: 2008-08-08

Duphaston pt intarzierea CM???!!!!

Buna fetelor! Va rog tare mult ajutati-ma cu un sfat sau cu o parere.
Vreau sa-mi aman ciclul pe cateva zile si medicul mi-a recomandat Duphaston, din ziua 20 a ciclului m. , 2 pastile x 15 zile
Dupa ce am mai citit forumurile cu acelasi subiect de administrare a duphastonului, nu am gasit la nimeni sa mentioneze ceva de amanare a ciclului , dar numai pt alte cauze legate de dereglari....etc. Sa fie oare potrivit si pt amanarea ciclului??? Nu pot aparea oare efecte nedorite dupa incetarea administrarii, adica ceva de gen abundenta in ciclul, dereglare a ciclului...
Azi sunt in ziua 10 de cand am inceput sa le administrez (si in ziua 30 de CM, mentionez ca ciclul la mine e de 28 zile) si mi-a aparut niste eliminari maronii insotite de dureri surde de burta, spate...ca de ciclu..... Acum nu stiu ce sa fac , sa continui ma departe sa le urmez sau sa ma opresc...sa fie acesta ciclu sau doar niste eliminari simple....sad

Nu stiu sincer ce sa fac...va rog tare tare mult sfatuiti-ma, poate i s-a mai intamplat cuiva asa ceva.....
Si as avea marea rugaminte sa-mi dea un sfat si doctoressa.

Astept cu mare nerabdare un raspuns Merci tare mult!
Nadylina

Ultima oara a fost editat de nadylina (2008-08-08 20:10:27)

#2 2008-08-08 20:28:27

nadylina
New member

Re: Duphaston pt intarzierea CM???!!!!

imi raspunde si mie cineva????.....HELLLLLPPPPPPPP PLEASSEEEE!!!!!!!!

#3 2008-08-08 21:28:40

danutza_17
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

eu stiam k duphastonul se administreaza pt cele au au o amenoree(lipsa menstruatiei).....eu am avvut pb....nu imi vnise ktv luni si am luat 10 pastilutza una p zi d amanare stiam d ac s unesti 2 folii!

Ultima oara a fost editat de danutza_17 (2008-08-08 21:30:11)

#4 2008-08-08 22:48:17

nadylina
New member

merci de raspuns, dar mie mi-a recomandat duphaston si deja am luat 10 zile, si mai am de urmat inca 5 zile, dar nu stiu ce sa fac mai departe cu starea in care ma aflu la moment, adica nu inteleg de ce am scurgerile astea maronii....sa fie ciclu sau altceva, e normal sau nu......
Mai dati-va cu parerea va rog...cine a mai trecut prin asa situatie... grater
Merci tare mult!

#5 2008-08-08 23:10:59

skumpi
Vizitator

eu una nu am auzit ... cu anticonceptionale poti sa o amani !

Publicitate

loading...

#6 2008-08-09 23:00:35

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nadylina ai ban o zi...citeste regulile...duphaston nu e pt amanarea menstre...poate face asta dar efectul nu e garantat...de asemenea iti poate da peste cap ciclul menstrual...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.