|
Nu esti logat.
Administrare anticonceptionale#1 2008-08-10 00:11:52
Administrare anticonceptionaleBuna! as dori sa aflu ce se intampla in urmatoarea situatie: am luat pilulele in mod corect numai ca in ziua in care in mod normal trebuia sa incep pauza de 7 zile am continuat sa iau inca 4 pilule dupa care am incetat administrarea lor. In cazul acesta ce trebuie sa fac? mai sunt protejata? trebuie sa imi vina sau sa ma alarmez? cand si cum incep sa iau pilele? Multumesc anticipat pt raspunsuri Offline #2 2008-08-10 00:13:46
Re: Administrare anticonceptionalebanuiesc ca ai vrut sa ti amani menstra...dupa ce ai luat si acele 4 pastile ti pauza de 7 zile si in a 8 a incepi o folie NOUA (cea din care lipsesc 4 pastile o ti de rezerva)...nu ai dc sa te alarmezi caci esti protejata si vei fi in continuare... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-08-10 00:16:23
Re: Administrare anticonceptionaleiti multumesc mult de tot pt raspuns... nu am vrut sa imi aman menstra, din pacate din cauza stresului m-am zapacit si am uitat de pauza de 7 zile si am incurcat pastilele pe care le aveam pe o folie in plus, anume cele 4... in orice caz, multumesc !! o seara placuta!!! Offline #4 2008-08-10 00:19:14
Re: Administrare anticonceptionalecu placere happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-08-10 21:11:56
Re: Administrare anticonceptionalebuna fetelor vreau si eu sa va intreb ceva Am luat o perioada yasmin si m-am simtit foarte bine apoi am facut o pauza de cateva luni timp in care nu am mai avut nici contact sexual Acum am inceput sa le iau iar dar nu am putut sa le incep din prima zi de ,estruatie Le-am luat din ziua a2A acum am ajuns la jumatatea foliei fara sa am contact sexual si doresc sa unesc doua folii ca sa imi aman menstruatia pentru ca plec in vacanta cu iubitul meu si o sa am si contacte sexuale Vreau sa stiu daca este vreo problema ca nu am inceput din prima zi sau daca este vreo problema ca unesc foliile imediat dupa ce am avut o pauza in care nu am ami luat pastile Va multumesc pentru ajutor si astept raspunsul vostru life is like a game you must be the best Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-10 21:52:49
Re: Administrare anticonceptionalenu e problema Offline #7 2008-08-11 10:44:47
Re: Administrare anticonceptionalee la prima zi de menstra? si din cate stiu eu daca nu le ia din prima zi de menstra, pe perioada primelor 7 pastile trebuie protectie suplimentara. mai asteapta si alte pareri de la persoane mai experimentate. Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #8 2008-08-11 10:49:01
Re: Administrare anticonceptionalepia cred ca ar fi ok daca nu e de protectie. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #9 2008-08-11 10:53:59
Re: Administrare anticonceptionaleahaaaa, atunci nu vad care ar fi problema daca le ia mai rpd daca tot nu are nevoie de protectie. probabil medicul i-a zis sa le ia din prima zi de menstra gandindu-se si la protectie. la fel ca tine spun si eu ca nu ar fi pb daca le ia mai rpd, dar cum am mai zis asteapta parerea moderatoarelor care zic eu stiu mai multe Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #10 2008-08-11 11:01:06
Re: Administrare anticonceptionalemai am, dar nu mai sunt asa de pronuntate de sapt trecuta, au trecut 4 zile de cand am aceste stari, dupa ceaiul de mustetel parca e totul mai bine, dar depinde de ce mananc, ca revin la loc gretzuri si arsuri in functie de alimentatie. pe deasupra ma mai dor putin si sanii si sunt paranoica rau gandindu-ma la o posibila sarcina, mi-e groaza. sau ma gandesc ca de frica e totul in mintea mea si nu am nimik de fapt Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #11 2008-08-11 11:11:41
Re: Administrare anticonceptionaleasa am sa fac, merci de sustinere. Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #12 2008-08-19 13:32:10
Re: Administrare anticonceptionalefetelor am si eu o intrebare..are ceva daca se incepe administrarea de antibebe in alta zi decat in prima zi de menstruatie sau in acele 5 zile.?inj afar de faptul ca e nevoie de protectie suplimentara 7 zile,afecteaza cu ceva? Offline #13 2008-08-19 14:13:00
Re: Administrare anticonceptionalenu afecteaza cu nimik altceva...decat faptu k ai nevoie de protectie suplimentara 7 zile "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #14 2008-08-19 15:00:54
Re: Administrare anticonceptionalenu afecteaza,dar sa nu uiti sa te protejezi Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #15 2009-03-09 11:46:53
Re: Administrare anticonceptionale
Am si eu o problema poate stie sa imi raspunda cineva . Offline #16 2009-03-09 15:35:55
Re: Administrare anticonceptionaleo ora mai aveai de asteptat, atat, ca sa fii 100% sigura ca esti protejata Offline #17 2009-03-09 17:41:05
Re: Administrare anticonceptionaleMultumesc fetelor pentru raspunsuri sper sa fie bine.... ca sa ma calmez si sa dorm eu linistita ar fi la indemana un test de sarcina . asa zic eu .. Offline #18 2009-03-09 17:42:55
Re: Administrare anticonceptionalepai testul la 3 saptamani de la contact abia poti sa-l faci... asa ca mai bine astepti sa vina menstruatia Offline #19 2009-03-09 17:47:17
Re: Administrare anticonceptionaleda ai dreptate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|