homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima oara...

#1 2006-09-17 15:39:11

OanaA
New member
Inregistrat: 2006-09-17

prima oara...

buna ziua!Ma numesc Oana, am 17 ani si am si eu o problema!Acum o zi am incercat cu prietenul meu sa ne incepem viata sexuala,amandoi fiind virgini!Dar a fost un adevarat esec!El nu a nimerit din prima si ma dezvirgineze si am incercat de cateva ori,dar ma durea foarte tare,ultima oara am tipat foarte tare de durere si am renuntat!Nu inteleg de ce ma durea asa tare cand toate prietenele mele ziceau ca e o durere mic si o simti o secunda!Pe mine ma inteapa acolo acum,dar nu foarte des.Am vazut apoi o mica,foarte mica picatura de sange si nu stiu ce sa cred!Mai sunt virgina?La el cum imi dau seama daca e sau nu virgin?Va rog frumos sa ma ajutati!Va multumesc!

#2 2006-09-17 15:44:50

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: prima oara...

pai daca a curs sange, probabil s-a rupt himenul. te-a durut probabil pt k nu ai fost suficient de excitata, si mai e si lipsa experientei din partea amandoura. la el nu exista nici un semn care sa arate daca mai e sau nu virgin.
si oricum stai linistita, de obicei prima data nu e cine stie ce. eu iti sugerez sa mai incercati wink, gasiti voi pana la urma momentul potrivit tongue bafta! big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2006-09-17 15:45:17

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

oana e normal s t doara,durerea poate fi mai slaba k intensiate sau mai redusa.depinde de la persoana la persoana.preludiul e un factor important.poate si din cauza asta t doare asa de tare..pt k preludiul e scurt...si nu apuci sa te lubrifiezi klumea.virgina nu my esti pt k a patruns..

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#4 2006-09-18 11:47:50

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

durerea din timpul deflorarii are legatura in primul rind cu lipsa de experienta(a partenerului) si cu incapacitatea de relaxare a femeii(un bun ajotur ar fi sa te scremi nitel, atunci cind el incearca sa patrunda in vagin)...e posibil ca, fiind la prima lui experienta, si tu neajutindu-l prea mult, sa il doara si pe el si asta sa-l inpiedice sa duca treaba la bun sfirsit

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2006-09-23 19:37:24

OanaA
New member

va multumesc mult la toate pt ca m-ati lamurit!am vorbit cu iubitul meu si vream sa mai incercam, mi-e imi este teama de aceea durere, dar sper sa nu mai fie la fel de puterinca ca data trecuta!Credeti ca ma pot irita inauntru?Adica sa ma usture sau sa ma intepe cateva zile acolo?Va pup!

Publicitate

loading...

#6 2006-09-23 19:38:54

OanaA
New member

aaa si inca cva!eu stiam ca se poate afla daca baiatul mai este sau nu virgin,dupa o asa numita "atza"!este adevarat?

#7 2006-09-23 19:39:04

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

nu o sa te iriti. doar daca nu cumva o s-o faceti cateva ore fara oprire.
durerea va mai fi. sad din pacate.

Nobody home

#8 2006-09-23 19:54:02

lolita
Full member
Inregistrat: 2005-10-07

"Credeti ca ma pot irita inauntru?Adica sa ma usture sau sa ma intepe cateva zile acolo?"
De usturat te ustura cateva minute, hai sa zic jumatate de ora -maxim, nu trebuie sa te ingrijorezi, trece.

"imi este teama de aceea durere, dar sper sa nu mai fie la fel de puterinca ca data trecuta"
Nu trebuie sa te gandesti la durere ori sa iti fie teama de aceasta, care va fi ulterior ocupata de placere, dar asta doar daca te relaxezi si nu te ingrijorezi.. Preludiul trebuie sa fie mai lung pentru a te lubrifia,pentru a nu te durea, dar atunci cand esti virgina -te doare oricum, insa nu e o durere insupotabila.. Acum eu sincer cred ca si lipsa de experienta a partenerului a condus la aceasta intamplare, desi consider ca nu s-a rupt in totalitate himenul. Nu toate se rup dintr-o penetrare. La unele fete este nevoie de mai multe.

"stiam ca se poate afla daca baiatul mai este sau nu virgin,dupa o asa numita "atza"!este adevarat?"
Asa se spune, insa este cu turavura, pentru ca ata aceea poate foarte bine sa se rupa atunci cand se masturbeaza, ori poate avea mai multe contacte si, asemenea himenului, nu se rupe intotdeauna din prima.. Va rog eventual sa ma corectati daca nu am avut dreptate.

You think you know but you have no idea

#9 2006-09-23 20:02:17

ZZZZ123
Addicted member

lolita a scris:

"stiam ca se poate afla daca baiatul mai este sau nu virgin,dupa o asa numita "atza"!este adevarat?"
Asa se spune, insa este cu turavura, pentru ca ata aceea poate foarte bine sa se rupa atunci cand se masturbeaza, ori poate avea mai multe contacte si, asemenea himenului, nu se rupe intotdeauna din prima.. Va rog eventual sa ma corectati daca nu am avut dreptate.

oarecum offtopic: am auzit de o tipa care, suparata ca nu i s-a rupt lui ata, i-a rupt-o ea. sad auch!!!
oricum, se poate sa nu se rupa niciodata.

Nobody home

#10 2006-09-23 20:05:57

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

o intrebare extraordinar de stupida,dar nu ma pot abtine tongue....cum arata ata aia?

so in love ...

#11 2006-09-23 20:10:08

ZZZZ123
Addicted member

habar n-am. o sa il folosesc pe du-du ca material didactic. o sa-l studiez. big_smile

Nobody home

#12 2006-09-23 20:11:46

lolita
Full member
Inregistrat: 2005-10-07

e o atza care acopera oarecum capul penisului..

You think you know but you have no idea

#13 2006-09-23 20:12:45

orchid_girl
Full member

si eu as putea sa'l studiez pe al meu,dar oricum nu mi'as da seama smile
off topic: nashira,daca pot sa te intreb, de ce ii zici du-du?...k si eu am un catzel de plush pe care l'am numit dudu smile

so in love ...

#14 2006-09-23 20:16:33

ZZZZ123
Addicted member

asa mi-a venit intr-o zi sa-i zic. du-du. ca e mai du-d de fel. e o stare de spirit. big_smile
o sa-i zic ca are porecla unui catel de plush. o sa mi-o iau. ori ma bate, ori ma gadila. (probabil ma gadila)

Nobody home

#15 2006-09-24 11:46:58

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu i-am zis matului meu sa mi-o arate big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#16 2006-09-24 12:25:25

orchid_girl
Full member

mey si al meu are o chestie acolo unde zici tu alexia,dar nu e chiar precum o atza(adik subtire).sa fie aia oare?
i need pictures tongue

so in love ...

#17 2006-09-24 13:17:06

OanaA
New member

da, orchid_girl aceea e asa numita "atza".Nu e subtire subtire si se rupe greu,cred eu!El zice k daca are aceea atza mai e virgin! Ms fetelor pentru lamuriri! puss

#18 2006-09-24 13:28:33

orchid_girl
Full member

eh pey dak aia e problema in chestiune,atunci chiar ca nu ne putem da seama dak un baiat e sau nu virgin,caci al meu sigur nu mai e tongue si asa cum am mai zis,ink are atza smile

so in love ...

#19 2006-09-24 13:36:40

persifona
Vizitator

Iar al meu nu a avut-o niciodata. Banuieste ca i-a fost taiata la nastere.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.