Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23-201
- skumpi
- Vizitator
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23
m`o sunat bessy sa`mi zica la multi ani
- old_soul
- Insomniac member
- De la: locul unde e liniste
- Inregistrat: 2008-04-29
simy_alexandra a scris:delishor... parintii ,oricat de rai si de ai dracului sunt ei,crede-ma,sunt singurii oameni de pe planeta asta care-ti vor doar binele . Alte specimene gen cea mai buna prietena,prieten,cunostinta sunt doar baliverne,capabile in orice moment sa uite de prietenie si sa-si vada de ale lor.
Mama si tata niciodata nu te lasa. N-o fac din rautate...esti copilu lor si le e greu,teama sa te lase cu un strain.. Vorbeste cu ei si spune-le exact ce simti,ce vrei..mi-e impsibil sa cred ca n-o sa inteleaga.
cu mama pot vorbi....i-am zis...inteleg...dar le e teama...stiu ca imi vor binele...dar ma gandesc sa plec de ceva vreme,imi doresc asta.... daca ii spun lu' tata ce simt,ma ia la misto..iar incepe ca-s naiva si necoapta...
My Tears Dry On Their Own
- Cassiopeia
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-03-09
Sim y
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
heimdall a scris:vai, rallu... shopping ! eu mai am fix juma' de luna... nasol
acum bag ca porcu shopping deja am pus ochii pe niste treburi duminica e ziua lui dragos
- skumpi
- Vizitator
delishor a scris:simy_alexandra a scris:delishor... parintii ,oricat de rai si de ai dracului sunt ei,crede-ma,sunt singurii oameni de pe planeta asta care-ti vor doar binele . Alte specimene gen cea mai buna prietena,prieten,cunostinta sunt doar baliverne,capabile in orice moment sa uite de prietenie si sa-si vada de ale lor.
Mama si tata niciodata nu te lasa. N-o fac din rautate...esti copilu lor si le e greu,teama sa te lase cu un strain.. Vorbeste cu ei si spune-le exact ce simti,ce vrei..mi-e impsibil sa cred ca n-o sa inteleaga.
cu mama pot vorbi....i-am zis...inteleg...dar le e teama...stiu ca imi vor binele...dar ma gandesc sa plec de ceva vreme,imi doresc asta.... daca ii spun lu' tata ce simt,ma ia la misto..iar incepe ca-s naiva si necoapta...
mie, sincer sa fiu in locul tau mi`ar fi frica sa merg la/cu un necunoscut pe care`l stiu doar de pe mess !
- Cassiopeia
- Insomniac member
ralluka a scris:heimdall a scris:vai, rallu... shopping ! eu mai am fix juma' de luna... nasol
acum bag ca porcu shopping deja am pus ochii pe niste treburi duminica e ziua lui dragos
ce shopping mey ? te faci ca nu vezi,huh?! cinsteeeeeeee
Sim y
- old_soul
- Insomniac member
mika a scris:pai...tu trebuie sa hotarasti asta... sunt convinsa ca iti vor binele, doar sunt parintii tai mai bine vorbeste cu babe si spune-i sa il sune pe tatal tau
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
fata parca suntem surori...la mine vasele se spala cu masina de spalat victor
gataaaa plec la prajit peste
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- old_soul
- Insomniac member
skumpi a scris:delishor a scris:simy_alexandra a scris:delishor... parintii ,oricat de rai si de ai dracului sunt ei,crede-ma,sunt singurii oameni de pe planeta asta care-ti vor doar binele . Alte specimene gen cea mai buna prietena,prieten,cunostinta sunt doar baliverne,capabile in orice moment sa uite de prietenie si sa-si vada de ale lor.
mie, sincer sa fiu in locul tau mi`ar fi frica sa merg la/cu un necunoscut pe care`l stiu doar de pe mess !
- norishorulalb
- Banat
simy_alexandra a scris:ralluka a scris:heimdall a scris:vai, rallu... shopping ! eu mai am fix juma' de luna... nasol
ce shopping mey ? te faci ca nu vezi,huh?! cinsteeeeeeee
fac si cinste ca sambata am chemat niste prieteni in oras la masa. si s-au porcit si am platit 4 milioane
- SonneAle
- Addicted member
- De la: balamuc
- Inregistrat: 2006-12-14
There ain't no sunshine now that he's gone
- old_soul
- Insomniac member
cred ca e ok...:f?rv?nad:
- norishorulalb
- Banat
- Cassiopeia
- Insomniac member
Sim y
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
ma ingrozesc ce vad la realitatea cu razboiul asta
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- old_soul
- Insomniac member
mika a scris:delishor nu fii trista dar babe nu poate sa vina la tine?
pai poate...da' biletele le-am luat...si nu poate sa ajunga aici pana maine la 7 dim....am simtit si eu o data ca tre' sa fac ceva cu viata mea si se alese prafu'
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
ma plictisesc ... nu se mai filmeaza odata sezonul 6 din niptuck ... d`abia astept
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|