homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23-208

#3934 2008-08-15 19:38:38

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23

andrutza a scris:

da el vrea s-o ia pe aia?

stai k il sun aq si aflu ce si cum.dak o vrea si p-aia,s se duk definitiv,i fac bagajul si diseara il astept la usa,k eu nu sunt proasta nimanui

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3935 2008-08-15 19:39:12

andrutza
Vizitator

lol asa ramo fi rea...ca o merita.

#3936 2008-08-15 19:39:18

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

skumpi a scris:

micanarcisa a scris:

rrammonna a scris:

e o proasta care se tinea dupa el.dekt s stau imbufnata la munte,mai bine stau acasa

acu...cat le iau eu partea la masculi...dar acu tre sa te impui...pana mea nu-mi place cand mi se strica planurile initiale

si d a meu ce zici mica ? diablo eu merg la plaja cu vecinu meu k el are treaba si apoi ma suna k el merge la pescuit cu prietena mea` ? hmm

whaaaaaaaaaat?   altul defect?

rammo serios ca l-as manca de viu mai ales daca stie ca nu o inghiti?...ce p-la mea ori ne respectam reciproc ca si cuplu ori la revedere?
mama ce m-am enervat

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#3937 2008-08-15 19:39:31

rrammonna
Diamond member

andrutza a scris:

skumpi a scris:

micanarcisa a scris:

acu...cat le iau eu partea la masculi...dar acu tre sa te impui...pana mea nu-mi place cand mi se strica planurile initiale

si d a meu ce zici mica ? diablo eu merg la plaja cu vecinu meu k el are treaba si apoi ma suna k el merge la pescuit cu prietena mea` ? hmm

aoleu skumpi...da si prietena aia a ta...eu n-as fi indraznit sa merg cu iubitul prietenei mele si mai ales daca ea nu putea merge...

nici eu nu as fi indraznit.dak era baiat mai ziceam,dar totusi............

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3938 2008-08-15 19:39:36

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

uaiiiiiii yikes ce citesc neutral  ce de kkt is, jur neutral  m-apuca si rasul cu gandul la my ex, castra-l-as de coios
gata si maniciura french smile merg sa ma dau in masinute si sa beau vodka lol  puuuuuuuuuuup

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#3939 2008-08-15 19:40:10

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

micanarcisa a scris:

mama ce m-am enervat

mica, macar u stai calma.... rotfl rotfl

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#3940 2008-08-15 19:40:14

rrammonna
Diamond member

andrutza a scris:

lol asa ramo fi rea...ca o merita.

normal..............dak el zice k nu stia nik despre aia,il sun p amicul lui si i bag prin toate partile

#3941 2008-08-15 19:40:18

andrutza
Vizitator

rotfl vai ale...era sa ma inec cu inghe rotfl coios cica

#3942 2008-08-15 19:40:54

roxanikuta
Hero member

SonneAle a scris:

uaiiiiiii yikes ce citesc neutral  ce de kkt is, jur neutral  m-apuca si rasul cu gandul la my ex, castra-l-as de coios
puuuuuuuuuuup

nu mai pot de ras.... rotfl rotfl rotfl rotfl

#3943 2008-08-15 19:40:56

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

SonneAle a scris:

gata si maniciura french smile merg sa ma dau in masinute si sa beau vodka lol  puuuuuuuuuuup

rotflrotflrotfl have funnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#3944 2008-08-15 19:41:05

skumpi
Vizitator

mda...prietena neutral
asta am zis si eu... eu nu as fi indraznit ...mai ales k stia k nu merg, probabil !
dupa ce l`am convins pe vecinu sa mergem plaja...ajungem stam un pic si ma suna k el si`a terminat treaba si k nu mergem undeva ? si i`am zis k nu...raman pe camp ! si apoi ma suna k el merge la pescuit cu giorgi k se plictiseste ! si am zis ok...chiar n`am avut nik impotriva ! apoi am stat si m`am gandit...wtf...da eu as indrazni sa merg cu un prieten de`a lui undeva ? oricat d apropiati am fi....iar ea cum indrazneste sa mearga....
am inteles k probabil era suparat k l`am refuzat..da oricum...n`are scz` !
si vine acasa si se comporta d parca nu s`ar fi intamplat nik !
mda

#3945 2008-08-15 19:41:21

micicutza
Banat

pai nu stia de aia..bun...dar nu stia ca masina e ocupata?...si sa-i zica aluia :bai mai e doar un loc disponibil

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#3946 2008-08-15 19:41:41

rrammonna
Diamond member

micanarcisa a scris:

skumpi a scris:

micanarcisa a scris:

rammo serios ca l-as manca de viu mai ales daca stie ca nu o inghiti?...ce p-la mea ori ne respectam reciproc ca si cuplu ori la revedere?
mama ce m-am enervat

kestia e k eu nu o cunosc p tipa,dar stiu k s tinea dupa el si e o panarama.si in plus am auzit deja glume de genu' ''e buna verisoara-mea?'' ''ai *** odata? '' asa k mai bine lipsa

#3947 2008-08-15 19:42:37

andrutza
Vizitator

skumpi a fost chiar urat din partea lui ce-a facut...pai cum adica se duce fara tine cu prietena ta cea mai buna? da nu prea cred ca ti-e prietena daca a acceptat sa iasa doar cu el stiind ca tu nu esti...

#3948 2008-08-15 19:42:51

roxanikuta
Hero member

rrammonna a scris:

micanarcisa a scris:

skumpi a scris:

mama ce m-am enervat

kestia e k eu nu o cunosc p tipa,dar stiu k s tinea dupa el si e o panarama.si in plus am auzit deja glume de genu' ''e buna verisoara-mea?'' ''ai *** odata? '' asa k mai bine lipsa

rrammo, ia atitudine, ca doar stii ca fetele astea "bune" st in stare de orice diablo

#3949 2008-08-15 19:42:55

rrammonna
Diamond member

micanarcisa a scris:

pai nu stia de aia..bun...dar nu stia ca masina e ocupata?...si sa-i zica aluia :bai mai e doar un loc disponibil

eu nu stiu mai nik.ei s-au intalnit si au vorbit ce si cum......dar las k aflu eu acum,i-am dat mesaj sa ma sune kt de repede poate

#3950 2008-08-15 19:44:02

rrammonna
Diamond member

roxanikuta a scris:

rrammonna a scris:

micanarcisa a scris:

mama ce m-am enervat

rrammo, ia atitudine, ca doar stii ca fetele astea "bune" st in stare de orice diablo

mie imi spui? pe ex-ul il asteptam pe banca si el se baga cu o prietena pe unde apuk sa si-o *** cu aia,si eu stateam k fraiera

#3951 2008-08-15 19:44:06

micicutza
Banat

frateeeee ma ia cu draci la cap
apoi skumpi nici cu al tau nu mi-e rusine...wtf?...ce au frate, i-a innebunit caldura...
rammo ramane valabil ce am zis la faza cu masina ocupata

#3952 2008-08-15 19:44:47

roxanikuta
Hero member

rrammonna a scris:

mie imi spui? pe ex-ul il asteptam pe banca si el se baga cu o prietena pe unde apuk sa si-o *** cu aia,si eu stateam k fraiera

yikes yikes

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.