homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23-216

#4086 2008-08-15 20:53:12

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23

delishor a scris:

Andreea86 a scris:

delishor...ce s-a intamplat? ai vb cu ai tai? cum a ramas?

mdea....mama zicea ieri ca ma lasa o zi...acum nici macar atat...ca de ce plec?ca ce sa caut?ca umblu in limba dupa toti...ca nu vb cu ea,ca vreau totu' ca mine,ca nu se gandea sa fac asemenea chestie...plm...cum sa ma duc eu la ala,asa..fara sa-l cunosc??de parca ma duc dreaq la tutut... :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad:
ma doare capu' de imi bubuie... :f?rbannad: :f?rbannad:

mey...au dreptate si ei intr-un fel. nu-l cunosti decat de pe net....e normal sa le fie frica....dar trebuie sa aiba incredere si in tine. te descurci tu. eu cred ca pana la urma te lasa....le zici ca nu are ce sa ti se intample in o zi...si daca totul e bine ii suni, zici ca esti ok si mai stai inca 2 zile si gata. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#4087 2008-08-15 20:53:41

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

JanisJoplin a scris:

mi s'a pus si mie pata pe el....pe ceva
off nu vreau sa va zic...da's nervoasa tare
imi vine sa'l dau naibii..din cauza asta...in rest totul e ok intre noi..daca n'ar fi asta roll
ma duc..am de facut manichiura/pedichiura

nu intrebam daca nu vrei sa zici ... da stii ca noi vrem sa stim nu ?

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#4088 2008-08-15 20:54:16

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

da..am secrete lol pt ca nici mie nu'mi pot recunoaste cu voce tare fara sa'mi fie rusine de cum am ajuns sa gandesc
sunt total anti' ce vroiam eu sa fiu lol

6 ani de dragoste  hjarta

#4089 2008-08-15 20:56:23

control_freak
Hero member

JanisJoplin a scris:

da..am secrete lol pt ca nici mie nu'mi pot recunoaste cu voce tare fara sa'mi fie rusine de cum am ajuns sa gandesc
sunt total anti' ce vroiam eu sa fiu lol

din pacate suntem oameni .. si prin simpla noastra natura nu putem comanda sentimentelor....asta nu inseamna ca iti incalci principiile

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#4090 2008-08-15 20:56:57

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

mika a scris:

delishor a scris:

mika a scris:

offffffff delishor puss
si ce faci pana la urma? sad

nu mai stiu mika...s-au pus amandoi cu gura pe mine...de ce nu pot sa fac ce simt? grater grater grater grater grater grater grater de ce ma face mama oaia neagra??parca as fi ultimu' om...uite-o pe aia ce cuminte e si tu umbli dupa baieti... roll
imi bubuie tamplele de mor :f?rbannad: :f?rbannad:

sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad sad 
el ce zice?

n-a intrat inca pe mess... :f?rbannad: :f?rbannad: ieri zicea ca nu merita sa ma cert cu ai mei din cauza lui si sa imi vad de treaba...ca nu poate concepe asta...ca ma inteleg bine cu ai mei si n-are rost sa stric relatia....da' daca eu simt ca merita,ce sa fac??? sad

My Tears Dry On Their Own

Publicitate

loading...

#4091 2008-08-15 20:57:38

old_soul
Insomniac member

Andreea86 a scris:

delishor a scris:

Andreea86 a scris:

delishor...ce s-a intamplat? ai vb cu ai tai? cum a ramas?

mdea....mama zicea ieri ca ma lasa o zi...acum nici macar atat...ca de ce plec?ca ce sa caut?ca umblu in limba dupa toti...ca nu vb cu ea,ca vreau totu' ca mine,ca nu se gandea sa fac asemenea chestie...plm...cum sa ma duc eu la ala,asa..fara sa-l cunosc??de parca ma duc dreaq la tutut... :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad:

mey...au dreptate si ei intr-un fel. nu-l cunosti decat de pe net....e normal sa le fie frica....dar trebuie sa aiba incredere si in tine. te descurci tu. eu cred ca pana la urma te lasa....le zici ca nu are ce sa ti se intample in o zi...si daca totul e bine ii suni, zici ca esti ok si mai stai inca 2 zile si gata. big_smile

mda...mi s-a luat de atatea strategii...plec si gata...le spun ca tinem legatura... big_smile

#4092 2008-08-15 20:57:53

JanisJoplin
Platinum member

am devenit obsedata de maritis sad

#4093 2008-08-15 20:59:28

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

delishor a scris:

Andreea86 a scris:

delishor a scris:

mda...mi s-a luat de atatea strategii...plec si gata...le spun ca tinem legatura... big_smile

fa-o dak asta simti smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#4094 2008-08-15 21:01:09

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

el nu vrea? de cat timp sunteti impreuna,janis?

#4095 2008-08-15 21:04:02

JanisJoplin
Platinum member

am boala pe el ca nu spune clar....in anul x ne luam...se contrazice si se razgandeste toata ziua..o lungim si nu'mi place :f?rbannad: era vorba prima oara ca la anul..ca strangem bani
acum si'a dat seama ca pana la anul nu strangem atat
ii zice azi lu sormea si cumnatamiu ca el daca ar avea bani de nunta(calumea nunta,...nu scos acte si o masa mica) ma ia si saptamana viitoare... roll doar ca acum nu are
eu nu gandesc asha..daca vrei..scoti si'un act...mi se rupe mie de petrecere si de rude..el nu..vrea nunta cu fast..si urasc asta
si mi se pare ca se lungeste
daca vroia cu adevarat..pana acum zicea: da..ne mutam impreuna..dar peste x ani ne luam...peste x ani ne luam casa noastra
deci el mereu e cu planurile..ce nu'si poate face un plan fix..da domne..de aici incolo strangem cureaua si facem
nu zic ca vreau curand..dar trebuie sa shtiu cand..si urasc ca se contrazice singur...adik da,eu am facut marele pas sa ma mut cu tine...am trecut peste parintii mei...tu nu ai un plan macar??? :f?rbannad:

#4096 2008-08-15 21:05:23

JanisJoplin
Platinum member

deyacrs a scris:

el nu vrea? de cat timp sunteti impreuna,janis?

pai tocmai..ca EL vrea..el mi'a bagat in cap..el imi zice ca vrea sa fie tata tanar...el zice ca's the one toata ziua...el mi'a bagat in cap ca vrea sa ma ia..ca face 24 ani..si ca vrea copil in curand..si acum il vad asha razgandicios lol
faza e ca asha e el intotdeauna..nu se poate hotari..dar vreau sa aud o chestie sigura
nu eram asha..el mi'a bagat asta in cap :f?rbannad:

#4097 2008-08-15 21:06:14

rrammonna
Diamond member

offff janis,lasa-l k acum nu stie.mai asteapta.degeaba iti spune el un an  dak nu se poate atunci.ce ai face dak el ti-ar zice k la anul va casatoriti?fericita,planuri,etc si knd vine momentul vedeti k nu aveti mai nik.asteapta k el vrea sa iti ofere ceva mai mult,mai bun.important e k t iubeste y k te-ar lua si maine

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#4098 2008-08-15 21:07:28

JanisJoplin
Platinum member

pai daca asteapta sa'i faca salariu 2000 de euro lol poa' sa astepte si 10 de ani de'acum incolo
daca vrei fata,o iei..eu asha shtiu
nu sa stea asha la infinit sa astepte salariu mare ca sa ne permitem nunta mare
ma pij pe nunta lui mare,ca nu vreau

fetelor mi'e foarte rusine de posturile astea
vorbesc exact ca femeiele alea frustrate obsedate de maritis lol si n'am nici 22 impliniti
acum le inteleg
inainte radeam de ele....va rog..iertati'ma
ma simt penibila rau

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-08-15 21:08:26)

#4099 2008-08-15 21:08:55

rrammonna
Diamond member

exacxt in aceeasi situatie suntem si noi.degeaba am stabilit nunta,k el zice k nu avem bani,nu avem unde sta si tot asa.pe de-o parte te inteleg peerfect,dar pe de alta parte,poate ni s-a pus noua pata prea tare.mai asteapta,nu va tine un act

#4100 2008-08-15 21:09:57

control_freak
Hero member

aci a fost un post de'a lu' Janis . dar pt. ca a tipat sa nu mai citam l-am sters buga

asa-i si al meu ....ne casatorim noi da nimic exact pt. linistea mea sufleteasca
da ma gandesc ca e mai romantic asa , si sper ca asta e si in mintea lui  :f?rv?nad: ...sa nu stiu cand si cum o sa ma ceara. si eu m-am saturat sa ii tot fac aluzii....prefer sa fiu luata prin surprindere ...cred :f?rbryllad:

Ultima oara a fost editat de Gugulik (2008-08-15 21:14:01)

#4101 2008-08-15 21:10:42

JanisJoplin
Platinum member

nu ma mai citaattiii
mai ales cand mi'e rusine cu posturile lol
am de gand sa le sterg
v'am zis asha..pe blat..dar.....
pusspuss:*delishor
si nu ma mai citaaaa

#4102 2008-08-15 21:12:50

old_soul
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

nu ma mai citaattiii
mai ales cand mi'e rusine cu posturile lol
am de gand sa le sterg
v'am zis asha..pe blat..dar.....
pusspuss:*delishor
si nu ma mai citaaaa

rotfl big_smile de ce? :f?rv?nad: :f?rv?nad:

#4103 2008-08-15 21:14:07

JanisJoplin
Platinum member

ca sa nu ma mai citezi
sunt vorbele mele..si nu vreau sa ramana scrise tongue
am drepturi de autor
sterge'le
sterge citatul

#4104 2008-08-15 21:14:44

JanisJoplin
Platinum member

haha merci Gugulik...ce fata ascultatoare lol
mie nu mi se pare romantic deloc..mi se pare ca se coteste lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.