homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23-52

#970 2008-08-11 20:30:21

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23

iar ies in oras neutral  ciauuuuuuuu
va scriu dupa 1 dimi neutral lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#971 2008-08-11 20:30:49

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

andrutza a scris:

off ms... puss
da u barem il ai pe iubi langa tine eu nu-l mai vad 4 luni deloc grater
nu stiu ma cuprinde cateodata un sentiment asa ciudat cu plecarile astea ale lui....ma ia teama asa ca nu-l stiu langa mine...parca nu ma simt in siguranta aici fara el sunt pustie asa sad
si chiar nu stiu cum sa inving starile astea...si voiajul trecut simteam chestiile astea si acum iar. imi vine sa si plang

mda....dar nah...nici relatia noastra nu e chiar pe roze in momentul asta...nah...am povestit ieri si alataieri discutiile...si...ma simt aiurea si din cauza asta. adica nah...acum totul pare ok, dar nu pot sa nu ma gandesc si la discutiile avute, ca doar probleme nu s-au evaporat. oricum el nu vine la mine zilnic, mai sta acasa sa doarma, sa se plimbe cu motorul....si eu mor de plictiseala. am un chef de plimbat...moama...nu am deloc stare in casa. Iar azi, ca nici nu am dormit destul si eu la somn sunt paranoica si deprimata...plus discutiile cu iubi de zilele trecute....plus statul cu nasul in calc....imi vine sa ma dau cu capul de pereti. neutral
de abia astept sa am si eu un job....macar stiu ca vin moarta de oboseala de la serviciu si nu am chef de iesit....asa daca stau toata ziua in casa degeaba...ma apuc o plictiseala cruuunta. neutral
Uf...bine macar cu forumul asta...ca nu stiu ce ma faceam fara voi, fetelor. :k?ra:pusskrambuga

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#972 2008-08-11 20:41:16

Andreea86
Hero member

se aude ceva de afara...parca picura ceva incontinuu...dar e super stresant...de vreo jumatate de ora tot se aude "pic pic pic pic" si nu se opreste. morrr....e mai rau ca picatura chinezeasca.... nici nu-mi dau seama de unde se aude (ca doar de plouat nu ploua)...dar la enerveaza la culme. boxboxboxbox

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#973 2008-08-11 20:41:43

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

seara buna fetelor.am ajuns si eu acasa smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#974 2008-08-11 20:43:15

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

fetelor care nu va simteati bine cum va mai e? eu am terminat cu miscarea si acum sunt atat de obosita....valeuuu....dar sunt fericita k am invins si lene si tot si mi-am pus fundul la sport....si sigur o sa dorm k un ingeras in noaptea asta...imi mai fac si un masaj...nu-mi mai tb nik...big_smile

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

Publicitate

loading...

#975 2008-08-11 20:44:56

Andreea86
Hero member

eu am negoiciat, am negociat...si pana la urma am convins fata sa iesim la un suc.... smile nu am deloc stare in casa....
mi-a adus taica-miu parfum givency - angel ou demon....si-mi place mult cum miroase. hjarta tot nu prea mai aveam parfum...numa' bun. big_smile bine...nah...preferatul meu tot j'adore ramane...dar nah...e misto si asta. smile macar a facut si el o fapta buna. lol

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-08-11 20:48:06)

hjarta Eu si puiu hjarta

#976 2008-08-11 20:50:52

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

hello fetele... i`m back big_smile   de joi si pana azi a venit iuby la mine si n`am mai intrat sad dar am stat cu iuby meu big_smile big_smile big_smile

#977 2008-08-11 20:52:53

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

andrutza dc nu te bagi sa muncesti la o promotie?sau intr-o firma ceva ...chiar daca inca n-ai terminat facultatea...asa mai trece timpu...de fapt nici n-ai sa simti cand trece.eu de cand am intrat la tigari parca vara a trecut ff repede...si cand am 2 zile libere nici n-am timp de plictiseala

#978 2008-08-11 20:54:40

Andreea86
Hero member

gata...am isit in oras... puss revin mai tarziu.

hjarta Eu si puiu hjarta

#979 2008-08-11 20:55:19

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

uitati-va atent la avatarul meu rotfl

#980 2008-08-11 20:55:45

Zeyna
Platinum member
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

What what? cool Guess who`s back cool

pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mi`o fo`dor de voi maaaa retas

Dragostea nu se stă, se face.

#981 2008-08-11 20:55:51

rrammonna
Diamond member

are dreptate mely,andrule smile iti mai omori timpul.si sa sti k nu e asa de speriat la promotii,mie kiar a inceput sa imi placa smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#982 2008-08-11 20:56:41

andrutza
Vizitator

Melany1 a scris:

andrutza dc nu te bagi sa muncesti la o promotie?sau intr-o firma ceva ...chiar daca inca n-ai terminat facultatea...asa mai trece timpu...de fapt nici n-ai sa simti cand trece.eu de cand am intrat la tigari parca vara a trecut ff repede...si cand am 2 zile libere nici n-am timp de plictiseala

ce promotie melany? ca pt promotii trebuie fete inalte...eu am 1,60...si din cate stiu promotiile se fac mai mult vara si mai e putin si se termina.
unde, la ce firma? mi-am facut cont pe niste site-uri numai porcarii de job-uri imi vin....

#983 2008-08-11 20:58:21

Melany1
Banat

mie a inceput sa mi se sictireasca nu alta,ca n-am avut vacanta....desi ma plang da ma plang pe bani multi macar.
dar ptr tn andrutza ti-ar face bine...dect sa stai in casa sa numeri tantari.oricum ai fff mult timp liber si daca ai iesi cu prietenele nu poti sta 7-8 ore pe zi cu ele...deci mai bine muncesti trece timpu si vin si bani

#984 2008-08-11 20:58:45

rrammonna
Diamond member

andrutza a scris:

Melany1 a scris:

ce promotie melany? ca pt promotii trebuie fete inalte...eu am 1,60...si din cate stiu promotiile se fac mai mult vara si mai e putin si se termina.
unde, la ce firma? mi-am facut cont pe niste site-uri numai porcarii de job-uri imi vin....

andrutza,si eu am tot 1.6o m .la promotii nu trebuie sa fi inalta. smile si promotii se fac mai mereu,nu doar vara

#985 2008-08-11 21:00:31

Zeyna
Platinum member
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

bagati`ma ma in zeama grater

Dragostea nu se stă, se face.

#986 2008-08-11 21:00:52

Melany1
Banat

andrutza a scris:

Melany1 a scris:

nu e asa ca numai fete inalte se cauta....se cauta fete inalte la firmele de tigari si bautura.in rest ptr carfour,real se cauta orice fete...tu esti si dragutza,degeaba vine una inalta si naspa .
promotiile nu se fac doar pe vara....chestia e sa cauti...eu mi-am luat promotii si de pe net ca imi vin anunturi.
sau angajeaza`te permanent la o firma....daca o iei direct cu pesimism vei pierede 4 luni in casa

#987 2008-08-11 21:01:01

rrammonna
Diamond member

Deuzza a scris:

bagati`ma ma in zeama grater

ce ai scumpa mika? puss

#988 2008-08-11 21:01:10

andrutza
Vizitator

pai nu stiu unde sa gasesc oferte...unde ma interesez pt chestia asta?
si in ce consta mai exact? ca eu una n-am chef sa stau prin soare sa impart fluturasi...pe caldura asta imi vine rau.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.