|
Nu esti logat.
Rezultat Papanicolau ingrijorator-2#20 2008-08-14 20:48:28
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorsper sa fie asa. azi mi-am facut genotiparea la IDS, peste 10 zile primesc rezultatul..Ce-i drept medicul n-a zis nici da nici nu, insa cand a inceput sa imi vorbeasca de biopsie, taiere din col si etc...De asta m-am gandit la asta....Oricum mi-a enumerat toti pasii necesari pana la "taiere" Are mami 2 papusele, Emma si Natalia Offline #21 2008-08-14 21:36:59
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorDa stiu...ca si eu am patit ceva de genul asta si tot la asta m-am gandit...dar daca iti va face conizatie nu inseamna ca e cancer...poate sa fie vorba de leziuni PRE canceroase...care pooot degenera la un mom. dat ...deci nu-ti face probleme, stiu ca e greu sa stai linistita dar se rezolva siiigur...indiferent baby Dragos Offline #22 2008-08-14 22:21:49
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorIntr-adevar e greu sa stai lin...e greu sa descoperi peste noapte asta..daca doctorului nu i s-ar fi parut colul meu urat, sau daca nu ar fi bagat in seama sangerarea probabil nu faceam colposcopia..papanicolaul e ok, clasa 2..deci as cam fi putut sa plec linistita acasa Are mami 2 papusele, Emma si Natalia Offline #23 2008-08-15 08:54:42
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorcel mai important e ca se iau masuri din timp...incearca sa te linistesti si ia-le pe rand...stiu ca ai fi putut sa nu aflii dar important e ca stii si rezolvi baby Dragos Offline #24 2008-08-15 09:00:26
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorasta categoric....oricum parca sunt ceva mai linistita azi, am vazut ca din pacate sunt multe fete cu probl asemanatoare si probabil am inceput sa fac dif in HPV 16...18 si cancer Ultima oara a fost editat de Joo (2008-08-15 23:19:27) Are mami 2 papusele, Emma si Natalia Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-16 11:03:51
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorJoo, stai linistita. Offline #26 2008-08-17 23:10:59
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorsigur asa e...in rubrica respectiva e bifat LSIL si HPV.. Are mami 2 papusele, Emma si Natalia Offline #27 2008-08-18 07:05:40
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorse poate Rose sa ai clasa 2 si LSIL nu este singurul caz de genul asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2008-08-18 22:23:11
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorMi se pare f. ciudat...Din cat stiu clasa II este pt infectii si inflamatii cauzate de microorganisme, iar la LSIL+HPV ar fi trebuit sa fie ori "clasa III" ori "clasa II -III", in cel mai bun caz,daca celulele modificate sunt rare. Din cate stiu eu chiar si ASCUS este clasa II-III, asa ca mi se pare straniu ca LSIL sa fie clasa II...Dar in fine, probabil ca depinde de la laborator la laborator...Ce este aiurea, e ca daca faci testul la laboratoare diferite, nu poti sa faci comparatii si sa vezi evolutia in timp... Offline #29 2008-08-18 22:38:27
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratornu stiu ce sa zic...si mie mi s-a parut ciudat ca afectiunea sa fie asa grava si totusu pap-ul relativ bun..adica clasa 2 dar asta scrie Are mami 2 papusele, Emma si Natalia Offline #30 2008-08-19 00:15:53
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorl-sil = low grade intraepitelial lesion. iar prezenta hpv-ului nu apare la pap...poate doar indicii privind prezenta lui. chiar pe forum am mai vazut clasa 2 cu l-sil. mergi si mai recolteaza o data eventual in alta parte...vezi ce zice si medicul tau mami de minuni Offline #31 2008-08-19 11:52:25
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratororicum astept rezultatul de la genotipare si biopsia urmand ca apoi sa merg si la alt medic sa vad dc coincid...orcicum nu imi mi fac sperante ca e ok....pan atunci ma incred in vb doctorului ca e stadiu 0 si se rezolva Are mami 2 papusele, Emma si Natalia Offline #32 2008-08-19 12:09:28
Re: Rezultat Papanicolau ingrijorator
asa am patit eu papanicolauri clasa e iar la colposcopie o zana mare de tesut modificata dar ti-am mai povestit asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2008-08-19 15:23:14
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratormultumesc pentru informatii Ultima oara a fost editat de Joo (2008-08-19 15:26:17) Are mami 2 papusele, Emma si Natalia Offline #34 2009-01-11 21:06:53
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorJoo, ce-ai facut cu genotiparea aia?Ai primit rezultatul?Spune-ne si noua cum iti mai este......Si inca ceva,,..la modul general....si mie mi-a iesit L-SIL la Papanicolau si m-am speriat ingrozitor si mi-am facut genotiparea HPV, care insa nu e a evidentiata prezenta niciunei tulpini HPV....Ma gandeam...asa "nebuna" cum sunt eu....desi am dat 3 mil jumate' pe analiza aia...este posibil sa nu fi iesit bine?Sai fie gresita?Am facut-o la Medlife.....stiu ca sunt paranoica....dar vad ca e ceva clar asociat cu HPV L-SIL'ul ala.....hm....??????Sau nu neaparat...? Today, everything's OK! Offline #35 2009-01-12 09:46:26
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratornu neaparat aricicutza L-SIL este asociat cu HPV... si eu am facut genotiparea la medlife, eu am incredere in rezultat, cred ca este un laborator bun baby Dragos Offline #36 2009-01-12 19:03:29
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorOf doamne...eu sunt kiar paranoica...recunosc....dar vreau sa scap de orice temeri..problema este ca eu am de f mult timp, adica de ceva ani buni simptome de candida, care tot revin, dispar, revin, dispar...Culmea, toate analizele facute la Medlife odata cu genotiparea aia HPV, au iesit in regula, scrie ca nu am nimic, ori e aberant sa iasa bine, cand e clar ca eu am ceva, din moment ce am modificari urate de secretie, usturimi, mancarimi, inflamatia vulvei etc....Nelamurirea este:recoltarea ptr HPV doare?Sau trebuie sa fie simtita?Ptr k la mine niciuna din recoltari, inclusiv aceasta pt HPV nici macar nu am simtit-o!!!!Am facut inainte un Pap, in alta parte, care m-a durut ingrozitor, nu stiu cu ce a recoltat femeia aia atunci, dar simteam efectiv cum ma zgarie pe col, freca de zici ca freca covorul cu o perie de sarma tanti..oricum am auzit ca tehnicile de recoltare pt Pap si HPV presupun acelasi lucru....Intr-un cuvant ma intrebam daca este posibil ca cine mi-a recoltat acum la Medlife sa nu fi recoltat ce trebuie si cum trebuie....pt k prea au iesit toate negative..nu zic k as vrea sa fie pozitive, Doamne fereste!!!Dar era si f tinerica fata, si extrem de grijulie,ii era si frica sa-mi bage valvele, ma gandesc din prea multa grija sa nu fi recoltat, mai ales pt HPV de unde trebuie!!!Sunt pusa pe ganduri pt v-am spus, toate au iesit in regula, or e clar ca ceva tot am!!!!(Deci, pe voi v-au durut recoltarile pt HPV si pt Pap???... Ultima oara a fost editat de ariciutza (2009-01-12 19:05:44) Today, everything's OK! Offline #37 2009-01-12 21:56:21
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratornu nici pe mine nu m-au durut si am facut muuulte, si in multe locuri. Offline #38 2009-01-12 22:01:36
Re: Rezultat Papanicolau ingrijoratorNici pe mine nu m-a durut niciodata cand am facut Pap.......nu inteleg de ce te-a durut pe tine atat de rau atunci :f?rbryllad: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|