|
Nu esti logat.
Evolutia ovarelor polichistice/ chisturilor#1 2008-08-10 20:28:37
evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorbuna mie mi-au fost depistate ovare polichistice am luat 5 ani ac dar le-am intrerupt de ceva timp acum iau utrogestan ptr reglarea ciclului as vrea sa stiu ce se inatmpla cu chisturile cresc? se retrag?! ce efect au asupra corpului/sanatatii mele ce ar trebui sa fac precizez ca dr ginecolog mi-a spus doar ca asta e situatia si ca sansele mele de a avea copii sunt "petites,petites" si sa o mai caut doar daca vreau sa raman insarcinata eu i-am spus ca merg si la dr endocrin si ca aceasta mi-a prescris utrogestan la care ea(ginecolog) a comentat ca nu e f f indicat si ca s-ar putea sa am probleme (sa ma ingras/pilozitate) in schimb dr endocrin a zis ca deja am luat prea mult timp ac si chiar pe cele indicate in astfel de probleme (diane 35, desorelle, jeanine) s-a mai confruntat cv cu asa cv? ce ar trebui sa mai fac eu sa nu am alte complicatii Offline #2 2008-08-10 20:30:31
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorin mod normal, sub tratament cu ac, chisturile ar trebui sa se resoarba. daca nu, se poate opera, dar nu e o idee buna sa le lasi acolo. in timp, ele cresc. Offline #3 2008-08-10 22:09:50
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorfaptul ca mergi la endocrine e ok. un endocrinolog e mai in domeniu in afectiunea asta. totusi ai facut analize hormonale, ai un diagnostic clar? mami de minuni Offline #4 2008-08-11 11:39:42
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorda pe buletinul ecografic scrie uter AVF,ecostructura omogena,contur regulat,de talie si dimensiuni normale ; endometru trilaminar 8.8 ambele ovare aspect MPC am facut si analize hormonale TSH- 1.23, FT4- 0.79, Prolactina-6.84, LH - 10.12,FSH- 8.45, Testosteron-0.62 acum merg doar la dr endocrinolog care mi-a recomandat utrogestan ptr reglarea menstruatiei dna dr a adaugat ca am cosuri, pilozitate tot de la ovare si ca trebuie sa le rezolv pe rand in functie de ce vreau i-am spus ca deocamdata nu vreau bb dar peste vreun an doi cine stie si iau tratament si ptr cosuri Offline #5 2008-08-12 23:33:06
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorar fi fost bine venite si valorile normale ale laboratorului... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-04 15:08:51
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorsi eu am ovare polichistice ... si iau ac logest ... sunt bune? Am inteles ca dianne - 35 ar fi mai eficiente dar p mn ma dureau sanii rau d l ele:| si mi le-a schimbat dupa prima luna:D. Offline #7 2008-09-04 15:10:17
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilordiane sunt pt SINDROMUL OVARELOR POLICHISTICE care implice ceva mai mult decat chisturi pe ovare mami de minuni Offline #8 2009-09-27 19:38:13
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorPe voi va dor chistii(ovarele)? Offline #9 2009-09-27 19:55:30
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorpe mine nu. am PCOS si ovare polichistice ( chisturi mici, in jur de 5 mm) Offline #10 2009-09-28 08:27:57
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorPe mine nu ma dor mereu, dar acum, de cand am uitat pastila aia, ma dor. Si mi-a iesit la rmn ca au pana in 1 cm. Offline #11 2009-09-28 10:52:37
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorBuna!Si eu am ovare polichistice,ma confrunt cu ele de 1 an jumate.Acum iau diane 35,dar stai linistita, f bine ca mergi la endocrinolog.Eu am fost de curand la dr.si eu am ambele ovare f.afectate,dar dr mi-a spus sa nu disper k exista rezolvare,si eu imi doresc un bb si sunt sigura k o sa reusesc.Deci in concluzie exista rezolvare.Multe sanatate! "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline #12 2011-07-08 09:58:02
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorSi eu imi doresc un bebe insa am probleme cu ovulatia, am facut un tratament dar acum mi s-au format chisturi. Oare din cauza asta ma dor ovarele in perioada ovulatiei ? Offline #13 2011-07-08 10:27:04
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilordaca sunt mari chisturile, da. ce tratament ai facut? Offline #14 2011-07-13 00:23:31
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorBuna fetelor, eu sunt noua pe aici si am vazut ca aveti teme de discutie importante cel putin pentru mine. Am si eu o problema mare si va rog oricine ma poate ajuta cu o parere, un sfat e bine venit. Acum un an si ceva am decis sa merg la ginecolog pentru ca nu aveam menstruatie regulata si mi s-a zis ca am pe unul dintre ovare o formatiune partial-chistica de cam 3 cm care ar fi putut fi din cauza faptului ca nu avusesem in luma respectiva menstruatie. Medicul mi-a dat tratament cu Duphaston o luna si cam aia a fost tot. Reccent am ajuns la un alt ginecolog pe motiv ca nu pot sa raman insarcinata. De 3 luni iincerc si nimic, ma simt frustrata si am impresia ca nu voi putea ramane niciodata. In plus un endocrinolog, intre cei doi ginecologi mi-a zis ca am ceva dereglare hormonala sa fie asta cauza? Sau faptul ca al doilea ginecolog mi-a zis ca am Distrofie ovariana multifoliculara si din nou acelasi tratament cu Duphaston si Diclofenac supozitoare la menstruatie (1/zi seara). A doua luna cand am luat duphaston mi-a intarziat cu exact 10 zile e normal? In tot timpul cat am luat duphaston am avut contact neprotejat chiar si dupa asta, aia insemnand acum 2 saptamani. Ce sa fac?Sunt disperata pur si simplu. Si inca o intrebare e normal sa ai dureri de sani la 7 zile de la prima zi de menstruatie? Offline #15 2011-07-13 11:01:16
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilordurerile de sani nu sunt normale in perioada aceea. duphastonul poate da dereglari de ciclu, fiind un medicament hormonal. Offline #16 2011-07-13 17:30:06
Re: evolutia ovarelor polichistice/ chisturilorcum ai luat duphastonul, in ce zile? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|