|
Nu esti logat.
Cum sa scap de colpita micotica?-2#20 2008-08-12 01:50:51
Re: cum sa scap de colpita micotica?in linku de mai sus mam uitat la satu mare si eu am fost la cei 2 doctori de care zicea tipa si am fost dezamagita .asa ca nu stiu .nu prea imi permit sa ma duc in alt oras,abia imi permit consultatia si medicamentele Offline #21 2008-08-12 10:02:32
Re: cum sa scap de colpita micotica?din pacate din analiza ta de secretie rezulta ca ai gardnerella nicidecum candida...nu inteleg cum pot fi doctorii atat de #@$!&...incerca deocamdata cu iaurt...pune l timp de 7 zile...si ia si bioticsul...poate poate... happy with him...inlove with him... Offline #22 2008-08-12 10:24:11
Re: cum sa scap de colpita micotica?e mai grav gardnerella decat candida? Offline #23 2008-08-12 10:27:06
Re: cum sa scap de colpita micotica?nu...in final e tot o dereglare a florei vaginale...doar ca se scapa ma greu se ea...de aceea ar fi nevoie de un tratament adecvat...atat pt tine cat si pt partener... happy with him...inlove with him... Offline #24 2008-08-12 17:17:34
Re: cum sa scap de colpita micotica?este un medic bun in oradea?dc da,cam cat e consultatia?poate incerc sa fac rost d cva $ si ma duc Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-12 22:53:07
Re: cum sa scap de colpita micotica?du-te la control...pt analiza secretiei...si sa-ti dea tratamentul corect "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #26 2008-08-13 00:24:54
Re: cum sa scap de colpita micotica?
poti merge linistita la domnul doctor olah...consultatia e 50 de ron si analiza de secretie 15...daca te hotarasti iti dau datele...ma poti contacta aici sau pe mail happy with him...inlove with him... Offline #27 2008-08-13 01:09:54
Re: cum sa scap de colpita micotica?crys dami t rog numarul de telefon al doctorului si adresa.lucreaza la vreun spital sau la cabinet particular? Offline #28 2008-08-13 12:02:01
Re: cum sa scap de colpita micotica?e si la materinitate dar nu i cunosc programul acolo...eventual daca suni sa intrebi (0259/414630, 0259/414631)...el lucreaza la 2 cabinete particulare: luni si miercuri de la 18 la 20 e pe str nicolae jiga nr 13 (asta e fost castanilor daca sti...o strada de lunga magazinul Crisul) si nr de aici e 0259/431377, iar marti e la cabinetul de pe Bulevardul Dacia nr 49 tot intre aceleasi ore iar telul de aici e 0259/465766 happy with him...inlove with him... Offline #29 2008-08-13 18:40:13
Re: cum sa scap de colpita micotica?am sunat si miam facut programare ,miercuri ma duc .ms Offline #30 2008-08-13 23:49:45
Re: cum sa scap de colpita micotica?bafta si te astept cu vesti happy with him...inlove with him... Offline #31 2008-08-20 21:09:40
Re: cum sa scap de colpita micotica?AM FOST AZI LA DOCTOR.IAM INTINS TOATE TRATAMENTELE c leam avut pana acuma si mia zis ca pt colpita micotica si el miar fi recomandat gynofortul si flucovimul.mia recoltat secretie vaginala si miam trimiso la laborator iar apoi mia facut o ecografie interioara si el mia spus ca secretia mie bine adica nu mie abundenta, colul uterin mie fara leziuni uterul de marimi normale oarele bine doar ca dreptul lucreaza mai greu si mia zis sa numi fac griji pentru aceasta.si mia mai zis ca nu stie cum de ma ustura cand am contat sexuala ca la ecograf si secretia mie bine si a zis ca poate sa fie usturimea asta de ordin mintal adica sami imaginez sau sami fie frica de cva si sa ma contract.cum sa fie in imaginatia mea cand de 4 ani o am?maine fac si urocultura si dupa c imi vin analizele de secretie si urocultura ma duc inapoi la el. Offline #32 2008-08-20 21:27:21
Re: cum sa scap de colpita micotica?black dar tu analiza la secretie ti-ai facut?nu poate sa zica prin ecografie intravaginala ca ai o secretie ok.trebuie analiza.usturimile apar doar in timpul actului? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2008-08-20 21:44:21
Re: cum sa scap de colpita micotica?azi am dus secretia la laborator deci de maine as avea rezultatul.doctorul mia zis de secretie ca e ok in sensul ca e normala in cantitate adica e atat cat trebuie.nu am usturimi doar in timpul contactului ci aproape tot timpul indiferent dc ma duc la toaleta sau nu doar ca uneori e mai puternica usturimea iar uneori suportabila Offline #34 2008-08-22 15:35:59
Re: cum sa scap de colpita micotica?oare nu e vreo infectie urinara mai grava care sa extin si la intrare in vagin?e foarte posibil sa fi avut p la 13 ani niste infectii urinare pe care nu leam tratat(cand simteam ca ma ustura tin miste ca ma puneam cu fundul pe calorifel in generala la scoala si im i trecea)deoarece mami a murit cand am avut 12 ani si tati nu era o persoana cu care puteam vorbi asa ca nu puteam sa spun nimanui c ma doare si poate am totfacut infectii urinare.exista cva ecografie sa vad dc am cva la vezica urinara? Offline #35 2008-08-22 15:37:32
Re: cum sa scap de colpita micotica?s epoate sa fie si o infectie urinara desi nu te ustura cand ai contact.poti sa faci si o urocultura ca nu strica.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #36 2008-08-22 15:37:44
Re: cum sa scap de colpita micotica?infectiile urinare nu se extind la vagin... happy with him...inlove with him... Offline #37 2008-08-22 15:39:24
Re: cum sa scap de colpita micotica?da dar se poate cand ai infectie urinara sa ai usturimi vaginale la mictiune VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #38 2008-08-22 15:41:48
Re: cum sa scap de colpita micotica?propriu-zis nu sunt vaginale, sunt la nivelul uretrei incurcam si mai mult fata deci poti sa ai usturimi pe acolo prin zona Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|