homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare - help

#1 2008-08-11 02:11:26

deceneu
Membru
Inregistrat: 2008-08-11

Intrebare - help

Buna , va rog sa ma lamuriti cu ceva ... daca atinga cu mana o pata de sperma , ma sterg si dupa aprox 10 minute ii introduc degetul ... dupa aceasta faza exista vreu risc ??? trebuie apelat la ac??? multumesc.

#2 2008-08-11 02:55:46

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: Intrebare - help

daca te speli nu ... si ca sa apelezi la ac nu trebuie sa faci o gafa si sa le iei dupa ... dupa cum ai formulat eu asa am inteles ...

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#3 2008-08-11 04:26:46

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

in mod normal, dupa ce se usuca sperma nu cred sa mai faca probleme...dar ca sa fii sigur poti sa te speli pe maini.
cat despre ac...ele ofera protectie incepand cu prima zi de administrare dpar daca incepe sa le ia din prima zi de ciclu, si de abia din a 7a zi daca incepe sa le ia in oricare alta zi.
oricum, dupa un contact cu risc nu ajuta cu nimic daca incepi sa iei ac (singura metoda de dupa e pastila de a 2a zi, postinor...care poate fi luat in primele 72 de ore de la contactul cu risc). ba chiar e contraindicat sa incepi sa iei ac daca e posibila o sarcina. intai trebuie sa te asiguri ca nu esti insarcinata si abia apoi sa incepi tratamentul cu Ac. si desigur...anticonceptionalele nu protejeaza pentru contactele din trecut....ci doar cele din viitor.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#4 2008-08-11 08:01:42

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu e risc..insa nu va mai jucati asa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.