|
Nu esti logat.
Intrebare - help#1 2008-08-11 02:11:26
Intrebare - helpBuna , va rog sa ma lamuriti cu ceva ... daca atinga cu mana o pata de sperma , ma sterg si dupa aprox 10 minute ii introduc degetul ... dupa aceasta faza exista vreu risc ??? trebuie apelat la ac??? multumesc. Offline #2 2008-08-11 02:55:46
Re: Intrebare - helpdaca te speli nu ... si ca sa apelezi la ac nu trebuie sa faci o gafa si sa le iei dupa ... dupa cum ai formulat eu asa am inteles ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2008-08-11 04:26:46
Re: Intrebare - helpin mod normal, dupa ce se usuca sperma nu cred sa mai faca probleme...dar ca sa fii sigur poti sa te speli pe maini. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2008-08-11 08:01:42
Re: Intrebare - helpnu e risc..insa nu va mai jucati asa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|