homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu-si mai fac antibelele "efectul"?

#1 2008-08-11 23:22:56

Lolikita
New member
Inregistrat: 2006-07-06

Nu-si mai fac antibelele "efectul"?

Buna fetele! Am si yo o problema. I-au Novinette de 2 ani am fost acum 3 luni la medic totul e ok mi-a zis k sunt sanatoasa k nu am nimic. Acum o luna jumate am uitat o pastiluta si am facut o saptamana dragoste cu prietenul meu protejat suplimentar. Am fost apoi la mare unde am cam exagerat cu mancarea am mancat f mult..si cand am venit acasa si m-am cantarit am luat 5 kg ceea ce mie nu mi s-a intamplat niciodata de obicei ma ingrasam max 1 kg. Menstruatia mi-a venit normal in cantitate normala la fel cum imi venea de obicei. Am burtica .. putin cam mare dupa parerea mea am luat corect din cate stiu eu dar mi se pare f ciudat. Azi mi s-a terminat menstruatia si de 3 zile am stare de voma si ma doare capul .. plus k mi-a scazut calciul .. sunt obisnuita sa-mi scada calciul in timpul menstruatiei .. dar mi se pare ciudat acum sa am starile astea.. voi ce credeti? e normal sa am burtica asta si sa ma ingras atat? pupici.

#2 2008-08-11 23:26:49

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Nu-si mai fac antibelele "efectul"?

pai chiar tu spus ca ai exagerat cu mancarea...in acest caz e normal...poti retine si apa din cauza pilulellor dar in cazul tau cred ca mai degraba mancarea e buba...dupa o anumita varsta metabolismul nu mai e asa perfect...iti spun asta din exeprienta...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-08-11 23:29:36

Lolikita
New member

Am 20 de ani .. niciodata nu am patit asa ceva.. si yo stiu dupa o luna jumate de zile daca doamne fereste ar fi ceva nu s-ar vedea sarcina in schimb la mine e vizibil..am dreptate sau ma insel..?

#4 2008-08-11 23:31:49

crys_ty_na
Platinum member

burta creste dupa 4-5 luni...nu dupa una si jum...si oricum voi v ati protejat suplimentar cand a fost nevoie...in cazul tau e doar vb de kg in plus...nu de o sarcina...

#5 2008-08-11 23:32:27

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

pai daca ai mancat atat , normal poti pune la kg cu nemiluita, si normal ca si burtica creste... starile de voma nu le poti pune pe seama unei sarcini... acestea pot fi de la stomac , fiere etc, deci nu neaparat de la o sarcina... eu de ex am fierea lenesa si la fel ca tine am dureri de cap sacaitoare insotite de stari de greata, voma etc.... ...

deci dupa aprerea mea tine un pic regim, fara dulciuri , grasimi , etc.... si vb crys_ty_nei se regleaza si metabolismul, probabil ai facut excese alimentare... si de aici se trag starile astea.. smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-08-11 23:34:56

Lolikita
New member

Merci mult Crys banuiam k asa e dar nu stica sa mai aud parerea cuiva. o seara placuta in continuare.

#7 2008-08-11 23:36:01

crys_ty_na
Platinum member

cu placere si mersi la fel smile

#8 2008-08-11 23:36:02

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

offtopic

alinuutza_81_23_11 a scris:

pai daca ai mancat atat , normal poti pune la kg cu nemiluita, )

nu zau? rotfl2

Sa nu te astepti sa te salut!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.