|
Nu esti logat.
Poti sa ramai gravida si la cateva zile dupa ce ai facut sex??#1 2008-08-12 00:28:41
poti sa ramai gravida si la cateva zile dupa ce ai facut sex??am auzit, k poti sa ramai gravida si la cateva zile dupa ce ai avut relatii sexuale, pt k spermatozoidul traieste in corpul femeii cateva zile. este adevarat??? si daca da,cam cate zile poate supravietui un spermatozoid in corpul unei femei? Offline #2 2008-08-12 00:30:20
Re: poti sa ramai gravida si la cateva zile dupa ce ai facut sex??da e adevarat. ei traiesc pana la 7 zile.. maxim "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2008-08-12 00:30:48
Re: poti sa ramai gravida si la cateva zile dupa ce ai facut sex??
subscriu Offline #4 2008-08-12 00:39:52
Re: poti sa ramai gravida si la cateva zile dupa ce ai facut sex??intrebam, pt k eu am facut pt prima data dragoste cu prietenul meu acum o luna si lanu ne-am protejat, iar el sa terminat in mine, dar la 2 zile mi-a venit si ciclu. de atunci nu m-am mai culcat cu el, dar luna asta trebuia sa imi vina ciclu acum 2 zile si deocamdata nu mi-a venit. credeti k as putea fi insarcinata?? Offline #5 2008-08-12 00:44:14
Re: poti sa ramai gravida si la cateva zile dupa ce ai facut sex??nu. pt k prima data cand ai facut-o nu erai in perioada fertila..si dupa cum ai zis ti-a venit menstra... dar protejeaza-te sa nu cumva sa aveti vreun "accident" "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|