homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Locurile unde ati facut sex!-7

#115 2008-11-21 16:41:20

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: Locurile unde ati facut sex!

offtopic   offtopic   offtopic
Virgina insarcinata dintr-un glont       

Desi virgina, o americanca a adus pe lume o fetita, conceputa datorita unui glont care a strapuns abdomenul femeii dupa ce a atins un barbat in testicule, fapt ce reprezinta al doilea astfel de caz inregistrat vreodata in lume, relateaza ?Pravda?. Medicii au fost uimiti sa constate ca testul de sarcina a iesit pozitiv desi femeia era virgina. In noiembrie 1999, Leslie Corbide - o asistenta medicala din contingentul ONU dislocat in Bosnia - a nascut o fetita cu o greutate de 2,5 kilograme. Asa cum s-a dovedit mai tirziu, fetita s-a nascut datorita unui glont.
Pe 28 februarie 1998, asistenta a fost ranita intr-un schimb de focuri intre Politia militara si un grup de raufacatori, un glont nimerind-o in partea inferioara a abdomenului. Rana s-a vindecat cu succes, iar tinara a fost externata. Sase saptamini mai tirziu, ea s-a adresat medicului, acuzind lipsa menstruatiei si faptul ca avea greturi dimineata. Un ginecolog a examinat-o, descoperind ca este virgina, astfel ca a refuzat sa o supuna unui test de sarcina. La insistentele tinerei, medicul a realizat testul, descoperind ca femeia era gravida.
Medicii nu au putut explica fenomenul pina cind nu s-au uitat cu atentie in evidentele privind pacientii tratati. A reiesit ca unul din politistii implicati in conflictul in care a fost ranita Leslie fusese ranit usor la un testicul. El se afla destul de aproape de fata in momentul in care a fost impuscat, iar medicii au presupus ca glontul a lovit intii testiculele barbatului, fiind impregnat cu sperma, pentru a ajunge apoi in uterul lui Leslie, care a fost astfel inseminata. O analiza comparativa a genelor copilului si ale tatalui a aratat ca presupunerea medicilor a fost corecta.

Un miracol medical

Profesorul Igor Moiseiev, doctor in stiinte medicale, califica acest caz drept ?uimitor?, aratind ca o astfel de situatie a mai fost inregistrata o singura data in istoria medicinei. O alta ?conceptie prin glont? a fost inregistrata in Wiksburg (statul american Mississippi), in timpul razboiului civil, in 1863, fiind consemnata in American Weekly Medicine Journal un an mai tirziu. Un glont care a atins testiculul unui barbat a ajuns in abdomenul unei femei, care a nascut apoi un baiat. Igor Moiseiev afirma ca inseminarea a fost incununata de reusita datorita unui concurs unic de imprejurari. Cind a fost ranita, Leslie se afla in mijlocul perioadei menstruale, iar ovulul era pregatit. Temperatura proiectilului care a atins testiculul a fost cea potrivita pentru a nu altera lichidul seminal si a transporta in bune conditii spermatozoizii, care erau viabili cind au ajuns in uter. Glontul a provocat o rana deschisa si singerari, iar, la o zi dupa incident, pe uterul ei a aparut o rana, in locul prin care a intrat glontul. Acestea ar fi putut provoca moartea ovulului, care insa a ramas neatins, ceea ce constituie un alt miracol medical.

scuze de off topic dar trebuia vazut lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#116 2008-11-21 17:06:55

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

yikes     yikes     yikes

#117 2008-11-21 19:15:44

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

legat de subiectul anterior cu tipa care a ramas insarcinata d la acel glont impregnat cu sperma ..ohh come on, n-as prea crede asta, pare destul de neverosimil...o alta ipoteza ar fi aceea k tipa ar fi putut avea himen elastic si la un contact sexual pe care l-a avut cu respectivul barbat a ramas pregnat...medicii nu cred k au cum sa spuna cu o certitudine de 100% k acea femeie era virgina...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#118 2008-11-21 21:58:15

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

deci mie imi suna mai degraba a banc...oare chiar o fi adevarat?

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#119 2008-11-22 10:01:17

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Eu cred ca sunt basme facute pentru amuzamentul unora. Imi suna a basme.

Publicitate

loading...

#120 2008-11-22 12:18:03

Iulica 15 ani
New member
Inregistrat: 2008-09-24

lucia05 a scris:

Iulica15, daca doamna aia de bio va face voua educatie sexuala inteleg de ce ai atatea lipsuri. Ceea ce nu inteleg este de ce nu urmezi sfaturile pe care ti le-au tot dat fetele de aici?

ne facea intr'un fel in generala...dar va dati seama ca nu ne vorbea pe sleu ca nu putea altii mai stiau ce vorbeste ea acolo altii nu  :f?rv?nad:
Lucia eu urmez sfaturile fetelor ... acum chiar m'am hotarat sa merg la un cabinet de planning sau la un ginecolog pt anticonceptionale  visslar

uouf povestile astea is  yikes  .... dar oare de ce au inventat astfel de povesti  :f?rv?nad: ...mai degraba nu spuneau nimic....si pe de'asupra mai fac si public  :f?rbryllad:

sry de  offtopic  face_tree

#121 2008-11-22 15:57:17

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

Iulica 15 ani a scris:

ionela a scris:

Iulica 15 ani a scris:

am si eu o intrebare : pt cei care au facut'o la baitza in cada ... eu nu iau acc...nu vad cum ne'am proteja :-?

spermatozoizii mor in contact cu aerul si apa...speram ca nu s-a intamplat nik, dar dupa cum citesc posturile tale nu prea tii cont de ce zic fetele in legatura cu protectia...rosti in continuare

nu am facut'o niciodata la baitza de asta am intrebat... si acum ne protejam smile

nu prea cred ca spermatozoizii mor in contacul cu apa si aerul... cunosc un caz cand o fata a facut baie in cada, insa inaintea ei facuse tatal ....dar nu in acceasi apa....stiu doar ca a fost fecundata de un spermatozoid al tatalui ....si a ramas insarcinata....aaaa si tipa era virgina caci avea doar 11 ani

cazul intr-adevar a fost prezentat la tv acum cativa ani. imi aduc perfect aminte..ai dreptate iulica chiar s-a mediatizat chestia asta. stiu k nu e posibil si totusi a fost prezentata la tv.nu stiu ce a spus profesoara ta...sau de unde s-a inspirat dar sunt convinsa k a fost stire tv. mi-a confirmat si o colega de camera.. halal educatie sexuala.. hmm

Ultima oara a fost editat de muty (2008-11-22 16:00:21)

#122 2008-12-06 14:32:24

cotzo
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-22

faza cu glonutl nu il cred .... faza cu fata ... iar n-o cred ... hmmm prima data cand am facut-o cu pr meu ,.,,, kre era virgin ...pe usa de la intrare ... in pat la el aksa cu mama si buni in cealalta camera ... pe masa ... pe masina de spalat ... pe deal ... intr-o toaleta a unei rokoteci .... langa pat pe jos intr-o excursie .. la parter fiind camera noastra .... in fotoliu ... pe canapea ... si cam atat tongue

Ultima oara a fost editat de cotzo (2008-12-06 14:33:29)

cotzolina diablo

#123 2008-12-06 14:53:57

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Noi am facut-o in pat, pe geam, la dush (f Nice), in patu altora, pe jos.....am incercat la palatu copiilor, dar nu a iesit nimic... si nu inteleg cum o faceti voi in scari de bloc si in masini... adica in scara.... daca iese vreun locatar .... si in masina? nu e incomfortabil? Mie mi-ar placea pe masina cool am vazut eu acum multi ani niste filme....eeeeeh....

Failure teaches Success!

#124 2008-12-06 14:57:15

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

nu cred ca iese niciun locatar la ora 3 4 dimineata....si daca iese auzi si rpd te inchei si gata smile e f tare in scara...
si in masina nu stiu cum e ca n-am facut-o dar urmeaza cat de curand smile dar nu cred sa fie incomfortabil....pt ca dai scaunul pe spate si ai loc berechet....

#125 2008-12-06 17:12:10

motty
New member
Inregistrat: 2008-11-28

Iulica 15 ani a scris:

ionela a scris:

Iulica 15 ani a scris:

am si eu o intrebare : pt cei care au facut'o la baitza in cada ... eu nu iau acc...nu vad cum ne'am proteja :-?

spermatozoizii mor in contact cu aerul si apa...speram ca nu s-a intamplat nik, dar dupa cum citesc posturile tale nu prea tii cont de ce zic fetele in legatura cu protectia...rosti in continuare

nu am facut'o niciodata la baitza de asta am intrebat... si acum ne protejam smile

nu prea cred ca spermatozoizii mor in contacul cu apa si aerul... cunosc un caz cand o fata a facut baie in cada, insa inaintea ei facuse tatal ....dar nu in acceasi apa....stiu doar ca a fost fecundata de un spermatozoid al tatalui ....si a ramas insarcinata....aaaa si tipa era virgina caci avea doar 11 ani

vaaaai , chestia asta e veche de ani buni si e vrajeala, si nu cred ca tu cunosti un caz ci mai degraba cineva te-a pacalit. rotfl  rotfl  cold  face_tree  santa  sorcova  chouse  face_tree  shopping

#126 2008-12-10 08:52:00

maria 2020
New member
Inregistrat: 2008-11-21

noi am inceput prima oara(amandoi eram virgini) in masina, apoi in paturile de la camin, la ai mei acasa, la ai lui acasa, pe la bellvedere(dak ati auzit, e un loc in basov), pe camp, pe jos acum in patul unde stam noi singuri fara sa ne mai deranjeze cineva big_smile

viata e frumoasa,  deci sa ne bucuram de ea :-*

#127 2008-12-12 16:19:51

ancaalina
New member
Inregistrat: 2008-08-13

eii eu am facut-o in baie,pat,scaun,masina,scara,blocilui...dar cele mai tari sunt:pe holul hotelului,la 4 dim in fata usii,lipiti de perete,nu ne-am mai putut abtine si sa intram.....si cea mai tare in zapada........merita sa incercati!!!!!!!

Daca nu risti nimic,riscul este mai mare!

#128 2008-12-12 23:51:01

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

yo as vrea in sunwheel .. cum e aia in herastrau sau plaza lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#129 2008-12-22 17:29:33

ScoobyDee
New member
De la: Buzau
Inregistrat: 2008-12-12
Site

ancaalina a scris:

.....si cea mai tare in zapada........merita sa incercati!!!!!!!

in zapada?neutral yikes  wow  cold

Praf de stele pe...hainele mele...  patfierbinte

#130 2008-12-22 17:58:50

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

poate dupa o bataie q zapada.. atunci da.. sa venim de la frig aksa la caldurica.. hmmm abia astept sa niniga big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#131 2008-12-22 18:05:57

andrulina
Addicted member

numai in zapada nu mai aterizam sa facem sex lol
nu vreau sa i-o vad cu turturi

#132 2008-12-30 01:41:39

ancaalina
New member
Inregistrat: 2008-08-13

dupa un pic de vin fiert...nu cred ca mai face turturi rotfl        dar crede-ma ca merita sa incerci,pentru cateva minute nu mai simti frigul tongue

Daca nu risti nimic,riscul este mai mare!

#133 2008-12-30 11:07:09

andrulina
Addicted member

crede-ma ca nu as simtit nimic s-o fac in zapada...si tin la sanatatea mea smile eu tre sa am caldurica...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.