|
Nu esti logat.
Am 2 probleme si poate ma ajutati#1 2008-08-12 17:06:22
am 2 probleme si poate ma ajutatiin urma cu 12 zile am inceput sa iau Yasmin la indrumarea medicului ginecolog...a aparut o problema insa...aproape zilnic am o stare generala proasta si o stare permanenta de greata...cred ca din cauza lor...a doua mea nedumerire este urmatoarea: daca sunt mai plinuta riscul de eficienta al anticonceptionalelor scade spre 60% ...am citit pe un foum acest lucru...va rog sa ma ajutati si astept un rapsuns. va multumesc Offline #2 2008-08-12 17:09:13
Re: am 2 probleme si poate ma ajutatigreata poate fi de la ele... daca nu e foarte rau poate mai ai putina rabdare, pana se obisnuieste organismul cu ele si o sa treaca Offline #3 2008-08-12 17:12:59
Re: am 2 probleme si poate ma ajutatimultumesc frumos pentru raspuns...acum stau si eu linistita:)... Offline #4 2008-08-12 17:14:24
Re: am 2 probleme si poate ma ajutatiai grija doar daca vomiti cumva in urmatoarele 4 ore dupa ce iei pastila sa iei alta in loc Offline #5 2008-08-12 17:16:07
Re: am 2 probleme si poate ma ajutatinici eu nu am auzit ca greutatea ar influenta efectul anticonceptionalelor! iti dai seama de ex. in SUA, care se pare ca sunt "campioni" la obezitate ca femeile ar ramane gravide intr-o dulce veselie!!!!!! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-12 17:32:16
Re: am 2 probleme si poate ma ajutatigreata este suportabila...am incercat sa iau acum cativa ani tot la sfatul medicului diane 35 am luat o luna si dupa nu le-am mai putut lua...m-am umplut de bube de la ele si aveam dureri insuportabile de ficat....chiar la prima spt de la administrare... cu yasmin decat greata asta in rest nu am nimic...mi-au taiat putin pofta de mancare ceea ce e bine:P Offline #7 2008-08-12 17:57:29
Re: am 2 probleme si poate ma ajutatimai am o intrebare daca se poate...in pauza aceea de 7 zile mai am nevoie de protectie suplimentara sau nu? ms anticipat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|