homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari

#1 2008-08-12 19:46:55

algocalmin
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-04

intrebari

hei fetele,
de vreo 2 zile nu m-am simtit tocmai bine... am mancat in oras si se pare ca ceva nu a fost in regula pentru ca digestia mea a fost afectata, in sensul ca m-am tot simtit balonata, m-am constipat si am avut asa o senzatie ?greoaie?. am luat si ieri si azi cate 1 colebil pe zi, pentru ca stiam ca ajuta digestia si deja incep sa ma simt mai bine.
intrebarea 1 ar fi ...daca mai iau inca vreo 2-3 zile, sa fiu sigura ca-mi trece, e ok? 1 pastila pe zi
si 2. interactioneaza cu antibebe? din cate am citit pe prospect nu, dar poate stiti voi mai bine...
p.s - colebilul nu l-am luat asa dupa ureche... am mai avut odata o problema de genul si doctora mi-a zis ca ar fi bun. intr-adevar acum nu am mai consultat-o, dar avand in vedere ca m-am simtit mai bine, cred ca e ok. nu?

“if you want something in life, reach out and grab it...”

#2 2008-08-12 20:04:30

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: intrebari

nu interactioneaza. stai calma

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.