|
Nu esti logat.
Iritatie...?#1 2008-08-12 23:39:49
iritatie...?buna fetelor ,sunt noua pe aici dar sper sa ma ajute si pe mine cineva ,ptr k sincer nu prea stiu ce sa cred.de 2 zile am o mancarime si o usturime (la urinat).initial am crezut ca este o iritatie ,dar de fapt sunt niste mici leziuni pe labiile interioare si am si o secretie cam galbuie si branzoasa...sper sa ma ajute cineva,macar cu un sfat daca a mai trecut prin ceva asemanator... maine o sa imi fac si programare la doctor..dar poate ma mai linistiti voi putin..multumesc mult.... Ultima oara a fost editat de Aleksutza (2008-08-12 23:44:57) Offline #2 2008-08-12 23:51:17
Re: iritatie...?probabil ai vreo infectie...candida se poate. e f bine ca mergi la medic...sa-ti faci o analiza la secretie si in functie de ce iti iese iti va da doctorul tratament. stai linistita ca o sa fie bine, grav nu e. #3 2008-08-12 23:54:59
Re: iritatie...?si eu tind sa cred ca e candida.. mai ales ca zici ca ai facut tratament cu antibiotice, de la antibitotice faci candida... dar pentru a fi sigura mergi si fa o analiza de secretie,, pana una alta sa mai scapi de mancarimea aia sacaitoare incearca crema de galbenele, sau aplicatii locale cu iaurt... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-08-12 23:55:07
Re: iritatie...?la asta ma ganeam si eu ,dar sincer m-a cam speriat ...din cate stiu poti face candida si de la antibiotice ,iar eu in ultima vreme am luat cam multe Offline #5 2008-08-12 23:56:23
Re: iritatie...?48 de ore? asa mult?credeam ca 24 ,cred k o sa incerc si crema de galbenele maine dim Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-12 23:56:58
Re: iritatie...?daca ai facut tratament cu antibiotice f puternice atunci f probabil sa fie candida...e bine sa mergi din timp la medic , iti da tratamentul potrivit ...il respecti...si scapi dak il faci superficial s-ar putea sa te lupti mult timp cu infectia asta... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2008-08-12 23:57:55
Re: iritatie...?in exterior de poti spala, dar in interior nu.... aa si fara sex inainte.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #8 2008-08-13 00:00:01
Re: iritatie...?multumesc mult pentru incurajari fetelor,stiu ca e cea mai frecventa infectie,da m-au cam speriat acele mici leziuni... Offline #9 2008-08-13 00:01:23
Re: iritatie...?cu drag... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #10 2008-08-13 00:02:47
Re: iritatie...?cu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #11 2008-08-13 00:06:23
Re: iritatie...?mc mult ink o data ,m-am mai linistit putin,o sa va anunt ce mi-a zis medicul,sper sa va fiu si eu de ajutor alta data.somn usor Offline #12 2008-08-13 00:25:57
Re: iritatie...?mc mult alexia,asta ma speria cel mai tare,maine o sa fiu putin mai linisitita pana ajung la doctor,mie imi treceau prin cap tot felul de chestii care de care mai grave Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|