|
Nu esti logat.
Animalele de companie & nou nascutii-4#58 2008-08-21 23:21:32
Re: animalele de companie & nou nascutiimie una mi se pare baut o bere intreaga toata sarcina , personal cat am fost gravida +alaptare nu am baut nici macar un strop de alcool, la cununie am aavut sampanie de copii , de revlion si sarbatori la fel ... cat despre fumat , sa nu aud ...... astea fac rau bebelusului , mai bine te lipsesti de ele...indiferent de nervii pe care il ai Offline #59 2008-08-21 23:25:18
Re: animalele de companie & nou nascutiimi-am intrebat medicul si a spus ca intr-o oarecare limita este absolut ok! berea chiar ajuta la alaptat... medicul meu a spus-o! si orice medic poa s-o confirme! doctoressa si ea a spus ca-i ok! dar nu exagera! Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-08-21 23:26:58) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #60 2008-08-21 23:29:51
Re: animalele de companie & nou nascutiinu e nimeni judecat, lasati berea ca nu aia e marea problema Offline #61 2008-08-21 23:32:06
Re: animalele de companie & nou nascutiievident ca s-a deviat de la subiect, si acela era: Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #62 2008-08-21 23:33:06
Re: animalele de companie & nou nascutiieu doar mi-am expus parerea cu privire la alcool si tigari,din partea mea poti fuma/bea linistita dar citeste aici http://www.marchofdimes.com/professiona … 2_1170.asp Offline Publicitateloading...
#63 2008-08-21 23:33:39
Re: animalele de companie & nou nascutiiin opinia mea, pt nici un om nu ar trebui sa existe motiv sa isi paraseasca bebelusul Offline #64 2008-08-21 23:40:59
Re: animalele de companie & nou nascutii?! acolo zice de consumatul alcoolului frecvent... nu o cantitate atat de mica... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #65 2008-08-21 23:44:27
Re: animalele de companie & nou nascutii
nu te mai obosi ca am tot incercat de atata timp s-o fac sa se lase incepe si tipa si normal ca zice ca se cearta cu mine si d-aia fumeaza ca asa i-a zis doctorul ...
nici eu nu vreau sa-mi parasesc copilul dar daca ea vrea sa-l aduca pe lume in conditiile de vi le-am prezentat mai sus pai sa se faca ea singura vinovata de asta si oricum nu o sa las eu copilul ala sa traiasca acolo ... , cat despre calm slabe sanse sa vad asa ceva din partea ei oricum faptul e consumat subiectul deja mi-e sila de el . Offline #66 2008-08-21 23:46:07
gata cu offtopic , vb aia am deviat mult ... Offline #67 2008-08-21 23:48:32
Re: animalele de companie & nou nascutiisi mie mi s-a facut sila... nu mi se pare normala si logica discutia asta intre noi pe un forum... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #68 2008-08-22 00:37:17
Re: animalele de companie & nou nascutiima bag si eu putin .. sunt o fire exagerata in privinta curateniei .. nu suport nici un fel de animal, imi plac doar in poze sau la tv, dar NU in casa cu mine .. plus ca am o fobie, nu pot sa ma apropii de caini pentru ca imi este frica .. am fost atacata cand eram mica de caini maidanezi si mor de frica ..chiar si daca e pikinez.Nu sunt de acord cu animale de companie in casa .. eu sterilizez si dupa ce vin neamurile in casa canapeaua unde au stat ei. Ma ascund pentru ca sotul chiar ar crede ca sunt nebuna. Nu mai spun ca podeaua mea este spalata si curatata la fiecare 2 zile cu dezinfenctant .. nu mai spun de baie sau bucatarie. Acum nu mai am timp pentru ca e bebele .. dar am grija sa fie intr-un mediu steril iar sotul nu se apropie de el pana nu se spala bine pe miini sau a facut o baie.. pentru ca e fumator .. iar fumul este daunator. Offline #69 2008-08-22 09:37:47
Re: animalele de companie & nou nascutiisoarelemeu ai recunoscut si tu ca exagerezi. un copil tre sa isi faca si anticorpi. daca iti spun ca eu sterilizez biberoanele fetei o data poe saptamana iti pui mainile in cap? acum lasand gluma la o parte trebuie sa te calmezi putin si sa mai lasi sa ajunga un microb si la bebe (faza cu sterilizatul o fac la sfatul pediatrei) mami de minuni Offline #70 2008-08-22 09:46:54
uf chiar ca esti putzin exagerata...da ce faci cu el cand iesi afara? sunt multzi microbi in aer...sa nu zici ca ii acoperi fatza ca sa nu traga aer ca am za cred ca este chiar f exacgerata ...pana la urma sa stii ca nici corcoleala asta nu e chiar buna...il faci sa fie f sensibil si sa se prinda mai tarziu de el orice virus...nu ai sa poti sa te speli cu dezimfectant pe maini intr-o zi si gata microbii..ataca copilul .... eu zic ca faci un lucru bun pt copilul tau...dar nu exagera f tare Offline #71 2008-08-22 11:09:37
)Moasa a venit acasa dupa ce am nascut si mi-a spus ca arata ca maternitatea .. sa mai ma calmez :f?rv?nad: . Oricum nu am timp .. poate dupa ce termin cu alaptatul sa mai fac curatenie ca la carte. Anka9mai- l-am scos afara din a 2-a saptamana .. in multime la cumparaturi .. nu mi-am facut griji in privinta asta .. dar cand e vorba de haine, nu se stie unde a stat omul respectiv sau pe ce a pus mana .. si vine se aseaza pe canapeaua mea .. eu ma asez dupa cu bebele si uite asa ... paranoica sunt Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2008-08-22 11:14:47) Offline #72 2008-08-22 12:01:21
Re: animalele de companie & nou nascutiiall Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-08-23 09:10:34) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #73 2008-08-22 12:05:43
Re: animalele de companie & nou nascutiice inseamna ca te retragi din activitatea ta? nu vei mai posta pe forum? pt ce???? Offline #74 2008-08-22 12:22:23
Re: animalele de companie & nou nascutiiVarul meu are bebe si sotia lui nu lasa pe nimeni sa-l vada inainte de a se spala bine pe maini. Automat omul tre' sa mearga la buda cand se duce la ei. Offline #75 2008-08-22 12:29:17
adica pleci de la servici sau ceva de genul asta, nu _alexa_?:f?rv?nad: ca iaca intelegem altceva:hug: Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #76 2008-08-22 14:11:36
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|