homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vopsea par-22

#400 2010-04-17 22:46:33

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Re: vopsea par

m-am plictisit de roshuuu grater
o sa incerc decapajul saptamana asta si asta este ...

#401 2010-04-17 22:49:53

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

pai ce vrei, blond? eu am fost vopsita saten inchis si m-am vopsit de 2 ori cu blond f deschis si mi s-a deschis de tot.

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#402 2010-04-17 22:52:05

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

am firul gros si nu iese aproape de loc culoarea dorita .. o sa incerc sa pun decapajul .. dupa ma fac cu un blond si ce o fi o fi ...

#403 2010-04-17 23:08:01

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu m-am decolorat de 2 ori pe par vopsit si nu am ramas cheala lol am un par f sanatos

#404 2010-04-17 23:28:33

BURETZICA80
New member
Inregistrat: 2010-03-23

SoareleMeu a scris:

cine s-a decolorat pe par vopsit si ce riscuri sunt big_smile

Daca te decolorezi sa folosesti un oxidant slab 6% rezulta o decolorare mai blanda..ca e de preferat sa te decolorezi de 2 ori mai bland decat o data puternic...Eu folosesc tratament Joico k-pak in patru pasi si parul arata destul de bine, un sfat de la wella e sa folosesti dupa decolorare Herbal  ultra Care Antioxy - wellazid

Publicitate

loading...

#405 2010-04-18 00:37:45

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

offttopic: buretzica, ma amuza teribil nickname-ul tau rotfl2

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#406 2010-04-28 16:45:06

lilianaa
Membru
Inregistrat: 2010-04-28

Sunt bruneta, vopsita de aproximativ 2 ani. In urma cu o saptamana am facut o decolorare cu L'oreal Eclair Clair acasa si s-au decolorat doar radacinile si putin din par, varfurile ramanand negre. A doua zi, am mai incercat o decolorare cu oxidant de 9 si 12%, ramanand cu varfurile satene cu reflexe roscate, iar restul parului fiind roscat. Am fost sa il tund, iar fata de la salon mi-a zis ca parul meu nu are absolut nimic si era impresionata ca inca e sanatos dupa doua decolorari si una dupa alta imediat. Este moale, nu cade. Credeti ca mai pot decolora inca odata, si daca da, cum as putea sa il fac uniform?

Nu imi spuneti sa ma duc la salon, am avut experiente foarte nefericite si prefer sa ma fac acasa, mergand la salon doar pentru tuns smile

#407 2010-04-28 16:46:27

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

poate ar trebui sa schimbi salonul tongue

#408 2010-04-28 16:59:16

lilianaa
Membru

Am fost, si nu numai la unul.

#409 2010-04-29 17:40:43

BURETZICA80
New member

lilianaa a scris:

Sunt bruneta, vopsita de aproximativ 2 ani. In urma cu o saptamana am facut o decolorare cu L'oreal Eclair Clair acasa si s-au decolorat doar radacinile si putin din par, varfurile ramanand negre. A doua zi, am mai incercat o decolorare cu oxidant de 9 si 12%, ramanand cu varfurile satene cu reflexe roscate, iar restul parului fiind roscat. Am fost sa il tund, iar fata de la salon mi-a zis ca parul meu nu are absolut nimic si era impresionata ca inca e sanatos dupa doua decolorari si una dupa alta imediat. Este moale, nu cade. Credeti ca mai pot decolora inca odata, si daca da, cum as putea sa il fac uniform?

Nu imi spuneti sa ma duc la salon, am avut experiente foarte nefericite si prefer sa ma fac acasa, mergand la salon doar pentru tuns smile

Eu cand m-am decolorat din brunet vopsit si am iesit uniform (am fost la salon big_smile , nu spun sa mergi la salon, descriu procedurile facute acolo)s a folosit pudra decoloranta Matrix de Loreal Professional si oxidant de 6% din aceeasi gama. Dar la mine, vopseaua s-a dus din doua decolorari, in aceeasi zi, una dupa alta. L-a a doua decolorare mi-a pus mai intai pe partea mai inchisa si apoi dupa 15 min pe cea mai deschisa. Oxidantul de 6% actioneaza pana la un anumit moment dat apoi nu mai face nik. Cel de 12% nu e mai puternic ci are perioada de actiune mai lunga, dc stai prea mult poti ramane cu parul in mana.  Apoi m-a vopsit cu oxidant de 3% si vopsea 10A(blond cenusiu) .
Cum sa aplici vopseaua sau sa te decorezi: imparti parul in patru (faci o carare din mijlocul fruntii pana in mijlocul cefei si alta de la o ureche la cealalta) si incepi cu partea din spate. L-a decolorare se aplica amestecul pe lungimi si varfuri (in cazut tau pe partea mai inchisa) la 2.5 cm de radacina se lasa se actioneze decolorantul pana se deschide culoarea parului(cum am mai spui oxidantul cu procent mic actioneaza pana la un anumit nivel) si apoi se aplica la radacini(radacinile se deschid intotdeauna cel mai repede din cauza caldurii scalpului). L-a vopsit , se aplica amestecul pe radacini pa partea din spate si apoi pe partile laterale si ultima data in crestet. In cazul parului decolorat se aplica tot in ordinea de mai sus doar ca pe intreg parul(varfuri, lungimi, radacina) alegand suvite subtiri late de 2 cm. Sunt mai multe metode de vopsire, eu iti spun ce am furat de la stilist.  Unii stilisti folosesc balsam pentru scalp sensibil(orice balsam, utilizat in scopul protejarii parului) in amestecul de decolorare, la Garnier in crema decoloranta se gaseste ulei de masline, deci poti pune si ulei de masline in amestec.Trebuie neaparat o masca hidratanta sau dc mai ai balsam de la Loreal staii cu el 1h. Eu dupa decolorare spal pana iese decolorantul din par, Apoi aplic sampon regenerator cu care stau un min pe par, clatesc, aplic balsam regenerator cu care stau 5min, apoi 1/2 - 1 h(cat mai mult) masca de par(pun casca de dus, sau pur si simplu o punga si apoi prosop...pt a crea caldura sa se deschida peliculele sa intre masca)  ma clatesc numai cu apa calaie chair rece...la sfarsit tuturor procedurilor, clatesc cu apa rece. Usuc parul cu prosopul(fara sa frec, pur si simplu il tin ca un turban) si pt al putea pieptana, cand parul e aproape uscat, folosesc ulei cu cristale pt par blond de la Kalos( e pt protectie, uv, placa, feon ...sursa de caldura, dar da si luciu la par si descurca ff bine parul), aplicat numai pe lungimi si varfuri.
Un tips pt par lung si blond:Cateodata dc gasesc vreun fir despicat il tai in imediata apropiere a despicaturii, asta pentru aspect frumos si sa nu fiu nevoita sa merg sa ma tund prea des(unul din aspectele neplacute intalnite in nenumarate saloane este ca se taie f mult din par, chiar dc explici ca nu vrei decat 1 cm maxim 2, cica nu pate sa dea forma, eu am vazut pe net ca se poate)

Ultima oara a fost editat de BURETZICA80 (2010-04-29 19:21:29)

#410 2010-04-29 20:13:10

BURETZICA80
New member

6 pasi pentru a deveni blonda din bruneta natural sau vopsita
1.
2.
3.
4.
5.

Ultima oara a fost editat de BURETZICA80 (2010-04-29 20:15:03)

#411 2010-04-29 22:48:41

lilianaa
Membru

multumesc mult!
mai am o nelamurire lol oare pot aplica pudra cu oxidant de 6% pe partea deja decolorata, iar pe partea inchisa, cel de 12% ? vreau sa iasa uniform, nu doresc dupa sa fie blond, vreau un saten deschis sau inchis, nu blond

#412 2010-04-30 08:41:43

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

BURETZICA80 a scris:

Khristall a scris:

si eu am aceeasi problema. nu as mai vrea sa merg la salon pentru ca pur si simplu nu ma mai tine buzunarul. si mie imi creste repede parul si m`am saturat sa dau cate 120-130 de lei in fiecare luna. dar radacinile nu stiu daca o sa imi iasa blondul pe care il am si ma tem sa ma risc sad

la coafor au reusit sa-ti faca blond radacinile numai din vopsea..stii cumva ce au folosit?

depinde de tipul de blond. uite, de exemplu eu nu am fost decolorata, doar vopsita si normal cca mi`a prins aceeasi culoare si la radacini. inainte puteam sa ma fac acasa aceeasi nuanta ca la coafor cu palette a10, dar pe urma m`am bagat eu "mester" si am schimbat vopseaua care era si cu decolorant mult si am iesit galben pui si la varfuri cu putin rosu (Ca mai aveam putin saten pe varfuri). am fost la coafor... am reparat, dar acum nu stiu cum sa fac culoarea la radacina. neutral am sa merg din nou la coafor

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#413 2010-04-30 17:20:09

Madalina85
Addicted member

MissO girl a scris:

eu am trecut de la un castaniu natural la brunet cu un pic de reflexe albastrui si mi-am mai facut si breton...acum sa vedem pe iubi daca ma mai cunoaste  lol ....sper sa iasa in timp ca ma plictisesc repede

mda......a trecut mai putin de o luna si nu mai sunt nici neagra dar albastra bang  bang

dianah tu cum mai esti? cu ce ma mai fac acuuuuuuuM? disperat  disperat as vrea garnier rosu ca mi l-a recomandat cineva de aici ...cum este?aveti idee?

#414 2010-04-30 20:16:28

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

MissO eu tot neagra si m-am obisnuit asa.chiar imi place.n-o sa renunt degraba la negru  hjarta .si ce imi place mult e ca am un luciu la care nici nu visam cand eram blonda

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#415 2010-04-30 22:17:29

Madalina85
Addicted member

nici eu nu as fi vrut sa se curga grater era superba culoarea aia ...vreau inapoi disperat

saptamana viitoare ma fac din nou dar nu prea mai stiu cu ce spranceana tu ce ai folosit?

#416 2010-04-30 22:21:09

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si eu vreau sa ma vopsesc iar tot brunet..
sa ma fac albastrui sau normal? nustiu nici nu stiu ce vopsea sa-mi mai iau..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#417 2010-04-30 22:24:27

Madalina85
Addicted member

asa eram si eu in dubii si am luat albastrui ...pacat ca desi mi-a placut la nebunie...dupa 3 saptamani sunt la fel ca inainte sad

#418 2010-04-30 22:25:50

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

nu as vrea sa ies prea albastra in cap..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.