|
Nu esti logat.
Vopsea par-34#628 2011-02-16 17:14:25
Re: vopsea parwow angel...sper sa fie si la mine asa ! mi s-a parut prea ieftina...mi-am cumparat azi 2 bucati la 15 ron din Carefour...Imediat ma si fac...sper sa fie ok !!! Offline #629 2011-02-16 17:18:34
Re: vopsea pareu nu sunt in tara , dar ar trebui sa fie la fel de buna doar e aceeasi marca un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #630 2011-02-16 17:20:57
Re: vopsea par
aaaa... nu, tot ce e facut pentru Europa de Est e mult mai prost decat produsul original, valabil pentru toate cosmeticele Offline #632 2011-02-16 17:43:38
Re: vopsea parclaudia, poate tie iti prinde bine, n-ai de unde sa stii Offline Publicitateloading...
#633 2011-02-16 19:21:43
nu esti singura stai linistita. mie syoss`u` n-a fost in stare sa-mi scoata culoare deschisa in conditiile in care chipurile e profesionala si a reusit garnieru' 100% color... deci .. sa fim seriosi acum. pe mine m-a dezamagit mult vopseaua aia motiv pt care m-am intors inapoi la garnieru' meu si mi-a scos mult iubitul meu blond. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #634 2011-02-16 19:52:37
Re: vopsea parmama s-a facut blond cu syoss si a reusit sa ii deschida foarte mult. culoarea 9-4 parca.. oricum i-a decolorat bine, ea fiind satena inchis. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #635 2011-02-16 21:22:46
eu am avut 9-5 cora si mi-a iesit blond auriu, cand trebuia sa iasa blond perlat. nu asteptam sa iasa chiar asa, dar nici blond auriu . nici macar lungimea nu mi-a mai deschis-o, a ramas asa... si am stat 1 ora cu ea in cap. mie nu mi-a placut deloc. ma bucur ca mama ta a fost incantata . eu raman la garnier Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #636 2011-02-16 21:26:08
Re: vopsea parea a stat 30 minute si i-a decolorat foarte bine, chiar ne miram amandoua ce ok arata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #637 2011-02-17 20:03:03
Re: vopsea pare superba culoarea cu Garnier color naturals -negru albastrui, are un luciu superb....acu s avedem cum va fi dupa primele spalari ... Offline #638 2011-02-17 20:09:22
Re: vopsea pardupa 2 saptamani eu eram apraope la fel ca inainte. iti doresc sa nu ti se intample la fel. Offline #640 2011-02-19 15:34:21
Re: vopsea parfetewle, am si eu o problema.. avand in vedere ca ma vopsesc si ma decolorez f des(cam de 3-4, poate chiar de 5 ori/an) parul meu iar e f degradat..cu toate ca l-am tuns si mi-am promis ca nu-l mai vopsesc iar am comis-o..si acum nu vreau sa-l mai tund dar iar cere vopsit(au crescut radacinile si se vede urat... acum e suvitat si vopsit ciocolatiu).. ce sa-i fac sa nu se mai vada radacinile... credeti ca un nuantator ar putea prinde frumos si la radacini si unde e ecolorat si vopsit? sau macar spuneti-mi si mie ce sa-i fac sa nu mai fie asa degradat(o masca ceva buna si testata de voi) ca in curand vreau sa-l supun iar unui tratament f agresiv..si stiu ca tb sa ma abtin de la vopsit pana atunci(as vrea sa-l fac permanent) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #641 2011-02-27 22:40:49
Re: vopsea parm-am gandit sa imi fac cateva suvite colorate,bruneta fiind..o sa decolorez mai intai suvitele si apoi o sa ma fac cu nuantator..stiti cumva ce nuantatoare as putea folosi?si daca aveti si niste poze pt ca nu stiu exact unde sa imi fac suvitele..(2,3 ..nu multe ) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #642 2011-02-27 23:05:16
Re: vopsea parbaby, dintr-o singura decolorare nu-ti iese blond. nici cu oxidant de 12%. mie nu mi-a iesit , m-am decolorat de 3 ori sa-mi iasa o amarata de suvita. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #643 2011-02-27 23:09:32
Re: vopsea pareu eram vopsita negru, si am decolorat o suvita cred ca de 5-6 ori, si iesea portocaliu "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #644 2011-02-27 23:12:25
Re: vopsea parmie la prima decolorare mi-a iesit roscata apoi portocalie si abia apoi blonda, dar ajunsese sa fie suvita mea jumate din cat fusese, pt ca era arsa in ultimul hal si se tot rupea. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #645 2011-02-28 00:55:07
Re: vopsea parclar! NEGRU il scoti intr?un an de decolorari, em fata, cum sa-ti iasa culoarea daca l-ai lasat o ora, daca lasi mai mult de cat scrie pe cutie se inchide Offline #646 2011-02-28 06:58:05
la mine nu e regula se deschide foarte tare. daca o lasam doar jumatate de ora, imi ieseau radacinile blond inchis si lungimea blond platinat /, deci... no way! oricum... mai mult de-un blond auriu nu mi-au iesit radacinile si blond platinat lungimea, imi venea sa ma tund! acum in schimb e mai bine.... m-am intors la garnier! oricum vreau sa-l mai inchid putin. Ultima oara a fost editat de Emm (2011-02-28 07:05:38) Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|