homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vopsea par-38

#704 2011-03-24 09:56:03

BURETZICA80
New member
Inregistrat: 2010-03-23

Re: vopsea par

alysar a scris:

Buna fetele ,am picat si eu pe aici,ca si membru,v-am mai citit si inainte post-urile.Am o belea de rezolvat cu parul,si anume culoare nedorita,din saten caramel iesita saten inchis.Am tot "rasfoit" eu paginile pe aici si m-am oprit inmarmurita la post-ul lui BURETZICA80.Spune-mi si mie unde anume ai gasit Vital Remover la 48 de ron .ma rog site-ul ca as vrea si vopsea profesionala,plz plz,ca nu ma pot suporta cu aceasta culoare in cap grater . Ms :-*

ti-am trimis un e-mail

#705 2011-03-24 09:58:48

BURETZICA80
New member

alysar a scris:

Buna fetele ,am picat si eu pe aici,ca si membru,v-am mai citit si inainte post-urile.Am o belea de rezolvat cu parul,si anume culoare nedorita,din saten caramel iesita saten inchis.Am tot "rasfoit" eu paginile pe aici si m-am oprit inmarmurita la post-ul lui BURETZICA80.Spune-mi si mie unde anume ai gasit Vital Remover la 48 de ron .ma rog site-ul ca as vrea si vopsea profesionala,plz plz,ca nu ma pot suporta cu aceasta culoare in cap grater . Ms :-*

culorile care contin saten in denumire tot timpul ies inchise...chir si blondul inchis iese mai intunecata culorea...incepand cu numarul 7 ies mai deschise culorile..rareori 6

#706 2011-03-24 12:57:42

alysar
New member
Inregistrat: 2011-03-21

Sambata o sa fac operatiunea de decapare happydance  ,sunt sigura ca o sa am nevoie de doua procese de decapaj sa scot vopseaua asta nesuferita din par si m-am gandit ,ca dupa tot, sa incerc sa deschid putin din ce o sa iasa cu un blond cenusiu de la palette.De data asta ori eu ori parul.Sper doar ca decapantul sa nu arda parul(cel putin nu ca pudra).BURETZICA80 la tine cum sa comportat parul cu 2 decapaje? nustiu

Onlar gulmek bana da farkli, ben gulmek onlara tum vardir gibi!!!

#707 2011-03-24 14:20:26

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

si eu m-am vopsit hjarta de la blondu' meu platinat lol am ajuns blond deschis cenusiu. sunt incancata rau de culoare, mai ales ca nu mai e atat de deschis big_smile lol

Ultima oara a fost editat de Emm (2011-03-24 14:20:39)

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#708 2011-03-24 15:02:20

alysar
New member

E frumos blondul cenusiu insa am auzit asa de pe la fete ca e greu de intretinut.Mai ales le vad pe unele pe strada,la radacina un blond perlat sau caramel deschis si in lungime un blond platinat,ca sa nu mai zic de varfuri arse.E pacat daca te-ai facut o nuanta frumoasa de blond so strici cu alte combinatii si sa ajungi la 2 culori in cap.Eu sper dupa decapaj si vopsire sa ajung la o nuanta acceptabila,deschisa,nu aspir la un blond cenusiu(nu cred ca mi-ar sta bine),dar macar sa fie uniforma si parul cat de cat sanatos.Mai bine il deschid treptat decat sa raman fara el.   smile

Publicitate

loading...

#709 2011-03-24 18:15:13

BURETZICA80
New member

alysar a scris:

Sambata o sa fac operatiunea de decapare happydance  ,sunt sigura ca o sa am nevoie de doua procese de decapaj sa scot vopseaua asta nesuferita din par si m-am gandit ,ca dupa tot, sa incerc sa deschid putin din ce o sa iasa cu un blond cenusiu de la palette.De data asta ori eu ori parul.Sper doar ca decapantul sa nu arda parul(cel putin nu ca pudra).BURETZICA80 la tine cum sa comportat parul cu 2 decapaje? nustiu

Sa inteleg ca ti-ai comandat? Sau te duci la salon?
Dupa ce m-am decapat de doua ori parul e moale...nici nu-l dau cu balsam.....doar sampon si atat. Vezi ca palette arde parul. Mie, cand l-am avut lung, mi se rupea exact de la portiunea vopsita cu palette(am folosit o singura data pentru radacini dupa care a crescut)...  plus ca am facut basici in cap dupa primele 15 min de stat cu vopseaua in cap...
eu mi-am deschis parul foarte mult cu vopsea 901+buster dedecolorare 1000 (e tot o vopsea) tot de la cei de la care am comandat decapantul...am scris mai sus

Ultima oara a fost editat de BURETZICA80 (2011-03-24 18:21:09)

#710 2011-03-24 20:39:25

alysar
New member

Am comandat decapantul de la firma respectiva si nu e musai sa faci comanda de 150 de ron.Eu i-am spus scurt si sec la tel ca vreau doua cutii de decapaj.I-am dat adresa si numele complet si asta fost tot.La salon mi-am mai facut eu un decapaj acum vreo 3 ani ,la un salon sa zic asa nici de cartier da nici de fite.Am dat 200 de ron pe manopera plus toate solutiile si vroiam sa ajung la culoarea mea naturala sau aproppe de ea(eu fiind naturala un saten deschis).Am stat cu ochii pe coafeza ca pe butelie sa nu cumva sa-i treaca prin capusor sa ma decoloreze.Intr-adevar a folosit o solutie de decapaj profesionala fara amoniac sau decolorant,insa procesul avea 3 faze.Dupa decaparea propriuzisa am iesit un blond caramel foarte frumos de la negru albastrui(vopsit de o luna),dar cand a pus a treia faza in parul meu ce credeti....SA INCHIS PARUL LA LOC!!!!!!! Am plecat dezamagita si cu un saten inchis in par(uniform dar care batea spre roscat la soare).Asa ca m-am lecuit de saloane.Acum ma tund si ma vopsesc singura si daca fac vreo prostie macar o fac cu mana mea.Dar culmea ca si prietenele mele au apelat tot la mine pentru tuns si vopsit.
Cu palette m-am vopsit cu blondul cenusiu anul trecut dar nu am lasat la radacina foarte mult,eu avand culoarea naturala deschisa si parul meu cedeaza repede si se deschide imediat, iar firul de par a fost ok desi aveam suvite blonde decolorate pe lungime.Acum depinde si de parul fiecaruia cum suporta anumite vopsele si pielea capului la fel.

#711 2011-03-24 21:29:20

BURETZICA80
New member

alysar a scris:

Am comandat decapantul de la firma respectiva si nu e musai sa faci comanda de 150 de ron.Eu i-am spus scurt si sec la tel ca vreau doua cutii de decapaj.I-am dat adresa si numele complet si asta fost tot.La salon mi-am mai facut eu un decapaj acum vreo 3 ani ,la un salon sa zic asa nici de cartier da nici de fite.Am dat 200 de ron pe manopera plus toate solutiile si vroiam sa ajung la culoarea mea naturala sau aproppe de ea(eu fiind naturala un saten deschis).Am stat cu ochii pe coafeza ca pe butelie sa nu cumva sa-i treaca prin capusor sa ma decoloreze.Intr-adevar a folosit o solutie de decapaj profesionala fara amoniac sau decolorant,insa procesul avea 3 faze.Dupa decaparea propriuzisa am iesit un blond caramel foarte frumos de la negru albastrui(vopsit de o luna),dar cand a pus a treia faza in parul meu ce credeti....SA INCHIS PARUL LA LOC!!!!!!! Am plecat dezamagita si cu un saten inchis in par(uniform dar care batea spre roscat la soare).Asa ca m-am lecuit de saloane.Acum ma tund si ma vopsesc singura si daca fac vreo prostie macar o fac cu mana mea.Dar culmea ca si prietenele mele au apelat tot la mine pentru tuns si vopsit.
Cu palette m-am vopsit cu blondul cenusiu anul trecut dar nu am lasat la radacina foarte mult,eu avand culoarea naturala deschisa si parul meu cedeaza repede si se deschide imediat, iar firul de par a fost ok desi aveam suvite blonde decolorate pe lungime.Acum depinde si de parul fiecaruia cum suporta anumite vopsele si pielea capului la fel.

Eu cand am sunat la ei am intrebat dc fac livrare la pers fizice si din alta localitate si mi-a zis direct ca trebuie sa fac comanda min de 150 ron....eu sunt din Bucuresti
sa stii ca si mie mi s-a mai inchis parul a doua zi dupa decapare
sa ne tii la curent ;-)

Ultima oara a fost editat de BURETZICA80 (2011-03-24 21:30:56)

#712 2011-03-24 21:41:43

alysar
New member

Ca sa mai inchis e una dar mie la coafor mi sa inchis instantaneu,parca nici nu ma decapase,doar ca nu mai era negru albastrui ci era saten inchis...o schimbare cam drastica de la blond caramel la saten inchis....
Iar cu firma nu stiu ce sa zic...mie trebuie sa-mi ajunga produsele maine...daca nu vin...o sun pe aia si o paruiesc prin telefon.Habar nu are ea ce poate face o femeie cand vrea sa se vopsesca sau e vorba de par(doar daca nu so fi vopsit niciodata).
Eu planuisem sa ma decapez...de dimineata...si sa ma vopsesc pe seara...o fi ceva rau in asta?Adica si la coafor le fac una dupa alta nu vad ce s-ar putea intampla,daca decapajul nu arde parul...
Sunt deschisa la sugestii si pareri cesafac  nustiu

Ultima oara a fost editat de alysar (2011-03-24 21:42:44)

#713 2011-03-24 22:09:25

BURETZICA80
New member

alysar a scris:

Ca sa mai inchis e una dar mie la coafor mi sa inchis instantaneu,parca nici nu ma decapase,doar ca nu mai era negru albastrui ci era saten inchis...o schimbare cam drastica de la blond caramel la saten inchis....
Iar cu firma nu stiu ce sa zic...mie trebuie sa-mi ajunga produsele maine...daca nu vin...o sun pe aia si o paruiesc prin telefon.Habar nu are ea ce poate face o femeie cand vrea sa se vopsesca sau e vorba de par(doar daca nu so fi vopsit niciodata).
Eu planuisem sa ma decapez...de dimineata...si sa ma vopsesc pe seara...o fi ceva rau in asta?Adica si la coafor le fac una dupa alta nu vad ce s-ar putea intampla,daca decapajul nu arde parul...
Sunt deschisa la sugestii si pareri cesafac  nustiu

pe instructiunile de la decapaj scrie ca te poti vopsi imediat...si ca parul trebuie sa fie umed cand te vopsesti....si trebuie sa iti te faci cu o nuanta mai deschisa decat cea dorita...ca e parul poros si o sa iasa mai inchisa nuanta

#714 2011-03-24 22:11:10

BURETZICA80
New member

eu m-am vopsit imediat dupa decapaj, cand nu se uscase parul de tot...parul trebuie uscat doar cu prosopul fara caldura, feon

decapantul presupune sa revii la culoarea ta naturala, cica...de ex. dc esti vopsita fara sa te decolorezi cu o culoare mai deschisa decat culoarea naturala a parului tau  poti ajunge si mai inchis...nu mai deschis

Ultima oara a fost editat de BURETZICA80 (2011-03-24 22:15:33)

#715 2011-03-24 22:26:38

alysar
New member

Ms de lamuriri acum...ce o vrea Dumnezeu .Sincer abea astept sa vad ce o sa iasa.Tocmai de aia o sa iau o nuanta deschisa de blond ,mult mai deschisa decat ce as vrea eu(cu un ton doua mai deschisa),sa fiu sigura ca nu ies alte minunatii in cap.
Prietenul meu si-a facut deja program...sa nu fie pe aproape daca se intampla ceva...dar daca doamne fereste iese nasol o sa ma auda si el si tot Bucurestiul de la urlete...  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2
O sa pun poze inainte si dupa sa vada si alti ochi isprava mea.

#716 2011-03-25 00:07:31

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

alysar, eu intotdeauna cand am fost blonda am avut mai multe culori in cap, pt ca blondul uniform mi se pare fals (parca ar fi peruca) drept urmare, eu pe lungime sunt cenusie si la radacina un caramel superb... treaba e ca se imbina amandoua super... nu e trecerea dintre nuante brusca. mie una imi place si repet, blondul uniform (personal) mi se pare groaznic.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#717 2011-03-25 08:43:02

alysar
New member

Emm a scris:

alysar, eu intotdeauna cand am fost blonda am avut mai multe culori in cap, pt ca blondul uniform mi se pare fals (parca ar fi peruca) drept urmare, eu pe lungime sunt cenusie si la radacina un caramel superb... treaba e ca se imbina amandoua super... nu e trecerea dintre nuante brusca. mie una imi place si repet, blondul uniform (personal) mi se pare groaznic.

Da, la unele persoane poate arata ca o peruca blondul uniform.Asta depinde de nuanta tenului,a ochilor,etc.Ca la tine se imbina frumos e una dar sunt fete care arata jalnic cu mai multe culori in cap si cel mai important daca parul nu e sanatos.Eu am avut suvite blonde de mai multe nuante de blond si se vedeau foarte frumos.Dadeau impresia de netural,dar insist cum ca orice culoare de par ai avea,chiar si negru,care luceste frumos cand e proaspat vosit si intretinut,daca parul e ars,arata urat.
Cat despre culorile uniforme,mie asa imi plac.Stiu ca oricate decapaje mi-as face acum,culoare tot nu o sa fie uniforma 100%.Si nu am vrut sa jignesc pe nimeni cum ca ar arata urat cu 2 culori in par dar sa cazi in ridicol cu parul si cu combinatiile de culori e foarte usor.Am o prietena care mereu poarta blondul in doua nuante ca si tine dar ea are pielea rozalie,ca si piersica si ochi albastrii,si arata senzational,deci.... par

#718 2011-03-25 23:09:17

BURETZICA80
New member

alysar a scris:

Emm a scris:

Da, la unele persoane poate arata ca o peruca blondul uniform.Asta depinde de nuanta tenului,a ochilor,etc.Ca la tine se imbina frumos e una dar sunt fete care arata jalnic cu mai multe culori in cap si cel mai important daca parul nu e sanatos.Eu am avut suvite blonde de mai multe nuante de blond si se vedeau foarte frumos.Dadeau impresia de netural,dar insist cum ca orice culoare de par ai avea,chiar si negru,care luceste frumos cand e proaspat vosit si intretinut,daca parul e ars,arata urat.
Cat despre culorile uniforme,mie asa imi plac.Stiu ca oricate decapaje mi-as face acum,culoare tot nu o sa fie uniforma 100%.Si nu am vrut sa jignesc pe nimeni cum ca ar arata urat cu 2 culori in par dar sa cazi in ridicol cu parul si cu combinatiile de culori e foarte usor.Am o prietena care mereu poarta blondul in doua nuante ca si tine dar ea are pielea rozalie,ca si piersica si ochi albastrii,si arata senzational,deci.... par

sunt curioasa daca ti-a ajuns comanda

#719 2011-03-26 15:29:34

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

asa.. ultima oara cand m`am vopsit am folosit syos, iar pe ambalaj scria ca pentru parul mai lung de nivelul umerilor sau asa ceva.. trebuie folosite 2 tuburi de vopsea.
acum nu am gasit nuanta pe care o voiam si mi`am luat londa. dar pe asta nu scrie daca trebuie sa folosesc  2.  chestia e ca are un... dizolvant (sau nush ce e..) destul de lichid.. de asta ma gandesc ca poate e suficient un tub... stie cineva cum trebuie sa fac pana la urma?
sry daca m`am exprimat aiurea, ma grabesc smile

If you take it personal, that's ok! wink

#720 2011-03-26 15:46:45

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

adica, tu ai parul destul de lungut si intrebi dcaa sa folosesti 2 vopsele sau 1...daca iti ajunge...

eu zic sa iti iei 2 daca vrei sa'ti iasa calumea

#721 2011-03-26 15:54:29

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

da asta era ideea lol

pai mi`am luat doua.. dar nu stiam daca sa le amestec pe aman2, ca am vazut dizolvantul asta destul de lichid.. si ma gandeam sa nu iasa prea multa si sa o irosesc.. + ca nu scria nimic despre asta in instructiuni.
dar probabil e cel mai ok asa smile
tnx vio par

Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2011-03-26 15:55:57)

If you take it personal, that's ok! wink

#722 2011-03-26 16:07:12

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

da...eu zic tot 2 big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.