homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare mai ciudata poate

#1 2008-08-13 21:44:33

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

o intrebare mai ciudata poate

fetelor, am si eu  intrebare, mai bizara poata. dupa un antidiareic luat acu vreo 2 zile am reusit sa obtin reversul medaliei, adica sa ma constip. azi cred ca a inceput stomacelul meu sa se elibereze si am avut vreo 5 scaune. dar erau normale, nu moi, nu diareice. intrebarea mea este: pot sa afecteze antibebele?

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#2 2008-08-13 22:14:19

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: o intrebare mai ciudata poate

nu afecteaza.
si acele scaune moi ca sa afecteze tre sa le ai in primele 4 ore de la administrarea pastilei si de mai mult de 4 ori

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2008-08-13 22:20:34

calypso
Full member

deci daca scaunele nu sunt moi, dar sunt mai mult de 4 pe zi, (ultimul l-am avut si la vreo ora dupa pastila, si am avut pe parcursul zilei si crampe uneori) nu ii nici o problema? sigur?

#4 2008-08-13 22:27:41

YoHanna
Insomniac member

sunt pb doar in cazul in care apar scaune apoase... smile stai linistita

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2008-08-13 22:31:45

calypso
Full member

ok! merci YoHanna!

Publicitate

loading...

#6 2008-08-13 22:33:39

YoHanna
Insomniac member

cu mare placere puss

#7 2008-08-13 22:35:26

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

eu stiam alt fel big_smile , stiam ca daca depasesti 4 scaune pe zi fie ele apoase sau nu , trebuie protectie... dar vezi si ce spun alte fete.. smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#8 2008-08-13 22:36:29

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

urinal asta pt infectiile urinare intercat cu yasmin? habar nu am de data asta

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#9 2008-08-13 22:37:58

YoHanna
Insomniac member

animalutza: "doctoressa zicea k dac ai mai mult de 4 scaune moi pe zi atunci tre sa iti faci probleme si dac scaunele alea sunt apa(apoase).dac nu e asa poti sta linishtita."

doctoressa: "daca ai scaune foarte moi, multe pe zi te protejezi suplimentar" 

doctoresa spunea asa"Pastila se absoarbe complet in 4 ore...asta inseamna ca, daca un episod diareic debuteaza dupa ce au trecut astea 4 ore, nu sunt probleme. Daca insa el debuteaza inainte sa iai pastila, si tot ai nenumarate scaune apoase, pot fi probleme legate de absorbtia pastilei"

si mai caut sa vedem... smile

AlinaDelia...urinal nu interactioneaza smile

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2008-08-13 22:45:05)

#10 2008-08-13 22:43:46

calypso
Full member

Alina, urinalul nu interactioneaza cu antibebele. ti-o spun din experienta. eu  cand simt ca ma poate paste o infectie urinara (simt ca ma ustura putin dimineata cand merg la baie, sau mi se pare ca urina are un miros putin mai acid) iau imediat urinal si trece. e pe baza de plante. contine merisor care e foarte bun pt tractul urinar

#11 2008-08-13 22:46:29

YoHanna
Insomniac member

urinal e doar pe baza de plante? am impresia k uneori merg cam des la baie si parca l-as incerca si eu...

#12 2008-08-13 22:50:23

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

kapitulation

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#13 2008-08-13 22:57:02

YoHanna
Insomniac member

http://forum.anticonceptionale.ro/t3368 … e-moi.html  andra carola..intra aici si citeste...poate te lamuresti smile

#14 2008-08-13 23:00:52

calypso
Full member

YoHanna Urinal e de la firma Walmark. si din cate stiu eu produsele lor sunt pe baza de planta. stiu sigur ca contine extract uscat de merisor care sigur e natural. acu poate pe langa o mai fi avand si ceva chimicale. dar decat sa ajungi la antibiotice, care sunt chiar numai chimicale eu zic sa il incerci. poti sa mai iei si Renalex, sunt picaturi, tot pe baza de plante. mie astea 2 imi fac foarte bine.
uite iti scriu ce contine Urinalul citand de pe prospect:
ulei de soia
concentrat uscat de suc de merisor
gelatina
lecitina din soia
ceara de albine
oxid feros

efecte:
efecte benefice in infectiile tractului urinar
contribuie la mentinerea sanatati tractului urinar
poseda proprietati antioxidante care apara organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi
imbunatateste functia excretorie a rinichilor
sustine buna functionare a aparatului urinar

administrare: ca supliment alimentar 1-2 capsule pe zi; in caz de inflamatie a tractului urinar se pot lua de la 2 la 6 pastile pe zi

#15 2008-08-13 23:06:21

YoHanna
Insomniac member

pai sincer...as evita toata viata antibioticele...pt k 2-3 ani m-am luptat cu candida...si nici acuma nu stiu inca 100% dak am scapat de ea smile oricum...sunt pe drumul cel bun...si nu ma las pana n-o inving tongue lol

#16 2008-08-13 23:12:10

calypso
Full member

YoHanna a scris:

pai sincer...as evita toata viata antibioticele...pt k 2-3 ani m-am luptat cu candida...si nici acuma nu stiu inca 100% dak am scapat de ea smile oricum...sunt pe drumul cel bun...si nu ma las pana n-o inving tongue lol

applause
mama ei da candida! arata-i ca esti mai tare ca ea!

si cu intrebarea mea m-am lamuit din ceea ce am citit! din cate spunea Doctoressa sunt protejata. era vb doar de scaunele apoase.

Ultima oara a fost editat de andra carola (2008-08-13 23:18:18)

#17 2008-08-13 23:33:48

YoHanna
Insomniac member

ii arat eu ei...prapadita ..ii ajunge cat si=a facut de cap rotfl

si ma bucur k te-am lamurit. oricum dak vrei mai poti da search pe forum k s-a mai discutat si in alte topicuri

#18 2008-08-13 23:54:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

deci...ca sa lamurim (din nou) problema cu scaunele moi sau apose...asa sta treaba: ai nevoie de 4 sau mai multe intre cele 2 pastile dintre care cel putin unu sa fie in primele 4 ore de la luarea piluleli...de asemenea daca ai tranzit intestinal accelerat mai multe zile (deci mai multe scaune moi pe zi) protectia poate fi afectata smile

happy with him...inlove with him...puss

#19 2008-08-14 00:04:41

YoHanna
Insomniac member

ea era ingrijorata in privinta a 5 scaune ...dar normale smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.