|
Nu esti logat.
Anticonceptionale uitate-2#20 2009-09-25 22:38:14
Re: anticonceptionale uitatenu va suparati..am si eu o neliniste. iau anticonceptionale de aproape 7luni. Ultima oara a fost editat de izuuu (2009-09-25 22:40:12) Offline #21 2009-09-25 22:52:16
Re: anticonceptionale uitatetrebuie sa te protejezi o saptamana...daca ai avut contact inainte sa uiti pastila nu trebuie postinor...orele se calculeaza de la cat ai luat ultima pastila O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #22 2009-09-25 23:06:14
Re: anticonceptionale uitateCat de importanta este pastila 21? Fiind ultima, daca incepi pauza de 7 zile dupa pastila 20, de ce iti scade protectia? E asa de important sa fie exact 21 de pastile? Offline #23 2009-09-26 03:43:44
Re: anticonceptionale uitatepai am avut contactul dupa ce uitasem pastila 13ore aproximativ. nu a ejaculat inauntru, dar...a fost contact. nu mai stiu nici eu daca se poate ramane asa sau nu. Offline #24 2009-09-26 08:51:24
Re: anticonceptionale uitate
e la fel de importanta ca oricare alta. cele 21 de pastile,luate impreuna, asigura cantitatea optima de hormoni care sa impiedice ovulatia in cele 7 zile de pauza. luate cu 1 pastila in minus, oricare ar fi ea, deja cantitatea de hormoni e mai mica ==> se poate produce ovulatia.
pe toate prospectele scrie ca daca o iei mai tarziu de 12 ore fata de ora obisnuita efectul anticonceptionalelor scade si poate sa apara ovulatia. din moment ce asa scrie peste tot, inseamna ca asa e... Offline Publicitateloading...
#25 2009-09-26 18:17:35
Re: anticonceptionale uitatenu am stiut ca nu am voie sa scriu pe mai multe forumuri. iarta-ma. acolo se rasp greu si am zis sa mai pun o intrebare, nu am citit regulamentul. o sa-l citesc. imi cer scuze inca odata..si multumesc. si tu ce ma sfatuiesti? sa iau postinorul? nu a terminat..inauntru. Offline #26 2009-09-26 19:41:50
Re: anticonceptionale uitate
Multumesc! Va rog sa ma scuzati ca va bat la cap cu variatiuni pe aceeasi tema. Incerc sa inteleg cum de mi-a iesit la rmn ca as avea chisti foliculari pe amandoua ovarele, o multime, in conditiile in care iau anticonceptionale care tratament impotriva lor. Offline #27 2009-09-30 13:09:52
Re: anticonceptionale uitateBuna ziua. Intrebarea mea se refera la faptul ca in saptamana a treia am uitat o pastila, am luat-o a doua zi, insa nu am inceput alt blister imediat dupa terminarea aceluia, asa cum se spunea in prospect, si am facut pauza normala. Astazi trebuia sa imi vina ciclul, fiind a patra zi de pauza si nu mi-a venit. As dori sa stiu cum sa continui sa iau marvelon 21, in aceste conditii. As putea sa incep un nou blister normal, dupa cele 7 zile, chiar daca nu imi vine sau sa astept o vreme sa am ciclu si sa incep din nou sa le iau atunci? Multumesc Ultima oara a fost editat de Drush (2009-09-30 13:12:37) Offline #28 2009-09-30 13:10:50
Re: anticonceptionale uitatete-ai protejat suplimentar 7 zile dupa pastila uitata ? Offline #29 2009-09-30 13:13:28
Re: anticonceptionale uitateNu e vorba de sarcina, nu am avut relatii in ultima luna, deci nu e cazul. Doar ca nu am luat blisterul nou imediat dupa cel curent, si nu stiu cum sa fac. Offline #30 2009-09-30 13:15:09
Re: anticonceptionale uitatePai nu era neaparat sa faci asta, decat ca sa scurtezi perioada de protectie suplimentara Offline #31 2009-09-30 13:16:05
Re: anticonceptionale uitatecontinui normal...ti pauza si in a 8 a zi incepi folia noua...daca nu ai avut contacte dupa uitarea acelei pastile nu poate fi vb de o sarcina...nu era absolut nevoie sa unesti cele 2 blistere...acea masura se ia pt a nu prelungi perioada in care protectia este afectata... happy with him...inlove with him... Offline #32 2009-09-30 13:18:14
Re: anticonceptionale uitateDeci, indiferent daca imi vine menstruatia sau nu in aceste 7 zile incep blisterul nou, normal in a 8a. Am inteles. Se poate sa am dereglari in lunile ce urmeaza? Offline #33 2009-09-30 13:20:02
Re: anticonceptionale uitatema indoiesc...luna asta se poate sa nu apara sau sa intarzie datorita faptului ca ai omis acea pastila...dar pauza viitoare va aparea normal atata timp cat adiministrezi corect folia... happy with him...inlove with him... Offline #34 2009-09-30 13:22:45
Re: anticonceptionale uitateAm inteles Eu iau Marvelon 21 de un an si o luna si din ce mi-au mai spus prietenele, e recomandat sa faci pauza cateva luni. Asa este? daca da, as face acum pauza si nu mai incep urmatorul blister. iar daca nu, as continua normal. Offline #35 2009-09-30 13:26:18
Re: anticonceptionale uitatepauza faci daca doresti bebe, daca nu mai ai viata sexuala activa si nu doresti continuarea anticonceptionalelor sau daca ai probleme medicale care sa o indice...altfel nu are rost... happy with him...inlove with him... Offline #36 2009-09-30 13:29:17
Re: anticonceptionale uitateBun. O sa incep noul blister, normal, in ziua a 8a. Multumesc mult Offline #37 2009-09-30 13:58:34
Re: anticonceptionale uitatecu placere happy with him...inlove with him... Offline #38 2010-05-06 21:22:28
Re: anticonceptionale uitateAjutoooooooooR!!! Nu stiu ce sa fac! Am constatat aseara cand trebuia de fapt sa fi luat ultima pastila din folie ca am sarit o pastila...problema e ca habar nu am cand si care anume...in mod normal termin folia miercurea si incep in a opta zi intotdeauna joia alta folie...daca eu mai am o pastila de luat, ce ar trebui sa fac acum, sa o iau si apoi sa fac pauza normala de 7 zile sau sa nu o mai iau deloc si sa continui normal, incepand de joia viitoare? Din cate imi amintesc am avut si contact sexual neprotejat( zic neprotejat pt ca sunt paranoica de obicei si folosesc dubla protectie) insa s-a intamplat ca tocmai acum cand am uitat sa iau o pastila sa fi avut contact neprotejat cu prezervativ...deci, am trei variante...ori nu mai iau ultima pastila deloc si astept 8 zile dupa care incep din nou, ori o iau si pe ultima si asta ar insemna sa nu mai incep folia joia cum era de obicei, ci vinerea ....ori sa incep o noua folie si cu asta basta....sper ca nu v-am zapacit de tot, sunt tare stresata, mi-e capul plin de griji...poate cineva sa raspunda foarte repede? in mod normal ar trebui sa iau pastila la ora 22...asa ca mai am foarte putin timp pana sa stiu ce e de facut...mulumesc anticipat si...mare grija. NU FACETI CA MINE!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|