homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat...

#1 2008-08-15 14:11:41

kalina222
New member
Inregistrat: 2008-03-18

un sfat...

in urma cu ceva timp am postat aici povestea mea, despre un chist de 7 cm de la care(credeam eu) aveam niste durei ingrozitoare in zona abdomenului inferior,greata,frisoane,stare de voma. am luat yasmin si chistul scazuse cam la 5-6 cm,multi doctori ma trimiteau la operatie, apoi am fost la doctoressa care mi-a prescris micogynon. (doctoressa iti multumesc enorm,de la ele n-am avut nici dureri de sani,nici de cap si nici spotting....cum s-a intamplat cu yasmin). in schimb crizele au continuat si cand am ajuns la urgente,m-au trimis la gineco. in urma controlului mi s-a spus ca nu mai am acel chist. eu sunt inca sceptica pt ca la primul control o alta doctorita mi-a spus ca am un chist de max 2 cm si la eco vaginala mi-a spus ca s-a inselat si ca e de 6-7.recunos insa ca acela era primul control si a fost mai putin amanuntit.
acum...intrebarea e...poate un medic gineco sa nu simta un chist de peste 3 cm la control?(am si uter retrovers), doctorita era f sigura ca nu am nici un chist si ca pb nu e ginecologica.
apoi m-au trimis la chirurgie unde medicul mi-a spus ca pb nu e chirurgicala(a eliminat si apendicita) si ca ar putea avea legatura cu psihicul (sunt foarte agitata inainte de fiecare criza) si cu oarecare pb cu stomacul.

la spital mi-au dat algocalmin injectabil cu metoclopramid si mi-au pus si o perfuzie.dupa astea nu ma mai durea nimic.apoi,dupa cateva ore a inceput sa ma doare din nou, nu extraordinar de tare(ca la crize), dar destul totusi cat sa nu merg dreapta.
un sfat de la voi mi-ar ajuta mult.ce ati face in locul meu?chiar se poate sa nu se simta un chist mare la control? unde sa ma mai duc?

#2 2008-08-15 14:32:32

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: un sfat...

eu as merge la un cabinet particular la un dr bun, chiar daca ma costa mai mult

#3 2008-08-15 21:03:53

kalina222
New member
Inregistrat: 2008-03-18

mersic de raspunsuri.
voi merge intai la o endoscopie sa vad daca nu e de la stomac(asa spunea si doctoressa).apoi ma voi duce si la gineco...la o endo-vaginala.doctorita la care am fost la spital e un medic bun, ea a operat-o pe mama de chist si controlul a durat f mult iar la final mi-a spus ca sigur nu am chist si ca nu crede sa fi avut acel chist 6 cm.asta mi-a spus si doctoressa(ca acel chist nu are 5-6 cm ci 5-6 cm cu tot cu ovar...adica maxim 3).in final, durerea trece cu ranitidina si metoclopramid.

#4 2008-08-18 11:33:41

Moldoveanu Madalina
New member
Inregistrat: 2008-06-19

:(am si eu o intrebare!!doctorul mi-a recomandta sa iau utragestan deoarece nu mi se mai oprea menstrustia!mi-a spus sa iau timp de 10 zile cate 2 pastile!dupa terminarea lor imi va veni ciclul imediatl???sau dupa o perioada mai lunga???ce parere aveti de ce mi s-a recomandat??

Ultima oara a fost editat de Moldoveanu Madalina (2008-08-18 11:33:50)

#5 2008-08-18 11:49:56

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

la 5-7 zile dupa ce le termini vine si menstra.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.