homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum imi dau seama daca am candida ?

#1 2008-08-15 17:17:26

mutzy
Membru
Inregistrat: 2008-08-15

cum imi dau seama daca am candida ?

Buna ziua este primul meu mesaj! Am o problema... mi-a aparut un chist la galndele schene pe exterior intre clitoris si una dintre labii. A fost a treia oara cand mi-a aparut si chiar in acelasi loc. Ca sa evit incizia care a fost dureroasa de aceasta data am folosit antibiotice ( oxacilina - 2 la 6 ore) si unguent hemorzol. dupa o saptamana am vazut ca s-a tot umflat asa ca am renuntat la ele si am incercat cu frunze de patlagina si intr-adevar intr-o zi mi s-a spart a iesit puroiul (lucru care s-a intamplat aseara) si apoi am curatat locul si am mai pus o frunza in speranta ca se va trage toata infectia . Problema este ca de aseara a inceput sa ma manance foarte rau zona iar azi de dimineata am vazut o secretie alba cu aspect de branza moale. Am crezut ca e o intamplare, dar acum cand am vazut din nou aceeasi secretie si am vazut ca ma mananca rau m-am speriat. Nu stiu ce sa fac si cum sa imi dau seama daca e candida grater . Please help me!

#2 2008-08-15 17:19:21

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cum imi dau seama daca am candida ?

dupa simptome si daca zici ca ai luat antibiotice pare candida
ca sa fii sigura, mergi si fa o analiza de secretie

#3 2008-08-15 18:58:42

mutzy
Membru
Inregistrat: 2008-08-15

si daca intr-adevar este candida cum se trateaza ?
si cam cat dureaza vindecarea ?
se poate sa treaca de la sine ?

#4 2008-08-15 19:01:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, de la sine nu trece
cel mai bine e sa mergi la medic, zic eu
altfel e pe aici un tratament : 3 ovule de gynozol 400, 3 seri la rand, si 2 pastilute de flucovim 150, pe una o iei tu si pe cealalta o dai prietenului
si altadata cand iei antibiotice, ia si un aantimicotic, de exemplu Biotics, ca sa nu faci candida

#5 2008-08-15 19:02:06

andrutza
Vizitator

se trateaza cu ovule, pastile...daca vrei si iaurt, dar medicul iti va prescrie tratamentul in functie de ce iti iese la analiza.
depinde, poate dura mai mult sau mai putin...depinde de organismul tau.

Publicitate

loading...

#6 2008-09-03 02:03:50

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

mancarimi,usturimi, scurgeri alb branzoase,usturimi in timpul actului sexual...astea sunt simptome ale candidei??
si dak da...pot face un tratament fara sa merg la doctor??

ast raspuns pls!!

Love.  Live. Laugh.

#7 2008-09-03 08:04:34

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sunt simptome ale candidei
logic trebuie sa faci o analiza de secretie

#8 2008-09-03 09:06:05

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

daca faci un tratament dupa ureche risti sa recidiveze. cel mai bine mergi la medic

mami de minuni hjarta

#9 2008-09-03 15:27:39

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

da dar nu pot folosi un unguent ceva kre sa isi fak efectul fara sa merg la doctor?big_smile

Love.  Live. Laugh.

#10 2008-09-03 17:21:18

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu nu inteleg de ce va tot feriti sa mergeti la doctor, pana la urma este vorba de sanatatea voastra, chair nu pricep de ce nu va duceti imediat cum vedeti ceva in neregula, poate ma lamureste si pe mine cineva, pe bune nu inteleg.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#11 2008-09-03 19:07:04

black_eyes123
New member
Inregistrat: 2008-08-10

eu cred ca din 2 motive:
1 rusinea-eu p asta no inteleg,i prostie sa zici ca nu meri ca ti rusine da sa stai luni de zile cu simptomele nu ibai
2 lipsa banilor,uite de exemplu eu am fost acuma la ginecolog ca iam dus rezultatul de lama si doar pt ca mia scris reteta mia cerut 50ron.mi se pare exagerat pt cele 5minute ca mio scris reteta.eu de vreo 4 ani am candida si ma duceam cam 1-2 ori p an la doctor ca numi permiteam(mama decedata,tata da banii p bautura),abia de un an lucrez si miam permis sa ma duc la doctor.

apropo off topic:ma enerveaza cine ma intreaba big_smilea u la c facultate esti?si cand eu zic ca nus la nici una ei ma intreaba:da de c?cai bine sa ai o facultate ca etc.pai cum de c?da de unde bani?i usor sa mergi la faculta sati dea parintii bani de studii cazare bani buzunar

#12 2008-09-04 10:39:06

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Black_eyes, astea sunt exceptii, adica daca nu ai bani, ok intelegem... dar atunci cand ai bani dar ti-e rusine, e chiar absurd!!!!
de unde esti? Si de ce nu schimbi medicul? Aici unde sunt eu acum, ma duc la un cabinet particular, doctorita romanca, super super, numai cuvinte de lauda, platesc 50 euro consultatie, dar am stat acolo o ora, mi-a explicat absolut tot, mi-a raspuns la toate intrebarile, si cred-ma am avut multe lol In Romania nu tsiu de ce, dar e f greu sa gasesti o doctorita buna, si ma refer si la atitudinea lor, majoritatea se poarta cu tine ca si cum ar vrea sa te dea afara dupa 5 minute... Trist...
Off topic... nu le mai raspunde,nu e treaba nimanui cum iti planifici tu viata si ce studii ai!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.