|
Nu esti logat.
Probleme in dragoste. sfatuiti-ma!-3#39 2008-08-22 18:23:07
Re: probleme in dragoste. sfatuiti-ma!Eu te sfatuiesc sa le iei fara sa stie el...Poate o data o sa inteleaga si el o sa te indrume sa le iei...E vorba de linistea ta sufleteasca...si fizica. Iubesc si sunt iubita Offline #40 2008-11-08 21:08:09
Re: probleme in dragoste. sfatuiti-ma!Am si eu o problema in dragoste... uof...suntem de aproape 3 ani impreuna, doar primul an am fost aproape zi de zi, apoi eu am plecat la facultate.. problema este ca desi i-am spus de nenumarate ori ca eu am nevoie sa vorbesc des cu el, pe mess si la telefon, el mereu imi raspunde ft tarziu la telefon sau pe mess abia sta .... stiu ca ma iubeste, dar nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca eu asa as vrea sa fie situatia, nu cum vrea el. Offline #41 2008-11-08 21:09:36
Re: probleme in dragoste. sfatuiti-ma!Esti la fac in alt oras? sau stati unul langa altul? Offline #42 2008-11-08 21:15:14
Re: probleme in dragoste. sfatuiti-ma!Sunt la 300 km de el ... Ideea este ca el spune ca deja stie ce vom face in viitor, ca el si-a spus de la inceput ca vrea sa ramana cu mine pentru ca ma iubeste si sunt ceea ce vrea si cred ca din cauza asta el nu ar accepta o problema daca ar exista. Offline #43 2008-11-08 21:17:59
Re: probleme in dragoste. sfatuiti-ma!Pai cand il prinzi intr-un moment bun...tre sa simti cand e el deschis spre comunicare si cand e intr-o pasa buna spune-i ca tu fiind departe de el simti nevoia sa comunici mai des cu el...sa vb ceva mai mult ca asta te face sa te simti mai bine si sa-l simti mai aproape de tine. vb calm nu i-o spune ca pe un repros. Offline Publicitateloading...
#44 2008-11-08 21:18:29
Re: probleme in dragoste. sfatuiti-ma!
te-ai gandit k el vrea acelasi lucru? sa fie cum vrea el??? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #45 2008-11-08 21:33:47
Re: probleme in dragoste. sfatuiti-ma!Vai fetelor...ma intelegeti perfect ! Nu-mi vine sa cred ce sfaturi super imi dati Va multumesc !!!! Offline #46 2008-11-08 21:35:07
Re: probleme in dragoste. sfatuiti-ma!succes Offline #47 2008-11-08 21:39:55
Re: probleme in dragoste. sfatuiti-ma!cresti mare! bafta! "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|