|
Nu esti logat.
Insarcinata?#1 2008-08-16 10:56:51
insarcinata?buna!va rog mult sa ma ajutati....sunt intr orelatie destul de serioasa dar ink nu ne am inceput viata sexuala...doar k de mai multe ori am km inrecut masura la gigiulit si el a introdus penisul doar la intrarea in vagin.nu a existat penetrare nici vreo scurgere...exista oare riscul de a ajunge sperma lui la mine in vagin? ciclul mi a intarziat km vreo doua saptamani si ink continua sa intarzie....c sa fac?c sa cred?va multumesc Offline #2 2008-08-16 11:00:20
Re: insarcinata?fa un test de sarcina. Offline #3 2008-08-16 11:11:58
Re: insarcinata?da sunt virgina...deci sa inteleg k exista acest risc,de a ramane insarcinata?sunt speriata rau... Offline #4 2008-08-16 11:36:34
Re: insarcinata?mai, nu cred ... sau cel putin sansele sunt fffffff mici. nu se ramane insarcinata chiar atat de usor. dar ziceam de test sa-l faci pt linistea ta. Offline #5 2008-08-16 11:42:38
Re: insarcinata?io cand eram virgina intarzia si o luna si era super pt mine bine nu eram in situatia ta Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-16 12:00:31
Re: insarcinata?mai, nici eu nu cred ca ai putea fi insarcinata. ar fi prea usor... asa ar ramane toate virginele insarcinate! eu zic sa stai linistita... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|