homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 24-120

#2262 2008-08-18 15:02:26

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24

camysh a scris:

GreenBubbles a scris:

theSame_ElaElis a scris:

mie imi spui de toate vacile proaste care nu au in cap decat bani si masini, dar care abia leaga doua vorbe?????!!!!! omg!!!! :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad: eu staaau ca proasta si pazesc Bucurestiu' sa nu cada!!!! pt ca din salariul de kko muncit cinstit nu am reusit sa pun deoparte anul asta nik!!!! diablodiablodiablo :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:boxboxbox

puss asa se intampla d obicei...cine face bani cinstiti nu are multi... si cine are bani murdari,are o gramada... si ce poti sa te astepti de la niste fufe fara scoala? stau cu niste barbati bogati,tre sa le inghita toate magariile,pt k ei le intretin...nu suport femeile dependente,mai ales de barbati.da-le naibii de rapandule si rapanoase ce sunt...drujbe

prefer sa-mi castig eu banii, prin munca cinstita, decat sa umblu cu cineva pt bani... sunt mai fericita asa, ca sunt cu cel pe care il iubesc, chiar daca avem zile in care nu ne induram sa iesim in oras...

de acord!
eu inca-s studenta... dar vreau neaparat sa lucrez dupa ce termin scoala...d fapt d vara viitoare ma duc sa lucrez cva,fie si p gratis,sa am experientza. n-as suporta sa ma intretina un barbat,jur...mi s-ar parea asa josnic...mi se pare ok k ambii sa lucreze. si sa fie bani cinstiti,nu de te miri unde..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2263 2008-08-18 15:03:00

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

heimdall a scris:

evil, flucovim ai luat ? ceva ovule pentru candida ? trebuie sa treaca

mi-am pus ovule antimicotic nu am luat o sa iau zilele astea si un antimicotic.pana nu fac o analiza de secretie nu o sa tiu sigur ce si cum.dar abia pe 8 o sa pot sa o fac.mie d emare imi e ca vreau si eu s aimi fie cat de cat ok

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2264 2008-08-18 15:03:43

skumpi
Vizitator

grater offfffffff si i`am zis sa se concentreze si sa nu se mai gandeasca la mine rodnar grater

#2265 2008-08-18 15:04:08

CrazyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2006-10-01

n-am chef de nimic....voi cu ce va ocupati?va uitati la tv?

#2266 2008-08-18 15:04:13

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

skumpi a scris:

grater offfffffff si i`am zis sa se concentreze si sa nu se mai gandeasca la mine rodnar grater

:f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad:

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Publicitate

loading...

#2267 2008-08-18 15:04:20

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

GreenBubbles a scris:

delyutza* a scris:

bubbels ai fst la doc??

da,dar a vazut k sangeram tare,fiind a 3a zi d stop si a zis k nu se poate control. eu totusi nu cred k e candida,k nu am aceleasi simptome. poate e cva mai minor...mancarimile nu-s dese si violente. de azi fac tratam si sper k la mare sa fie ok... anu trecut la mare faceam zilnic 2 injectii pe zi cu antibiotice pt otita roll + candida neutral am avut o vacantza nasoala
tot curu umflat d injectii
oh the fuckin "joy"

mahh.. las' k o sa vezi u k o sa fii bne wink puss
si la mare makr nu o sa fii la ciclu... k mn tongue
yo la mn in a 3a zi abia mai curge... si nu iau ac .. asa is yo ...
ca vacanta nasoala.... eehh..lasa k anu asta o sa fie bne puss
puss puss

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#2268 2008-08-18 15:04:38

GreenBubbles
Insomniac member

pfai...mi-a zis doctora mea gine k sa folosesc always sensitive...ce nu-mi plac!! da a zis k-s mai bune k nu au plastic si k nu se irita pielea asa tare k de la alea cu plastic. mi-e asa groaza de ele,le detest,dar ma conformez...puii mei.
se tot uita la mine ginecoloaga mea si a zis k mi se pare k am gusha neutral am o parte a gatului ushor umflata,dar asa e d cand eram mica... se evde f putin,exact sub maru lui adam cum ar veni... cik sa merg la endocrinolog
asta mi-ar mai lipsi
gusha
rallu stii episodu din seinfeld cu aia cu gusha d marimea unei mingi d fotbal? rotfl

#2269 2008-08-18 15:04:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mi-am amintit, evil, poti sa mai incerci o chestie, ovulele alea Monofemina de la Plafar, sunt gen Biotics, adica rau n-au cum sa faca si au un efect calmant... doar ca sunt cam scarboase, na, ca toate ovulele...

#2270 2008-08-18 15:04:51

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

green, eu lucrez din primul an de faculta smile
am avut un program lejer la faculta si la munca ni-l faceam in functie de fiecare smile
am avut noroc in sensul asta wink

#2271 2008-08-18 15:04:55

pitzipoank
Insomniac member

CrazyDeeDee a scris:

fac friptura...
mai strang cate ceva prin ksa... mai arunc un ochi aici, unul la tv rotfl

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#2272 2008-08-18 15:04:58

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu turbez k m=am obisnuit sa am bani din salariu si aku..nu o sa mai am sad
si noi nuj de ce nu putem sa strangem nici un ban...nu stiu cum o sa suport sa nu lucrez un an intreg...nici nu vreau sa ma gandeesc...da abia ast sa imi vad orarul..poate mai merge sa fac ceva..

Sa nu te astepti sa te salut!

#2273 2008-08-18 15:06:45

GreenBubbles
Insomniac member

CrazyDeeDee a scris:

c avatar mirific hjarta
camysh tu ce faculta ai terminat?k zici k lucrezi k receptioner. p noi la liceu de invatza tot felu d kestii d genu asta,k dak terminam liceu economic si mergem la cva faculta d genu-p parte d turism-putem lucra si k receptioneri smile si cred k e o slujba faina

#2274 2008-08-18 15:06:51

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

pitzipoank a scris:

CrazyDeeDee a scris:

fac friptura...

pitzi u parca ai agentie imob nu?imi dai si mie add pe mess sa vb intr-o zi despre ce e de facut?
k vreau si eu sa imi fac...pls

Sa nu te astepti sa te salut!

#2275 2008-08-18 15:07:34

pitzipoank
Insomniac member

mykutza a scris:

pitzipoank a scris:

CrazyDeeDee a scris:

fac friptura...

pitzi u parca ai agentie imob nu?imi dai si mie add pe mess sa vb intr-o zi despre ce e de facut?
k vreau si eu sa imi fac...pls

k
baga

#2276 2008-08-18 15:07:44

skumpi
Vizitator

pitzipoank a scris:

skumpi a scris:

:f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad:

rotfl just kiddin` tongue

#2277 2008-08-18 15:08:19

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

GreenBubbles a scris:

pfai...mi-a zis doctora mea gine k sa folosesc always sensitive...ce nu-mi plac!! da a zis k-s mai bune k nu au plastic si k nu se irita pielea asa tare k de la alea cu plastic. mi-e asa groaza de ele,le detest,dar ma conformez...puii mei.
se tot uita la mine ginecoloaga mea si a zis k mi se pare k am gusha neutral am o parte a gatului ushor umflata,dar asa e d cand eram mica... se evde f putin,exact sub maru lui adam cum ar veni... cik sa merg la endocrinolog
asta mi-ar mai lipsi
gusha
rallu stii episodu din seinfeld cu aia cu gusha d marimea unei mingi d fotbal? rotfl

bubbels yo nu mai folosesc always de cave tmp k de fiecare data ma iritam de la ele.. folosec libresse ... is ff ok .. nu au plastic si nici nu ma irit de la ele... wink

mahh...o fi ceva cine stie q gusha ...de la vreo glanda ceva..zc si yo... cel mai ok ar fi sa te duci la un control....

cand pleci la mare?

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#2278 2008-08-18 15:08:34

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu mi-am pus mai bine de 3 luni ovule am si flora varza facuta nu mi-as mai pune ovule nici tratament cu ovule pt.candida parca nu as repeta.cel putin pana nu ma vad cu analiza de secretie in mana ca poate am altceva si nu candida,Dumnezeu stie.pana atunci bioclin si iaurt si ma rog la Doamne Doamne sa nu se agraveze sa imi fie cat d ecat ok.ms.pt.sugestie heimdall

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2279 2008-08-18 15:09:07

pitzipoank
Insomniac member

mykutza a scris:

myhaela87

gata big_smile

#2280 2008-08-18 15:09:07

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Doamne ... vai ... ce ratare ... teribil ... asa a patit si la Atena ... iar nu mai dorm la noapte ... de ce i se intampla lui asta ? sad
Dar esti foarte bun Marian, nu incape indoiala sad

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.