homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 24-155

#2927 2008-08-18 23:57:57

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24

skumpi..daca te face sa te simti mai bine,mie mi'a dat papucii pe mess dupa 2 ore dupa ce aflasem ca mama are cancer..dci..al meu fu si mai las..si eu si mai slaba ca l'am iertat.
tu fa ce e mai bine pt tine..o sa mai plangi ..eu dupa 9 luni de zile si tot mai imi aduc aminte ce a fost si ma bufneste plansul..amintirile din pacate nu poate sa le ia cu el..doar ca nush..incearca sa te odihnesti.stiu ca seara e cel mai greu..dar somnul face bine..
te pup mult

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#2928 2008-08-18 23:58:33

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

ralluka a scris:

skumpi.  o sa te caute el
indiferenta kills

e cat se poate de adevarat!

Sim y 

#2929 2008-08-18 23:58:58

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

simy_alexandra a scris:

ralluka a scris:

indiferenta kills

si verificat...chiar functioneaza...acum depinde de tine daca te mai incalzeste cu ceva daca te cauta peste nu stiu cat timp.

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-18 23:59:32)

#2930 2008-08-18 23:59:17

skumpi
Vizitator

JanisJoplin a scris:

skumpi poate si lui i'au ajuns toate pana peste cap
nu e vina ta...poate nici a lui
dar......nu cred ca e un nemernic care nu te mai iubeste..cred doar ca s'a saturat de ciondaneli...si acum vrea sa se gandeasca bine...
e cam lash da...dar..asta e
iti face mai bine sa crezi ca are pe alta,ca s'a schimbat,ca nu te mai iubeste? foarte bine...crezi asta si treci rpd peste
dar eu nu'l cred asha...

dak nu era plecarea asta...da ziceam...dar asa cand ne`am facut atatea planuri
si nush dak faceam eu ceva stiam o treaba...ba eu am dat cu bata`n balta eu is de vina...dar asa cu ce`s de vina ? k m`am suparat k s`a dus cu aia ? offf Doamne...iarta`ma k m`am suparata pt asta` ! el cate crize de gelozie o facut si am fost lg el tot tp si i`am explicat ... nu ca ar fi fost vorba de gelozie aici !
si acum asa dintr`o data...el nu mai poate...ce nu mai poate d`le...tot el se trezeste ca nu mai poate ? da eu am putut cand l`am tot iertat! am putut k am fost proasta si l`am iubit si ma gandeam vai saracutzu !
asa k nu`mi zice k ma iubeste pt k nici el nu o fost perfect si dak e suntem amandoi vinovati k nu mai merge ... k nu era ceva peste care sa nu potzi trece... si sa arunci totu si mai ales acum cand urma sa plecam neutral
nu`mi zice k vrei sa mergi la Paris fara persoana iubita doar pt k brusc si dintr`o data nu mai poti !
sa fim seriosi !

#2931 2008-08-19 00:01:22

skumpi
Vizitator

simy_alexandra a scris:

skumpi,ma stii cum eram asta iarna..a fost groaznic..mai bine de 4 zile n-am mancat o farfurie de mancare (adunata de-a lungu zilelor)...am plans si-am urlat ..m-am batut cu mine(la propriu,parca innebunisem...aruncam cu pernele si jucariile prin camera)..
am fost in ultimu hal..mi-e rusine si mila totodata  sa zic asta..

dar am realizat ca Trebuie s-o scot la capat..sa ma ridic...
si n-a fost usor..a fost al naibii de greu..
dar am incercat pe cat posibil sa-mi ocup TOT timpul cu altceva..sa n-am timp sa ma gandesc la el,la noi.
m-am bagat cu nasu in tv(seriale,documentare,comedii),facultate..m-am inscris la cuursuri de jurnalism si ieseam ori de cate ori aveam ocazia cu amicele mele.
Am reusit sa trec peste,desi uneori aveam momente in care ma gandeam la el..sau poate ,egoista fiind,ma gandeam la o relatie..ma busea plansu..e normal..dar ma ridicam..
si dupa ghici cui i s-a facut dor de me?!
trebuie sa fii tare si tu...
nu-ti nega sentimentele,pastreaza-le insa bine si nu le lasa sa iasa la suprafata prea curand.
si de tine si numa' de tine depinde vindecare ta.
Tu trebuie sa ai grija de tine si sa-ti doresti sa-ti fie bine.

puss

simi eu stiu prea bine cum ai fost tu... dar dak m`ar fi inselat sau asa...ma ajuta mai mult si treceam mult mai ushor...da totu`i asa brusc si din senin si nu pot sa concep... d unde omu care acu 4 zile imi spunea k ma iubeste acum sunt 0 pt el ?
o s afiu cum,va...nsuh... astept sa plece...sa nu`l mai stiu aici...sa nush...sper sa rezist

Publicitate

loading...

#2932 2008-08-19 00:01:57

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

scumpica mea stai traqila iubita k si eu m-am certat cu Cuculai imediat dupa ce am venit de la mare si dupa 13 august nu ma mai sunta DELOC si l-am sunat eu k proasta acum k...chiar imi faceam griji ... si sunt proasta !

#2933 2008-08-19 00:02:43

skumpi
Vizitator

ralluka a scris:

skumpi. sfat prietenesc. nu-l mai cauta eloc deloc. o sa te caute el
indiferenta kills

raluu poate sa ma caute pe cand o veni !
aveti cuvantu meu k atunci o sa fie gata ! vor fi si 2-3 sapt trecute si nu o sa ma mai uit `napoi...no matter what !
am facut cu fostu greseala sa ma impac dupa o luna 2 si tot la desp s`a ajuns !
nu o sa`l iert niciodata !

#2934 2008-08-19 00:03:40

skumpi
Vizitator

mika a scris:

simy_alexandra a scris:

ralluka a scris:

indiferenta kills

si verificat...chiar functioneaza...acum depinde de tine daca te mai incalzeste cu ceva daca te cauta peste nu stiu cat timp.

la ce sa ma mai caute ? sa`mi zguduie iar lumea ! nu ms...n`am nevoie atunci

#2935 2008-08-19 00:04:05

skumpi
Vizitator

LadyInRed a scris:

scumpica mea stai traqila iubita k si eu m-am certat cu Cuculai imediat dupa ce am venit de la mare si dupa 13 august nu ma mai sunta DELOC si l-am sunat eu k proasta acum k...chiar imi faceam griji ... si sunt proasta !

offf lady neutral puss imi pare rau`

#2936 2008-08-19 00:05:19

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

M-a deprimat rau seara asta.sad
povestea amariei e groaznica..n-am cuvinte sad
simt un gol in stomac.
Asa rau imi pare  ca suntem neputincioase sad

Sim y 

#2937 2008-08-19 00:05:26

mika
Insomniac member

skumpi a scris:

mika a scris:

simy_alexandra a scris:

la ce sa ma mai caute ? sa`mi zguduie iar lumea ! nu ms...n`am nevoie atunci

mda...pai asa au unii obiceiul...cand ti-e lumea mai draga...... box

#2938 2008-08-19 00:05:45

LadyInRed
Hero member

shtii ce imi tot spun eu? "N-a murit mama baietilor frate...ciunga nu`s, handicapata iara nu`s... mi`oi gasi eu un boschetar care sa joace dupa cum cant eu.. " Bafta..dak nu shtie sa se poarte...

#2939 2008-08-19 00:06:05

mika
Insomniac member

LadyInRed a scris:

shtii ce imi tot spun eu? "N-a murit mama baietilor frate...ciunga nu`s, handicapata iara nu`s... mi`oi gasi eu un boschetar care sa joace dupa cum cant eu.. " Bafta..dak nu shtie sa se poarte...

applause

#2940 2008-08-19 00:06:18

skumpi
Vizitator

mi`e si mai greu pt k n`am pe nimeni...un prieten adevarat nu mai am...care sa ma inteleaga... in`afara d voi... prietenele astea ce stiu...sa ieism in orash...dak pove ceva nici nu ma asculta... m`am indepartat d toti prietenii incet da sigur pt k eram toata ziua cu el...si el era si prietenu meu si iubitu meu si ma vedeam cu el mult tp inainte !
la mama ce sa`i mai zic...k saraca cand deschide subiectu numa plange ... nu o mai chinui cu ale mele...

#2941 2008-08-19 00:07:15

skumpi
Vizitator

e ultimu lucru care mki`l doresc.. neutral pe cineva` neutral

#2942 2008-08-19 00:08:23

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

da simy....doare rau ca nu putem face nimic
putem doar pacali durerea
sau sa ne dam dure si transante diablo asha cum fac eu mereu..si merge....poate oare amaria sa isi puna un scut asha pe sufletul ei?

6 ani de dragoste  hjarta

#2943 2008-08-19 00:08:30

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

skumpi a scris:

mi`e si mai greu pt k n`am pe nimeni...un prieten adevarat nu mai am...care sa ma inteleaga... in`afara d voi... prietenele astea ce stiu...sa ieism in orash...dak pove ceva nici nu ma asculta... m`am indepartat d toti prietenii incet da sigur pt k eram toata ziua cu el...si el era si prietenu meu si iubitu meu si ma vedeam cu el mult tp inainte !
la mama ce sa`i mai zic...k saraca cand deschide subiectu numa plange ... nu o mai chinui cu ale mele...

sad crek toate am trecut makr o data prin asta, dar esti frumoasa, inteligenta...haioasa din cate am vazut p forum si nu o sa duci tu lipsa de prieteni si ...poate in curand si de cineva care sa te pretuiasca mai mult puss

time is precious.....

#2944 2008-08-19 00:08:44

LadyInRed
Hero member

mika a scris:

LadyInRed a scris:

applause

sm ce putza mea... ei au coae si`s cu motz sau cum?

#2945 2008-08-19 00:09:29

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

skumpi grater Poate iti face bine sa-ti amintesti cat de multe vroiai sa schimbi la el....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.