homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 24-156

#2946 2008-08-19 00:09:30

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24

toate, sau ma rog multe dintre noi, avem tendinta de a ne indeparta de prieteni atunci cand avem o relatie si de a-l considera pe el si prieten si iubit si tot. si ne imaginam ca acea relatie va dura vesnic, iar apoi cand se intampla ceva si EL nu mai exista, ramanem singure si nu stim incotro sa o apucam, nu avem cu cine sa vorbim...... neutral

#2947 2008-08-19 00:11:07

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

dreamer a scris:

lol pana la urma merg la herculane
rotfl2)))))))))))))))))))))))))))

am fost si eu sapt trecuta ca ma gandeam sa merg la mare,dar herculane e mulllt mai aproape de mine.  Am facut poze, m am plimbat...Sa te duci k e super fain. Distractie placuta big_smile

time is precious.....

#2948 2008-08-19 00:11:46

skumpi
Vizitator

alexia a scris:

skumpi grater Poate iti face bine sa-ti amintesti cat de multe vroiai sa schimbi la el....

mda
nu vroiam sa`i fac rau...vroiam doar bine
sa sti k dupa ce am vb cu voi atunci...si ne`am pus in pat...el adormise si ma uitam al el si imi ziceam k fie ce o fi...faca` ce`o vrea da numa sa ne fie bine neutral vrea sa se inscrie la fac d info...sa o faca... etc neutral

#2949 2008-08-19 00:13:05

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

rotfl acum si`a pus la status pe mess ceva de genu k nu ma va uita...k ii e dor...k bla bla.. si eu mi-am pus la status "Termina-te cu textele la status...dak ai ceva de zis zi-o acu` kt sunt online dak nu...nu te chinui degeaba " rotfl

#2950 2008-08-19 00:14:16

skumpi
Vizitator

mika a scris:

toate, sau ma rog multe dintre noi, avem tendinta de a ne indeparta de prieteni atunci cand avem o relatie si de a-l considera pe el si prieten si iubit si tot. si ne imaginam ca acea relatie va dura vesnic, iar apoi cand se intampla ceva si EL nu mai exista, ramanem singure si nu stim incotro sa o apucam, nu avem cu cine sa vorbim...... neutral

nu`mi imaginam k o sa se ajunga aici...bagam mana in foc k o sa fie langa mine tot tp... si cum era cum nu era relatia noastra era frumoasa asa cu certuri si suparari da cand ne intelegeam bine eram cei mai hjarta
si pur si simplu nu vroiams a ies fara el in orash k nu ma simteam bine...si nu mai aveam chef sa ies sa ma intalnesc cu prietenii...ce mai vb pe net...sau la tel...da asa o relatie apropiata nu !
imi pare rau acum...

Publicitate

loading...

#2951 2008-08-19 00:14:30

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

honeyica a scris:

dreamer a scris:

am fost si eu sapt trecuta ca ma gandeam sa merg la mare,dar herculane e mulllt mai aproape de mine.  Am facut poze, m am plimbat...Sa te duci k e super fain. Distractie placuta big_smile

aha big_smile io am pus poze cu peisaje la topicul cu calatori big_smile
dar sa ai grija totusi la restaurante k nu sunt toate chiar ok lol sa nu mai zic k anu trecut am facut toxinfectie alimentara lol dar tot am fost si anu asta, si daca mai am ocazia (bani sa fie) ma voi duce si la anu wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2952 2008-08-19 00:14:57

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

mika a scris:

cat adevarrrr.. Doamne cat adevar... fira'ar ei sa fie de baieti .... vai ce cearta am tras yo q "pretenele" mele ---pan la urma s-au dovedit a nu fi pretene... da ... am trecut peste.. am cautat colege din sc gen ieseam q multi baieti  k ma sinteam bne k faceau misto de tot ce misca...

ooff... si iubi a trecut prin asta .. s-a certat rau q "preteni" lui din cauza mea..ccare la fel s-au dovedit a nu fi preteni..

aq slava Domnului avm o gasca ok si ne intelegem super..

sper sa nu ma cert si yo q el cand vine... roll da nu ma cert big_smile

si voi fetele frumoaselor o sa fiti bine...imp e ca sunteti sanatoase...

si by the way si p mn m-a scocat povetea amariei desi yo nu o stiu qm o stiti voi....

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#2953 2008-08-19 00:15:15

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

mika a scris:

asa e mika,din pacate cred ca nimeni nu reuseste sa mentina echilibrate relatiile cu prietenii,pt ca mereu va exista un monent cand ii vom refuza pt ca vrem sa fim cu el/ea.
si nu e ok
eu dupa ce m'am desp de ex.am realizat doar in momentul cand prietenii NU mi'au intors spatele,cat de mult am gresit..
daca plecau si ma lasau,poate era altceva..insa a fost dureros sa vad ca m'au primit cu bratele deschise,fara nici un repros,ca si cum nu trecusera cativa ani in care ii "ignorasem".. neutral
si atunci am vazut cat gresisem...
in alta ordine de idei..m'a dat peste cap si povestea amariei,si starea lui skumpi si tot.. sad sad : grater grater

#2954 2008-08-19 00:17:57

deadrose
Banat

mika a scris:

asa e neutral dar pot sa spun cu mana pe inima k eu nu sunt din grupul asta. desi am crezut k mi-am indepartat prietenii, am vazut k nu e asa. cand s-a angajat masculu credeam k o sa o frec singura si nu o sa am cu cine sa ies cand o sa fie la servici, si am vazut k nu e asa.
fetelor aveti mare grija sa nu va indepartati prietenii, sau cel putin sa ii trageti inapoi. eu merg pe ideea k oricand e loc de o cafeluta mica la o barfa cu o prietena cu care nu ai mai iesit de mult

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2955 2008-08-19 00:17:59

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

sad

#2956 2008-08-19 00:18:24

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

tantosica a scris:

mika a scris:

asa e mika,din pacate cred ca nimeni nu reuseste sa mentina echilibrate relatiile cu prietenii,pt ca mereu va exista un monent cand ii vom refuza pt ca vrem sa fim cu el/ea.
si nu e ok
eu dupa ce m'am desp de ex.am realizat doar in momentul cand prietenii NU mi'au intors spatele,cat de mult am gresit..
daca plecau si ma lasau,poate era altceva..insa a fost dureros sa vad ca m'au primit cu bratele deschise,fara nici un repros,ca si cum nu trecusera cativa ani in care ii "ignorasem".. neutral
si atunci am vazut cat gresisem...
in alta ordine de idei..m'a dat peste cap si povestea amariei,si starea lui skumpi si tot.. sad sad : grater grater

inseamna ca ai niste prieteni adevarati, de nota 10. felicitari...nu multi ar fi facut asa...

#2957 2008-08-19 00:19:48

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

i'm down sad

Sim y 

#2958 2008-08-19 00:20:03

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

deadrose a scris:

honeyica a scris:

dreamer a scris:

dar sa ai grija totusi la restaurante k nu sunt toate chiar ok lol sa nu mai zic k anu trecut am facut toxinfectie alimentara lol dar tot am fost si anu asta, si daca mai am ocazia (bani sa fie) ma voi duce si la anu wink

imi puteti spune va rog unde ati stat la herculane?o cazare mai in jur de 1 mil?k noi nu am gasit inca sigur..adika mai multe oferte si maine tre s ne hotaram k miercuri plekam
please help ..vreun nr de telef ceva de contact  puss
ps:imi spal adidasii..pana ii spal ..doamne mor d somn nu sunt nici epilata nici ni9mic...maine trebuie bagaj..
aaaaaaa intrebare importanta
fetele kare ati fost la herculane..cum e vremea?ce haine sa-mi iau?

Dance like nobody is watchin....

#2959 2008-08-19 00:20:36

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

eu incerc cum pot sa nu pierd legatura cu prietenele mele, dar e foarte greu! Si ele lucreaza, si ele au prieteni, au chiar si alt grup de prieteni! In afara de vechile mele prietene din copilarie nu mi-am mai facut nicio alta prietena adevarata...
Chiar in seara asta a fost prietena mea la mine si am vbit... dar nush... avem vieti total separate... tot ce facem noi impreuna este sa ne povestim vietile neutral

#2960 2008-08-19 00:21:18

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

mda...m-am umplut de nervi si`n seara asta... nb fetelor

#2961 2008-08-19 00:22:33

deadrose
Banat

dreamer a scris:

deadrose a scris:

honeyica a scris:

imi puteti spune va rog unde ati stat la herculane?o cazare mai in jur de 1 mil?k noi nu am gasit inca sigur..adika mai multe oferte si maine tre s ne hotaram k miercuri plekam
please help ..vreun nr de telef ceva de contact  puss
ps:imi spal adidasii..pana ii spal ..doamne mor d somn nu sunt nici epilata nici ni9mic...maine trebuie bagaj..
aaaaaaa intrebare importanta
fetele kare ati fost la herculane..cum e vremea?ce haine sa-mi iau?

eu am stat pe biletu lu maicamea, a avut un bilet de tratamet. dar am inteles k gasesti cazare in jur de 1 mil camera
haine sa iti iei si subtiri pt zi, dar si mai grosute de seara k se racoreste. daca se pune si vreo ploaie ceva se face chiar frigut

#2962 2008-08-19 00:22:59

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

fetelor, ce zi....povestea amariei, a lui skumpi....regret enorm ca treceti prin situatiile astea, fetelor puss puss

#2963 2008-08-19 00:23:47

deadrose
Banat

ma bag la un serial din jordan k tre sa vina ai mei si nu vreau sa ma vada plansa.

#2964 2008-08-19 00:24:14

skumpi
Vizitator

simy_alexandra a scris:

i'm down sad

u ce ai >

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.