homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 24-162

#3060 2008-08-19 01:41:38

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24

mahh gandeste-te in primu rand k e o sapt si k pleaca q parintii lui...
stai chill nu te mai agita atata k nu e sfarsitu lumii..inca sunteti impreuna... uite baiatu a recunoscut k a gresit.. si-a cerut scuze... mai mult nu poate sa faca...
in fine mi-ar placea sa planaga atunci m-as simti si yo mai bne....

de cat timp sunteti impreuna...?

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#3061 2008-08-19 01:41:58

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

alexia a scris:

dreamer a scris:

geez deci azi a fost o zi de kkao
vad k toata lumea are probleme.. mi-e s nu o iau si eu p urmele lui skumpi..k vad k toata ziua ma cert.oufffffffffffff
eu sunt d vina k incep sa ma leg de lucruri marunte si am kam inceput cu nemultumirile..de la kare el deduce k femeile sunt nemultumite tot timpul..el nu intelege cand ma deranjeaza ceva si nu face ceva in privinta asta=eu ma enervez=el are dreptate=eu nu=eu sunt d vina
mrrrrr

vai ce cunosc situatia lol

Mie mi-a zis al meu sa-i spun foarte clar si deschis atunci cand ma deranjeaza ceva, nu sa astept ca el sa-si dea seama ca nu-mi convine ceva si eventual sa-si ceara si scuze neutral I'll try!

dar la mine cand i le zic stii ce zice? cam multe te deranjeaza in ultima vreme..vai doamne iti dai seama ce vrea numai complimente?nu pot sa tac..tac ..tin in mine da p urma le zic..si culmea in loc sa zica bine ma sorry nu s mai repeta..sa ma lase p mine aia nebuna..el nuuuuu k tot timpul eu nemultumita

Dance like nobody is watchin....

#3062 2008-08-19 01:43:21

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

capcaun a scris:

pitzipoank a scris:

ce vazui in iasi capcaun?

a pai palatul, rapa galbena sau ceva de genu, pe nea lapusneanu, niste ruine de langa judecatorie.... mallu lol si tot ce inseamna magazin cu rokii de seara big_smile alea din centru smile park atat...
da sincer iti spun k nu'mi place in comparatie cu piatra neamt sad io cu balerini si abia am putut merge pe trotuoare .... pare ft neingrijit .... m'a deranjat ft mult k au adus kinezi sa lucreze la ridicarea unor cladiri in gradina palatului neutral oricum miercuri plec in botosani big_smile alt oras dezastru lol

asta cu trotuarul km asa e....
chinezi a adus iulian dascalu pt k e ffff ieftina mana de lucru. plus k romanii sunt prin tari straine k ii platesc mai bine...
daca ai la dispozitie o masina mergi pe bucium la releu sau la manastirea galata.se vede tot iasul...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#3063 2008-08-19 01:43:31

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

luiza...de la topicul Amariei.. in primul rand pt problema ei imi pare chiar f rau. si in al doilea rand stai asa si te gandesti la viata asta ce aiurea e..

hjarta

#3064 2008-08-19 01:44:15

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

pitzipoank a scris:

o relatie matura....compromisuri de partea amandorura.....iubireeeeeeeeeee  muuuuuultaaaaaaaaaaa.................acceptarea defectelor celuilalt....ufff... knd imi mai vine mai zic...

mersi mult...deci ma pun la treaba, nu mai am chef de certuri din nimicuri... puss

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Publicitate

loading...

#3065 2008-08-19 01:44:24

luiza16
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2008-04-14
Site

offf....ai dreptate maryash...dar uite imi zise ca se desp de mine..asa din senin ca se enerva el ca mie de fapt imi pasa de el si imi fac griji...doamnee..stateam pe jos in casa si plangeam cu telefonu la ureche ca imbecila:((....doamne si il iubesc..si acu imi zise ca i pare rau si il iubesc si il iert d fiecare data dar...nush..tot nu e bine..zic eu...grater((...

si acum ca pleca am sa innebunesc...am mel noastra in winamp..singura ca sa se repede -> voltaj - stiu <- si plang ca tuta si nu dorm ca la 3 pleaca si ma suna si sa fiu treaza..

si azi facuram 10 luni:smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile(

Ultima oara a fost editat de luiza16 (2008-08-19 01:44:57)

te iubesc pana la moarte [ daca meriti ]

#3066 2008-08-19 01:46:01

pitzipoank
Insomniac member

maryahs a scris:

pitzipoank a scris:

o relatie matura....compromisuri de partea amandorura.....iubireeeeeeeeeee  muuuuuultaaaaaaaaaaa.................acceptarea defectelor celuilalt....ufff... knd imi mai vine mai zic...

mersi mult...deci ma pun la treaba, nu mai am chef de certuri din nimicuri... puss

la noi daca exista o cearta... in max o ora suntem bot in bot... dupa... patfierbinte bine meritata big_smile

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#3067 2008-08-19 01:46:02

luiza16
Full member
Site

delyutza* a scris:

mahh gandeste-te in primu rand k e o sapt si k pleaca q parintii lui...
stai chill nu te mai agita atata k nu e sfarsitu lumii..inca sunteti impreuna... uite baiatu a recunoscut k a gresit.. si-a cerut scuze... mai mult nu poate sa faca...
in fine mi-ar placea sa planaga atunci m-as simti si yo mai bne....

de cat timp sunteti impreuna...?

10luni azi...si mie mi ar place sa planga tongue dar no face

#3068 2008-08-19 01:46:18

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

lasa luiza smile stau eu cu tine pe forum...te tin treaza pana la 3...
da acum chiar nu mai ai de ce sa plangi...totu e bine

hjarta

#3069 2008-08-19 01:46:49

luiza16
Full member
Site

Loveable a scris:

luiza...de la topicul Amariei.. in primul rand pt problema ei imi pare chiar f rau. si in al doilea rand stai asa si te gandesti la viata asta ce aiurea e..

mda//l am citit si eu.. n am putut raspunde..am ramas speachless...signof10signof10

ms mult de tot..stam pe forum..adevarat...ca vreau pana dim sai trim din ora in ora un sms cu te iubesc..nuhs..asa simt:rodna::k?ra::k?ra:pcpcnocrynocry

Ultima oara a fost editat de luiza16 (2008-08-19 01:48:02)

#3070 2008-08-19 01:47:10

maryahs
Insomniac member

luiza16 a scris:

offf....ai dreptate maryash...dar uite imi zise ca se desp de mine..asa din senin ca se enerva el ca mie de fapt imi pasa de el si imi fac griji...doamnee..stateam pe jos in casa si plangeam cu telefonu la ureche ca imbecila:((....doamne si il iubesc..si acu imi zise ca i pare rau si il iubesc si il iert d fiecare data dar...nush..tot nu e bine..zic eu...grater((...

si acum ca pleca am sa innebunesc...am mel noastra in winamp..singura ca sa se repede -> voltaj - stiu <- si plang ca tuta si nu dorm ca la 3 pleaca si ma suna si sa fiu treaza..

si azi facuram 10 luni:smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile(

stiu cum e sa fi departe de cel iubit...dar gandeste-te ca e numai o saptamana, iar apoi mergeti impreuna la munte, recuperati timpul pierdut...iesi si tu cu prietenele, ocupa-ti timpul cu ceva si o sa vezi ce repede trece...

#3071 2008-08-19 01:48:23

pitzipoank
Insomniac member

nu pot dormi. am baut cafea .... mama masii .....  :f?rbryllad:

#3072 2008-08-19 01:49:02

maryahs
Insomniac member

pitzipoank a scris:

la noi daca exista o cearta... in max o ora suntem bot in bot... dupa... patfierbinte bine meritata big_smile

si eu as vrea sa fie asa sad dar nu e. el se supara si nu mai vorbeste, eu vorbesc nonstop si el nu mai zice nimic decat ?lasa asa? si ma enerveaza si mai tare. trebuie sa gasesc un remediu pt el, sa-l fac sa-i treaca mai repede supararea

Ultima oara a fost editat de maryahs (2008-08-19 01:56:36)

#3073 2008-08-19 01:49:06

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

luiza hai sa ti pov nitel viata mea... suntem de 3 ani impreuna si ne iubim enorm ... am crescut impreuna, ne-am maturizat mult..mai ales yo kare is ff copila... dar anu asta si-a pus in cap sa plece in america si a reusit sa plece ..i-am zs clar k nu il sustin da nici nu il opersc... si uite k au trecut 2 luni si  si inca is bine.. vorbim p mess k la tel nu prea putem.. mai rar da mai mru p mess...si voi o sa vb la tel mai mru...
stai chill k nu se va intampa nica atata timp kt voi va iubiti.. incearca sa iti ocupi timpul q altele.. tot felu de prostii..si asa mai departe... da scumpa...???

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#3074 2008-08-19 01:49:20

luiza16
Full member
Site

maryahs a scris:

luiza16 a scris:

stiu cum e sa fi departe de cel iubit...dar gandeste-te ca e numai o saptamana, iar apoi mergeti impreuna la munte, recuperati timpul pierdut...iesi si tu cu prietenele, ocupa-ti timpul cu ceva si o sa vezi ce repede trece...

alerg de rup...sa slabesc..si lucrez la o licenta pt cineva...dar pleca cu maseaua umflata adica cu obrazu ca are puroi si e si nedormit si pe aoclo doamne fereste plus sa nu faca masina figuri..sunt ingrijoarat..are niste parinti idioti...sincer..

#3075 2008-08-19 01:49:37

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

pitzipoank a scris:

capcaun a scris:

pitzipoank a scris:

ce vazui in iasi capcaun?

a pai palatul, rapa galbena sau ceva de genu, pe nea lapusneanu, niste ruine de langa judecatorie.... mallu lol si tot ce inseamna magazin cu rokii de seara big_smile alea din centru smile park atat...
da sincer iti spun k nu'mi place in comparatie cu piatra neamt sad io cu balerini si abia am putut merge pe trotuoare .... pare ft neingrijit .... m'a deranjat ft mult k au adus kinezi sa lucreze la ridicarea unor cladiri in gradina palatului neutral oricum miercuri plec in botosani big_smile alt oras dezastru lol

asta cu trotuarul km asa e....
chinezi a adus iulian dascalu pt k e ffff ieftina mana de lucru. plus k romanii sunt prin tari straine k ii platesc mai bine...
daca ai la dispozitie o masina mergi pe bucium la releu sau la manastirea galata.se vede tot iasul...

stiu k de la manastire se vede orasul big_smile k avem k ghid pe vara flacaului meu care e de 10 in iasi big_smile plus k e profa la univ de arte plastice si ne povesteste niste kestii ft interesante de altfel big_smile oricum ms kram stiu k is rentabili kinezoii, desi nu prezenta lor m'a enervat cat ridicarea unor noi cladiri langa palat , in loc sa faca o gradina cu multe alei si trandafiri si un treatru in aer liber dc se tot insista smile dar nu betoane sad maa roggg.....e pamant moldovean si io iubesc hjarta pacat k nu e gospodarit cum trebuie

#3076 2008-08-19 01:51:06

pitzipoank
Insomniac member

capcaun a scris:

.....e pamant moldovean si io iubesc hjarta pacat k nu e gospodarit cum trebuie

right....eu as spanzura primarul.... sm

ahhhh si sa mergi in botanik....

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-08-19 01:51:42)

#3077 2008-08-19 01:52:03

maryahs
Insomniac member

luiza16 a scris:

alerg de rup...sa slabesc..si lucrez la o licenta pt cineva...dar pleca cu maseaua umflata adica cu obrazu ca are puroi si e si nedormit si pe aoclo doamne fereste plus sa nu faca masina figuri..sunt ingrijoarat..are niste parinti idioti...sincer..

e normal sa iti faci griji, dar e baiat mare, se descurca el cu maseaua. o sa te suna sa iti spuna cum a ajuns, o sa vb in fiecare zi la telefon, o sa fie bine

#3078 2008-08-19 01:52:15

luiza16
Full member
Site

delyutza* a scris:

luiza hai sa ti pov nitel viata mea... suntem de 3 ani impreuna si ne iubim enorm ... am crescut impreuna, ne-am maturizat mult..mai ales yo kare is ff copila... dar anu asta si-a pus in cap sa plece in america si a reusit sa plece ..i-am zs clar k nu il sustin da nici nu il opersc... si uite k au trecut 2 luni si  si inca is bine.. vorbim p mess k la tel nu prea putem.. mai rar da mai mru p mess...si voi o sa vb la tel mai mru...
stai chill k nu se va intampa nica atata timp kt voi va iubiti.. incearca sa iti ocupi timpul q altele.. tot felu de prostii..si asa mai departe... da scumpa...???

wow...3 ani...doamne...noi abia ne apropriem de un an..si il iubesc ..nush cum sa va explic fetelor...il iubesc mai mult decat orice...eu mai am anu asta (3) si apoi licenta si 2 de master...si el acu trece anu 2 deci mai are..si tremina dupa mine daca face si master si...a zis ca isi ia serv alea alea si pana nu are viata lui nu se insoara..daca ar fi dupa mine..maine m as marita cu el...asa mult il iubesc..v am pov vineri am fost singura acas si a dormit la mine..

dar acu....offff

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.