homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 24-197

#3725 2008-08-19 15:53:41

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24

gata papa! sos picant cu piept de pui si orez cu cury big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3726 2008-08-19 15:53:55

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

ralluka a scris:

Complexul lui Oedip reprezinta un stadiu al dezvoltarii psihologice a copilul, ce se caracterizeaza printr-un puternic atasament fata de parintele de sex opus.
Are o importanta cruciala in formarea personalitatii in intregime. Apare de obicei la subiectii intre 3 si 6 ani si difera dupa sexul subiectului. La baiat, tatal este iubit si temut in acelasi timp ,cu teama de pedeapsa (angoasa de castrare). La fata, absenta penisului antreneaza un sentiment de ura fata de mama, cu invidie admirativa fata de tata, posesor al falusului(complexul Electrei)
Iesirea din stadiul complexului lui Oedip si renuntarea la fantasmele legate de acesta marcheaza accesul la stadiul genital si sexualitatea adulta.

mai bine am inteles q mother fucker lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#3727 2008-08-19 15:54:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

buna idee ralu!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3728 2008-08-19 15:54:22

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

micaella4 a scris:

camysh a scris:

hello girlzzzzzzzzzz puss
ce mai faceti?

ne luam in bate.. wanna join us? no strings attached, u know..rodnarrodnar
rotfl

oo daaaa rotfl

#3729 2008-08-19 15:54:36

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

evilpink a scris:

mykutza a scris:

multumesc,dar nu vrei sa o faci pe bune? sad
dupa ce k sunt urata...nu am prietene..facultatea m-a izolat de tot..nu am timp de nimik..nu am bani...imi urasc viata!!!

am fost plecata o luna si vad ca nu sa schimbat nimic.mie imi e sa nu dai in depresie sad.daca nu iti place viata ta schimba ceva... nici eu nu am prietene dar toate pe care le-am avut au fost false mai bine singura decat cu asa "prietene" nici eu nu am bani stai linistita toti se duc pe banci si facturi smile.... dar slava domnului sunt sanatoasa am o familie care ma iubeste un barbat care ma adora.... ce sa vreau mai mult? si pana la urma daca vrei prietene noi ce suntem?

da mai evil...sunteti prietene..dar....doar virtuale...nu am prietene cu care sa mai ies si eu..toata lumea e ocupata..nu stiu ce ar tb sa schiimb...nu stiu ce imi manaca viata si timpul..iuby sau facultatea...pb cea mai grava e k nu stiu ce vreau de la viata...oscilez permanent..aku vreau ceva,aku nu mai vreau...

Sa nu te astepti sa te salut!

Publicitate

loading...

#3730 2008-08-19 15:54:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

sos picaaaaant hjarta... vreau si io... diseara cred ca fac vinete chinezesti picante

#3731 2008-08-19 15:55:13

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

delyutza* a scris:

ralluka a scris:

Complexul lui Oedip reprezinta un stadiu al dezvoltarii psihologice a copilul, ce se caracterizeaza printr-un puternic atasament fata de parintele de sex opus.
Are o importanta cruciala in formarea personalitatii in intregime. Apare de obicei la subiectii intre 3 si 6 ani si difera dupa sexul subiectului. La baiat, tatal este iubit si temut in acelasi timp ,cu teama de pedeapsa (angoasa de castrare). La fata, absenta penisului antreneaza un sentiment de ura fata de mama, cu invidie admirativa fata de tata, posesor al falusului(complexul Electrei)
Iesirea din stadiul complexului lui Oedip si renuntarea la fantasmele legate de acesta marcheaza accesul la stadiul genital si sexualitatea adulta.

mai bine am inteles q mother fucker lol

rotflrotflrotflrotflrotflrotfl

#3732 2008-08-19 15:55:16

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

pitzi ... sau rabitzel.. cam cat ar veni o chirie pt. o vila mai maricica : 2-3 bai mai mari, 4-5 camere, bucatarie, si cu mansarda/sau etaj pe  undeva prin copou si sa aiba si o curte acolo cat de caT?
saru'mana

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#3733 2008-08-19 15:55:19

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

pitzipoank a scris:

pe mine ma scot din pepeni oamenii care isi plang de mila...  no offecnce mycutza...
nu-ti place ceva, nu-ti convine, pai pune mana si schimba ce nu-ti convine... k nu t ajuta nimeni in afara de tine punish

gratergratergrater pai asta e buba..k nu stiu unde e pb...

Sa nu te astepti sa te salut!

#3734 2008-08-19 15:55:27

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

evilpink a scris:

gata papa! sos picant cu piept de pui si orez cu cury big_smile

taci u cu mancarea ta k lumea e la cura!!!!!!! drool

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#3735 2008-08-19 15:56:01

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

tari buna aia cu motherfucker....,

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.