|
Nu esti logat.
Despre Exluton#1 2008-08-16 21:13:26
Despre ExlutonIau de 28 de zile Exluton si asi dori sa stiu daca trebuie intrerupte sau tratamentul merge in continuare? Precizez ca il iau pentru prima data si nu am avut niciodata copiii si nici nu am mai folosit alte anticonceptionale pana acum. Multumesc anticipat! Offline #2 2008-08-16 21:18:45
Re: Despre Exlutonle iei pt protectie? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2008-08-16 21:22:35
Re: Despre Exlutonda le iau pentru protectie si nu am avut nici o reactie adversa Offline #4 2008-08-16 21:25:50
Re: Despre Exlutonti-au fost prescrise de doctor nu? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-16 21:31:19
Re: Despre Exlutonle-ai luat tu asa de capu tau ? asa nu e bine... atunci iti recomand sa mergi la planning sa-ti dea anticonceptionalele potrivite pt organismul tau. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2008-08-16 21:32:02
Re: Despre Exlutonam observat ca marea majoritate a femeilor iau Yasmin de ce sunt asa "populare"? Offline #8 2008-08-16 21:40:25
Re: Despre Exlutonse potrivesc mai multor persoane... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2008-10-21 22:55:18
Re: Despre Exlutonbuna. am si eu o problema. avand in vedere durerile mari pe care le aveam la menstruatie, am mers la medic. mi s-a spus ca am chist ovarian si mi-a prescris exluton pe 3 luni. de cateva saptamani am inceput sa iau in greutate. sa fie din cauza medicamentelor? este posibil sa fi scapat de chist in 2 luni ca sa renunt la ele? nu sunt o fata slabuta iar kg noi acumulate ma duc la disperare A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #10 2008-10-21 23:06:49
Re: Despre Exlutonsincer nu intelg dc exluton...ai interdictie la progesteron? happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-10-21 23:18:31
Re: Despre Exlutonnush dc mi-a prescris asta ... da ciclu mi s-a dereglat, poat din cauza chistului ... simt si o sensibilitate mai mare la sani, dar simt ca innebuesc cu kg astea in plus ... voi v-ati ingrasat careva? ati dat jos dupa ce ati renuntat? nu stiu ce sa fac A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #12 2008-10-21 23:22:56
Re: Despre Exlutonsanii e normal sa te doara...lunatica sfatul meu e sa te intorci la medic sa ti schimbe anticonceptionalele...si de preferinta cu unele combinate (COC)...daca nu ai mancat mai mult inseamna ca ai retinut apa de la ele si asta s epoate elimina... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-10-21 23:34:43
Re: Despre Exlutonla medicul acela nu ma mai intorc pt ca era in provincie, iar acum sunt la facultate in buc si e departe ... ma gandeam sa merg la un control sa vad daca am reusit sa scap de chist ca sa pot renunta la medicamente ... am inceput sa mananc mai mult pt ca imi dau o pofta de mancare enorma si nu reusesc sa ma abtin A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #14 2008-10-22 15:31:13
Re: Despre Exlutonmergi la ginecolog...fa o eco si daca mai exista spunei sa ti de a alte anticonceptionale... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|