|
Nu esti logat.
Amarea menopauzei-am fost diagnosticata cu endometrita#1 2008-08-17 10:06:51
amarea menopauzei-am fost diagnosticata cu endometritaAs vrea sa stiu cum se poate amana menopauza si cum se pot diminua starile cumplite prin care treci inainte de instalarea menopauzei.Din cauza dereglarii existente am niste dureri cumplite de ovare ,ma sufoc si am stari alternante de f.cald ,apoi de frig. Offline #2 2008-08-17 11:28:58
Re: amarea menopauzei-am fost diagnosticata cu endometritaii las un offline doctoressei o sa iti raspunda dansa cand s eintoarce din concediu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-09-02 10:59:23
Re: amarea menopauzei-am fost diagnosticata cu endometrita
solutia ar fi terapia de substitutie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-12-16 13:14:08
Re: amarea menopauzei-am fost diagnosticata cu endometritastiti cumva ce stari da plusul de progesteron? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|