homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CUM SLABIM ???

#1 2008-08-17 17:13:28

adazhina
New member
Inregistrat: 2008-08-17

CUM SLABIM ???

Vreau metode sigure, avizate, verificate.....
Cine a reusit sa slabeasca fara diete :party:si alte chinuri???sm
Nu exista nimic miraculos??????....

Un pupic hjarta pentru cea mai buna metoda.......!!

Tks.

#3 2008-08-17 17:24:15

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

Re: CUM SLABIM ???

este un topic deschis cu titlu "vreau sa slabesc"...acolo poti gasi mai multe parerei cum au slabit fetele...dar slabe sanse sa slabesti miraculos....asa ca din senin big_smile....fara putzin efort nu cred ca e posibil...poate doar sa te infometezi....dar nu e de dorit da`i in alte beleli

pc  pc

#4 2008-08-17 17:34:40

adazhina
New member

Yeaaah...thanks...

Am parcurs tot...

Miraculos....trebuie sa existe ceva.....!!! Nu pot rezista la spuma de ciocolata, fructele delicioase ( South Beach interzice fructele...), si multe alte placeri culinare!!!!  Deci...de-asta am deschis topic nou, Dragele mele...
Vreau ceva simplu, la indemina si absolut miraculos...N-a experimentat nimeni nimic????.......
Tks.

#5 2008-08-17 17:43:50

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

din pacate, nu exista ceva miraculos...daca vrei sa slabesti, trebuie sa inveti sa renunti la dulciuri si alte chestii wink

Publicitate

loading...

#6 2008-08-17 17:55:37

anka9mai
Hero member

adazhina a scris:

Yeaaah...thanks...

Am parcurs tot...

Miraculos....trebuie sa existe ceva.....!!! Nu pot rezista la spuma de ciocolata, fructele delicioase ( South Beach interzice fructele...), si multe alte placeri culinare!!!!  Deci...de-asta am deschis topic nou, Dragele mele...
Vreau ceva simplu, la indemina si absolut miraculos...N-a experimentat nimeni nimic????.......
Tks.

am auzit de o cura de la forever...da si aia inseamna sa nu mananci absolut nimic 30 zile decat sa bei gelurile si sa iei pastilele de la ei....dar clar f dulce !!!! altfel nu exista sanse de slabit

pc  pc

#7 2008-08-17 18:00:35

adazhina
New member

...and yet......

poate, totusi, are cineva vreun "remediu" natural???....nu ma grabesc....astept provincia......

Pupicul ramine in vigoare!
Ce "minune" v-a slabit fara efort???

Tks.

#8 2008-08-17 18:13:49

mydy
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-08

adazhina a scris:

Vreau metode sigure, avizate, verificate.....
Cine a reusit sa slabeasca fara diete :party:si alte chinuri???sm
Nu exista nimic miraculos??????....

Un pupic hjarta pentru cea mai buna metoda.......!!

Tks.

nimik nu e posibil fara un gram de efort !
fiecare are organismul diferit....
si da,,,,nu exista nimik miraculos dekt vointza ambitie si determinare continuaaa smile

parerea mea smile

^__________________ [ hjarta ]___________________^

#9 2008-08-17 18:20:46

adazhina
New member

pina ...si Craiova ...
incearca sa ma deziluzioneze...thanks Oltenia !!!.....sad
Nu pot sa cred ca nu exista si nu a experimentat nimeni - eventual accidental metode de a slabi.....
Cunosc teoria cu dieta sanatoasa, sport...etc...trust me, le-am experimentat...nu neg ca au, fiecare valoarea ei, dar....life is sooo shoort ...and delicious ( cum zice Knorr).....si ma gindesc ca, poate-poate, intr-o zi....cineva imi spune ca a  rontait nu stiu ce iarba de pe marginea drumului si a slabit...whhhaaaaaaaat????
It's possible...smile

#10 2008-08-17 18:27:55

mydy
Full member

adazhina a scris:

pina ...si Craiova ...
incearca sa ma deziluzioneze...thanks Oltenia !!!.....sad
Nu pot sa cred ca nu exista si nu a experimentat nimeni - eventual accidental metode de a slabi.....
Cunosc teoria cu dieta sanatoasa, sport...etc...trust me, le-am experimentat...nu neg ca au, fiecare valoarea ei, dar....life is sooo shoort ...and delicious ( cum zice Knorr).....si ma gindesc ca, poate-poate, intr-o zi....cineva imi spune ca a  rontait nu stiu ce iarba de pe marginea drumului si a slabit...whhhaaaaaaaat????
It's possible...smile

esti din craiova?
eu ce pot sa iti zik...trebuie sa stii sa te si bucuri in acelasi tp de viatza dar sa te si mentii la o forma fizica buna...e greu..teribil de greu nu esti singura care incearca.
cate kg ai ce inaltime..??

#11 2008-08-17 22:29:07

adazhina
New member

Well....
Thanks for ...emmotional supporting!!....smile
am 1.65 si 68 kg....
Am reusit performanta de a da jos vreo 15 kg cu South Beach, dar....am mai pus citeva la loc, deoarece...NU mai vreau sa ma privez de dulciuri si fructe....si un cracker, acolo, din cind in cind.......pe "furate"
Dar am convingerea ca exista si remedii mai "soft", si am senzatia ca-s chiar sub nasul nostru...dar suntem prea limitati...si nu le vedem........I hate that!!...lol
Tu??? Ai "experimentat" ceva????
Kiss you back.

PS. Sunt din Buc...dar am "radacini" solide in Oltenia.

#12 2008-08-17 23:54:46

mydy
Full member

adazhina a scris:

Well....
Thanks for ...emmotional supporting!!....smile
am 1.65 si 68 kg....
Am reusit performanta de a da jos vreo 15 kg cu South Beach, dar....am mai pus citeva la loc, deoarece...NU mai vreau sa ma privez de dulciuri si fructe....si un cracker, acolo, din cind in cind.......pe "furate"
Dar am convingerea ca exista si remedii mai "soft", si am senzatia ca-s chiar sub nasul nostru...dar suntem prea limitati...si nu le vedem........I hate that!!...lol
Tu??? Ai "experimentat" ceva????
Kiss you back.

PS. Sunt din Buc...dar am "radacini" solide in Oltenia.

eu incerc sa mananc sanatos.....salate de rosii,ton,prune,mere,,,si inghetata dk am pofta la fel si ciocolata:P akm am dat cateva exemple nu pap asta in fiecare zi.....
ce am tinut eu odata si de atunci n-am mai ajuns la greutatea aia thx god big_smile,a fost dieta daneza....

nu inteleg de unde pleak ideile tale cum k snt exact sub nasu nostru remediile mai :soft" cum zici u.....dk ar exista le-ar descoperii cercetatorii nutritionistii snt de parere eu.
cine zice sa nu mananci ce poftesti? tokmai k trebuie sa judeeci...dk paapi o ciocolata akm....sa ai grija k in zilele urmatoare sa mananci cva usor...sa bei apa multa si tot asa....in felul asta nu te ingrasi wink

bafta !

#13 2008-08-17 23:59:15

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

adazhina daca afli cum poti slabi fara sa renunti la dulciuri let me know.. ca asta incerc sa fac si eu si nu imi iese sad

cel mai mult am slabit ducandu-ma la sala, si nu am renuntat la nimic din alimentatie, mergeam la sala, si tot ce mancam ardeam, frumusetia se tine cu efort sad

daca ar exista o metoda cum zici tu... ar fi super.. count me in si eu vreau slabit cu ciocolataaaa

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#14 2008-08-18 19:36:49

adazhina
New member

tks Girls...

mydy- cum e dieta daneza??? duuura raaaau???...sad
alinuutza: ...gasiiiim noi o metoda  placuta de slabit....trebuie!!!

Oricum.....poate mai "curg" solutii........!!! Hopfully......
va pup.

#15 2008-08-18 19:43:06

anka9mai
Hero member

adazhina de ce tii atat de mult sa slabesti daca nu esti dispusa de nici cel mai mic efort?....din cer nu pica nimic...scuze daca par rautacioasa...da nu inteleg ce retzeta astepti sa fie miraculoasa si sa topiasca grasimile fara efort si fara sa renuntzi la dulciuri si alte alimente care aduc kg in plus....

Ultima oara a fost editat de anka9mai (2008-08-18 19:44:43)

pc  pc

#16 2008-08-18 20:16:41

adazhina
New member

Nu rautacioasa...esti dura, poate e felul tau, mai luptatoare........
Si foarte neincrezatoare......fii mai optimista!!
De ce sa nu obtinem mai mult cu un minim de efort???? De ce n-am folosi resursele naturii in slujba frumusetii noastre??
Poate cineva, un anonim,  deja a descoperit ceva.....trebuie sa ai incredere in "miracole"....
"The horse is here to stay. The automobile is only a fad". - asa ii explica avocatul lui Henry Ford in 1903, de ce sa nu investeasca in Ford Motor Company....
Soooo.......poate sare cineva cu vreo "descoperire"......why not?????  smile

#17 2008-08-19 14:13:05

anka9mai
Hero member

nu e vb ca nu sunt increzatoare...dar sincer nu pica nimic de sus....asta e parerea mea....

pc  pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.