homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????

#1 2008-08-17 18:25:23

adazhina
New member
Inregistrat: 2008-08-17

Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????

Hi Everyone...
Credeti ca reflexoterapia ajuta la ceva??
Ati rezolvat vreo afectiune/simtom/anything prin Reflexoterapie??
O fi ea periculoasa???...I wonder.

Merci de feed-back-uri.

Love,
Adazhina

#2 2008-08-17 18:28:30

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????

periculoasa nu este eu tocmai am terminat de curand 10 sedinte.cat despre problemele pe care le-am rezolvat poate suna caraghioas dar am mai multa pofta de mancare si o stare fizica mai buna si vad ca nu ma mai dor sinusurile cu care aveam probleme smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-08-17 22:43:54

adazhina
New member

Interesant....
Thanks for answering.....smile
Ai specificat tu ce afectiuni doresti sa vindeci, sau s-a produs ameliorarea de la sine???
Poti, oare, solicita celui care executa reflexoterapia sa insiste pe anumite "organe"..????
Se pot, oare, trata si afectiuni mai generale, gen ........." a slabi"?????

Himmm....sorry for bothering..........sunt chiar foarte interesata de subiect.

Merci.
Cu bine,

#4 2008-08-18 07:11:27

evilpink
Banat

pe mine ma intrebat daca ma stiu ca sufar de ceva si i-am zis doar de migrene.dupa prima sedinta mi-a zis de ce anume "sufar" mi-a zis de sinusuri,problemele cu ovarul de pe dreapta si alte chestii marunte de care stiam.in functie de ce gaseste terapeutul acolo insista pe anumite organe smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-08-18 19:43:53

adazhina
New member

evilpink.....

m-ar interesa si pe mine acest terapeut.
Ai putea sa-mi spui cum il pot contacta, te rog??
  Tks.

Publicitate

loading...

#6 2008-08-19 07:33:06

evilpink
Banat

terapeutul lucreaza in Targoviste.eu acolo am facut sedintele de reflexoterapie smile

puss puss puss

#7 2008-08-19 08:54:32

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

se poate si slabi, da. eu am facut acum 2 ani sedinte pt asa ceva. am facut cu o prietena de familie care venea acasa

mami de minuni hjarta

#8 2008-08-19 11:29:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

categoric ca se lucreaza pe diferite organe (sau, depinde de metoda terapeutica folosita, pe energia diferitelor organe - ceea ce da un raspuns mai profund si mai stabil in plan fizic)

reflexoterapia nu "te slabeste", ci iti echilibreaza energiile in corp astfel incat, DACA E CAZUL, slabesti. de exemplu, daca e vorba de cineva extrem de slab, se poate ingrasa de la tratament, ca urmare a aceleiasi echilibrari.

mai puternica si mai rapida este acupunctura... va recomand cu caldura, am  vazut cu ochii mei ameliorari/vindecari miraculoase!! personal... imi mai dreg racelile cu cate un ac-doua.... iubi mi-a vindecat instantaneu o durere crancena de masea (plus infectia aferenta, in cateva zile s-a dus fara antibiotice, medicul mi-a zis ca voi ajunge la urgente si, slava Domnului, sunt bine mersi)

dar am vazut cazuri urate... cel mai tare m-a socat un copil... avea 18 ani... cand l-am vazut am zis ca are max 12... gri la fata, se legana pe scaun, incruntat, nu vorbea... cand i-a pus acele a inceput sa tremure... urat cu totul... acupunctoarea mi-a zis ca baiatul a suferit un soc emotional in copilarie la divortul parintilor, care l-a afectat psihic... plus ca a avut nevoie de un transplant de rinichi, iar singurul donator compatibil a fost bunica sa in varsta de 80 de ani... deci avea si un rinichi batran in corpul lui de 18 ani... tipa spunea ca avea probleme de adaptare la scoala, adormea din senin, nu era coerent...

dupa cam 3 sedinte l-am revazut... era alt om... glumea cu ea, avea o culoare normala, radea, nu se mai legana... parea un copil  normal

deci... se poate smile

Ultima oara a fost editat de katami (2008-08-19 11:29:57)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.