|
Nu esti logat.
Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????#1 2008-08-17 18:25:23
Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????Hi Everyone... Offline #2 2008-08-17 18:28:30
Re: Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????periculoasa nu este eu tocmai am terminat de curand 10 sedinte.cat despre problemele pe care le-am rezolvat poate suna caraghioas dar am mai multa pofta de mancare si o stare fizica mai buna si vad ca nu ma mai dor sinusurile cu care aveam probleme VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-08-17 22:43:54
Re: Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????Interesant.... Offline #4 2008-08-18 07:11:27
Re: Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????pe mine ma intrebat daca ma stiu ca sufar de ceva si i-am zis doar de migrene.dupa prima sedinta mi-a zis de ce anume "sufar" mi-a zis de sinusuri,problemele cu ovarul de pe dreapta si alte chestii marunte de care stiam.in functie de ce gaseste terapeutul acolo insista pe anumite organe VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-08-18 19:43:53
Re: Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????evilpink..... Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-19 07:33:06
Re: Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????terapeutul lucreaza in Targoviste.eu acolo am facut sedintele de reflexoterapie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-08-19 08:54:32
Re: Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????se poate si slabi, da. eu am facut acum 2 ani sedinte pt asa ceva. am facut cu o prietena de familie care venea acasa mami de minuni Offline #8 2008-08-19 11:29:12
Re: Ce ANUME ati reusit sa tratati prin REFLEXOTERAPIE?????categoric ca se lucreaza pe diferite organe (sau, depinde de metoda terapeutica folosita, pe energia diferitelor organe - ceea ce da un raspuns mai profund si mai stabil in plan fizic) Ultima oara a fost editat de katami (2008-08-19 11:29:57) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|